reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
Dobrze wiedzieć, że inne "lutki" też już rozglądają się za wózkami :-)
Wprawdzie kupno wózka zleciłam moim rodzicom, którzy mieszkają w Anglii, ale wiem już dokładnie czego trzeba od niego oczekiwać.
zetka273 świetny wybór :-) na prawdę fajny i wydaje się być poręcznym w podróży i niedrogi :-)
Zszokowały mnie tylko ceny w Polsce, wózek 3 funkcyjny z fotelikiem i innymi bajerami w UK kosztuje max 400 funtów (1600 zl), a w Polsce ok 2500 zl !!!!
Wprawdzie kupno wózka zleciłam moim rodzicom, którzy mieszkają w Anglii, ale wiem już dokładnie czego trzeba od niego oczekiwać.
zetka273 świetny wybór :-) na prawdę fajny i wydaje się być poręcznym w podróży i niedrogi :-)
Zszokowały mnie tylko ceny w Polsce, wózek 3 funkcyjny z fotelikiem i innymi bajerami w UK kosztuje max 400 funtów (1600 zl), a w Polsce ok 2500 zl !!!!
lajfik
Kuba i Kaja;*
A mi się bardzo podoba ten wózeczek ATLANTIC ESPIRO i na 90% go kupię ..moja szwagierka rownież go ma i jest bardzo zadowolona...jak dla mnie najważniejsze są koła i dobra amortyzacja....aby dziecko za dużo nie "skakało" w wózku
Babydesign Group
Babydesign Group
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
lajfik fajny ten wózeczek a ile kosztuje??
Niunia8381
Fanka BB :)
Natahalie ale rzeczowa wyprawka, ja tam jakoś listę skrobałam, dzięki Tobie się ocknęłam ile jeszcze rzeczy trzeba mieć. W prawdzie ciuszki mam prawie wszystkie, ale kompletnie nie wiem jakie kosmetyki, bo boję się, że mała będzie uczulona na oliwki jak ja i nie wiem co mam robić.
Dziewczyny, ja chyba juz na dobre rozpoczelam kolekcjonowanie wyprawki...;-) Stram sie po troche kupic wszystko, mam juz przewijak, chusteczki w pudelkach, zel do mycia, puder, cazki i nozyczki do pazurkow, wanienke, termometr do uszka itp., a dzis kupilam smoczki no nie moglam sie oprzec.;-) Tak sobie wymyslilam, bo jesli mialabym kupic wszystko na raz, to pewnie o polowie bym zapomniala, albo nie bylabym z czegos zadowolona, a tak wszystko na spokojnie i do tego jaka ma radoche!
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ja też jestem za tym żeby się już pomału zaopatrywac w rzeczy dla Maleństwa nigdy nie wiadomo kiedy dzidziuś zechce się "wykluc".. może to byc szybciej niż się spodziewamy..ja sobie postanowiłam, że do siódmego miesiąca będę miała już wszystko
reklama
Nathalie
Fan(ka)
Emkamek puder to Ci się raczej chyba nie przyda. ;-) Jak znam życie nawet raz go nie uzyjesz - strasznie niewygodne w uzyciu, cięzko się zmywa i genralnie wszystko wkoło brudzi. Polecam zwykły bepanthen do pupki, a puder najlepiej oddaj póki możesz. ;-)
Super to kolekcjonowanie wyprawki, prawda? I ja się muszę wziąć za to powoli!!! I masz rację, że lepiej zacząć wcześniej, bo potem coraz ciężej nam się poruszać i finansowo tego tak nie odczujemy.
Super to kolekcjonowanie wyprawki, prawda? I ja się muszę wziąć za to powoli!!! I masz rację, że lepiej zacząć wcześniej, bo potem coraz ciężej nam się poruszać i finansowo tego tak nie odczujemy.
Podziel się: