NanaKG wiem jaki mam rozmiar, mierzyłam tydzień temu no i właśnie sęk w tym że to ledwie B. Od początku ciąży mam wrażenie, że piersi urosły mi o jeden rozmiar, a później znów zmalały. Dziwne to, zobaczymy 'z czym' się przywitam w pierwszych dniach po porodzie
Pozdrawiam.
reklama
Nathalie
Fan(ka)
słyszałam, że dobre są krople sab simplex, o których pisze elwis_m.
Tak, nasza Ingusia miała potworne kolki i sprowadziliśmy Sab Simplex z Czech. Pomogły rewelacyjnie!

widzę, że zakup biustonoszy dla karmiących ruszyło pełną parą. Ja kupiłam jeden - odrobinkę za duży, ale nawet jeśli nie urosną to i tak będzie ok.
Z zakupem następnych poczekam. Zdecyduję się na zakup po porodzie. Mąż wie gdzie są sklepy
dam mu opakowanie tego co mam i każę kupić taki sam ;-)
A podaję jeden link, gdyby któraś z Was była zainteresowana.
Tchibo - Biustonosze dla matek karmiących, 2 sztuki
ja jednak z moim małym biustem wolę najpierw przymierzyć zanim zakupię.
A ponoć produkty marki tchibo są super. Osobiście nie wypróbowałam, ale już wiele słyszałam. Może którejś się przyda.

Z zakupem następnych poczekam. Zdecyduję się na zakup po porodzie. Mąż wie gdzie są sklepy
A podaję jeden link, gdyby któraś z Was była zainteresowana.
Tchibo - Biustonosze dla matek karmiących, 2 sztuki
ja jednak z moim małym biustem wolę najpierw przymierzyć zanim zakupię.
A ponoć produkty marki tchibo są super. Osobiście nie wypróbowałam, ale już wiele słyszałam. Może którejś się przyda.
wpadłam do was na chwilunie dziewczyny pozdrawiam i życzę szczęśliwych i szybkich porodów
zastanawiałyście się nad czymś do pupy jako doświadczona:-) mamusia mogę wam z całego serca polecic bebhanten a gdyby już coś się stało gorszego tzn coś by się na maxa odpażyło to thormentiol przy mojej starszej niuni która miała duże kłopoty pieluszkowe to był jedyny soecyfik który po jednym posmarowaniu pomagał;-)

Kamylka
Entuzjast(k)a
Ja wlasnie tez slyszalam,ze sa rewelacyjne.Niestety nie mialam jak je sprowadzic.Tak, nasza Ingusia miała potworne kolki i sprowadziliśmy Sab Simplex z Czech. Pomogły rewelacyjnie!![]()
U nas debridad sie sprawdzil,jest na recepte.Pomogl na kolki i zaparcia.U Marcela niestety nic nie pomagalo i trzeba bylo przeczekac,koszmar to malo powiedziane.
larkaa
Fanka BB :)
a ja mam pytanie do mamusiek
jaki termometr najlepiej się wg Was sprawdza ?
ja się zastanawiam nad takim do uszka, albo nad zwykłym rtęciowym (tylko nie wiem gdzie powinnam mierzyć nim, w pupci?)
bo znalazłam taki na allegro
TERMOMETR 7W1 UCHO, CZOŁO 2-SEK, SUPER PREZENT!!! (521047027) - Aukcje internetowe Allegro
i kurczę, tyle osób go kupuje i właśnie się zastanawiam czy warto.
ja się zastanawiam nad takim do uszka, albo nad zwykłym rtęciowym (tylko nie wiem gdzie powinnam mierzyć nim, w pupci?)
TERMOMETR 7W1 UCHO, CZOŁO 2-SEK, SUPER PREZENT!!! (521047027) - Aukcje internetowe Allegro
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml czy to o te kropelki chodzi? te wlasnie ida z Czech.
Kamylka
Entuzjast(k)a
Larkaa,ja wlasnie zainwestowalam w taki elektroniczny,bo taki do pupy to jest malo fajny,zwlaszcza jak jest ruchliwe dziecko.Tak to wkladasz do ucha i masz po sekundzie temperature wyswietlona.Ja nie mialam rteciowego tylko tez z wyswietlaczem ale do pupy trzeba bylo go wlozyc,bo wiadomo ze taki maluch pod jezyk to raczej go nie wezmie:-).Ten elektroniczny to jesr jak dla mnie rewelacja.Tez sie predko zdecydowalam na zakup,nie ma co

a ja mam pytanie do mamusiek
ja mam elektroniczny, taki zwykły. planuję kupić właśnie taki do ucha. pomiar 2 sekundy robi wrażenie :-)
reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
podoba mi się ten termometr, ale zobaczę czy aż tak bajerancki będzie potrzebny. Puki co dostałam od znajomej, która prowadzi aptekę "gratisy" - zwykły elektroniczny, tylko, że taki w wersji mini i paski na czoło. Na razie jak mała będzie chora to nic poza wizytą lekarza nie chodzi w grę.
Podziel się: