reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Dobrze wiedzieć, że inne "lutki" też już rozglądają się za wózkami :-)
Wprawdzie kupno wózka zleciłam moim rodzicom, którzy mieszkają w Anglii, ale wiem już dokładnie czego trzeba od niego oczekiwać.:tak:
zetka273 świetny wybór :-) na prawdę fajny i wydaje się być poręcznym w podróży i niedrogi :-)
Zszokowały mnie tylko ceny w Polsce, wózek 3 funkcyjny z fotelikiem i innymi bajerami w UK kosztuje max 400 funtów (1600 zl), a w Polsce ok 2500 zl !!!!:szok:

A mi się bardzo podoba ten wózeczek ATLANTIC ESPIRO i na 90% go kupię ..moja szwagierka rownież go ma i jest bardzo zadowolona...jak dla mnie najważniejsze są koła i dobra amortyzacja....aby dziecko za dużo nie "skakało" w wózku:-D
Babydesign Group

Ewelinko on kosztuje 850zł...
W skład wchodzi gondola + spacerówka... nie ma komplecie nosidełka....ale szwagierka dokupiła w bardzo podobnym kolorze za 180zł. i ma całe trio:-D:-D:-D
Ja jestem na:tak:

Natahalie ale rzeczowa wyprawka, ja tam jakoś listę skrobałam, dzięki Tobie się ocknęłam ile jeszcze rzeczy trzeba mieć. W prawdzie ciuszki mam prawie wszystkie, ale kompletnie nie wiem jakie kosmetyki, bo boję się, że mała będzie uczulona na oliwki jak ja i nie wiem co mam robić.

Dziewczyny, ja chyba juz na dobre rozpoczelam kolekcjonowanie wyprawki...;-) Stram sie po troche kupic wszystko, mam juz przewijak, chusteczki w pudelkach, zel do mycia, puder, cazki i nozyczki do pazurkow, wanienke, termometr do uszka itp., a dzis kupilam smoczki:sorry2: no nie moglam sie oprzec.;-) Tak sobie wymyslilam, bo jesli mialabym kupic wszystko na raz, to pewnie o polowie bym zapomniala, albo nie bylabym z czegos zadowolona, a tak wszystko na spokojnie i do tego jaka ma radoche!:-D

ja też jestem za tym żeby się już pomału zaopatrywac w rzeczy dla Maleństwa:) nigdy nie wiadomo kiedy dzidziuś zechce się "wykluc"..:tak: może to byc szybciej niż się spodziewamy..ja sobie postanowiłam, że do siódmego miesiąca będę miała już wszystko:)

reklama
Emkamek puder to Ci się raczej chyba nie przyda. ;-) Jak znam życie nawet raz go nie uzyjesz - strasznie niewygodne w uzyciu, cięzko się zmywa i genralnie wszystko wkoło brudzi. Polecam zwykły bepanthen do pupki, a puder najlepiej oddaj póki możesz. ;-)
Super to kolekcjonowanie wyprawki, prawda? I ja się muszę wziąć za to powoli!!! :szok: I masz rację, że lepiej zacząć wcześniej, bo potem coraz ciężej nam się poruszać i finansowo tego tak nie odczujemy.

Do góry