reklama
NO I MAM WOZIO.:-)ZAMAWIALAM W NIEDZIELE A JUZ DZIS PRZYSZEDL.BEEBEE CAMELEON .KOLORKI BARDZO LADNE .STELAZ STABILNY I SOLIDNY.MATERIAL OK.GONDOLKA TAK JAK WSZYSTKIE <JA BYM CHCIALA DUZA>.FOTELIK FAJNY ;-).SZYBKO SIE ODPINA I PRZYPINA DO STELAZA WOZKA.ALE SPACEROWKA TAKA MI SIE WYDAJE DOSYC MALA.JEST DOSYC CHYBA CIASNA.NO I TO OKRYCIE NA NOZKI TEZ TYLKO DLA TAKIEGO MALUSZKA DO 1 ROKU.POTEM TRZEBA BEDZIE SIE ZAOPATRZYC W SPIWOREK NA ZIME.A TAK TO OK.JESTEM ZADOWOLONA .NO I KUPILAM TEZ LOZECZKO TURYSTYCZNE.TEZ OK.TYLKO JUZ ULAMAM JEDEN TAKI SOBIE KLIPS DO POWIESZANIA MATERACYKA.JA TO MAM TO COS W REKACH.HIHIHI.DOBRZE ZE JAST ZAPASOWY.
Antar położne polecają Olitaum do kąpieli na pierwsze dni, ale też i łagodne mydełko/płyn co kilka dni. Nasz Kuba miał wrażliwą skórę i używaliśmy dosyć długo, potem używaliśmy Mustela płyn/szampon - pięknie pachnie i mimo ceny jest baaaardzo wydajny.
Ależ mi się przypomina jak czeklaismy na Kubę - kupowalismy wyprawkę z takim podnieceniem jak Wy teraz ;-) My pewnie pokupimy co trzeba początkiem roku :-)
Ależ mi się przypomina jak czeklaismy na Kubę - kupowalismy wyprawkę z takim podnieceniem jak Wy teraz ;-) My pewnie pokupimy co trzeba początkiem roku :-)
Larkaa, dobrze myślisz.Też sądzę, że lepiej zainwestować w porządny wózek. Ja mam emaljunge i bardzo zadowolona jestem. Fakt jest on wielki i ciężki, ale my często wyjeżdzamy i on sprawdza się na każdym terenie, Helence na pewno wystarczy a potem najwyżej komuś wydam, bo pewnie dwójka łobuziaków mi starczy:-)
Antar, ja kąpałam w Oilatum i szczerze polecem, płyn drogi ale jak dla mnie fenomenalny, wszystki znajome i położne mi go polecały. Kupiłam dużą butlę i na 2 lub 3 m-ce starczyło, potem przerzuciłam się na tańsze.
Czasami mam wrażenie, że do mnie nie dociera fakt, że będę miała drugie dziecko. Jestem cały czas skupiona na Franku, że o tym w brzusiu często zapominam, może dlatego jeszcze nie myślę o wyprawce. w porzedniej ciąży szalałam, przeczytał mnóstwo opinii na temat każdego wózka , robiłam wielkie listy co kupić, projektowałam pokoik itp. Teraz w ogóle o tym nie myślę, ale rozumiem wszystkie mamusie co myślą:-)
Antar, ja kąpałam w Oilatum i szczerze polecem, płyn drogi ale jak dla mnie fenomenalny, wszystki znajome i położne mi go polecały. Kupiłam dużą butlę i na 2 lub 3 m-ce starczyło, potem przerzuciłam się na tańsze.
Czasami mam wrażenie, że do mnie nie dociera fakt, że będę miała drugie dziecko. Jestem cały czas skupiona na Franku, że o tym w brzusiu często zapominam, może dlatego jeszcze nie myślę o wyprawce. w porzedniej ciąży szalałam, przeczytał mnóstwo opinii na temat każdego wózka , robiłam wielkie listy co kupić, projektowałam pokoik itp. Teraz w ogóle o tym nie myślę, ale rozumiem wszystkie mamusie co myślą:-)
Niunia8381
Fanka BB :)
Dzięki Nathalie za info. Masz rację Johnson uczula jakiś rok temu dostałam takie uczulenie od oliwki, że przez pół roku leczyłam. Po innych oliwkach też mam wysypki ale nie takie
megusek to ja mam tak jak Ty pewnie z początkiem roku zacznę za czymś patrzeć, a to prawda że przy pierwszym dziecku podniecenie jest większe teraz nawet nie myśle tak o tej ciąży jak o ciąży z kacperkiem
antar my kąpaliśmy w wodzie plus mydełko i to dość długo. nie dodawaliśmy nic do kąpieli
Acha co do pudru to też nigdy nie użyłam. Oliwkę za to po każdej kąpieli taką zwykłą bambino i spisywała się rewelacyjnie, a na pupkę niezawodny Sudocrem
antar my kąpaliśmy w wodzie plus mydełko i to dość długo. nie dodawaliśmy nic do kąpieli
Acha co do pudru to też nigdy nie użyłam. Oliwkę za to po każdej kąpieli taką zwykłą bambino i spisywała się rewelacyjnie, a na pupkę niezawodny Sudocrem
dziewczyny jak mogę wam coś doradzić to nie kupujcie za dużo smoczków i butelek u nas np. Kacperek w ogóle nie chciał ssać smoczka pluł nim za łóżeczko,a z butelki nie pił nigdy wolał z łyżeczki
A jeśli chodzi o proszek to Jelp jest dość drogim proszkiem, my uzywaliśmy dzidzisua i tez naprawdę jest dobry i kacperek nigdy nie miał po nim uczulenia
A jeśli chodzi o proszek to Jelp jest dość drogim proszkiem, my uzywaliśmy dzidzisua i tez naprawdę jest dobry i kacperek nigdy nie miał po nim uczulenia
aga221122
mama Jurandzika :))
moja siostra sudokrem nazwała cudokremem, bo mówi że na wszystko działa.
reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
moja przyjaciółka, która urodziła dwa miesiące temu ma wózek JET jest z niego bardzo zadowolona. Też zastanawiam się nad jego kupnem Chociaż jest jeszcze pare innych, które mi się podobają. W ogóle myśle, że wybór wózka będzie największym problemem
JET BABYACTIVE NOWOŚĆ 2008!!! HIT + GRATISY! (445967076) - Aukcje internetowe Allegro
JET BABYACTIVE NOWOŚĆ 2008!!! HIT + GRATISY! (445967076) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: