reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
alek myślę, że nie ma na co liczyć, teraz to wszyscy będą ceny podnosić bo popyt jest większy. Na wózki sezon przychodzi co kilka lat:-):-):-). Tak mi się wydaje, z ekonomicznego punktu widzenia.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Alekas a mi podoba sie wozek, o ktorym wczesniej pisalas :-) Pliko P3 Modular System Tri Fix# szukam takiego tutaj i mam juz cos na oku Silver Cross 3D Pram System, Pistachio - John Lewis
Mi ten Silver Cross się bardzo podobał. Niestety nie było mnie na niego stać dwa lata temu, a szkoda bo świetny wózek. Teraz to już nie opłaca mi się go kupować na raz, bo raczej nie planujemy kolejnego dziecka po tym Zresztą nie ma sensu kolekcjonować kolejnych wózków, bo czas tak szybko leci
alek myślę, że nie ma na co liczyć, teraz to wszyscy będą ceny podnosić bo popyt jest większy. Na wózki sezon przychodzi co kilka lat:-):-):-). Tak mi się wydaje, z ekonomicznego punktu widzenia.
Aga ale ja nie liczę, że na pewno będą wyprzedaże :-) Wózek i tak przecież kupimy Ale w styczniu :-)
A co do wózków, to polecam stronkę www.bobowozki.com.pl duży wybór )
miałam nie kupować nowego wózka (tylko pożyczyć), ale.....
dziś pooglądałam, pomierzyłam i oszalałam
to mój typ. wąski (jak chciałam), tylko ponad 2 tysiące kosztuje...
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FUN SYSTEM 2008 z gondolą FASHION
dziś pooglądałam, pomierzyłam i oszalałam
to mój typ. wąski (jak chciałam), tylko ponad 2 tysiące kosztuje...
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FUN SYSTEM 2008 z gondolą FASHION
Nathalie
Fan(ka)
Elwis bombowy ten wózio, masz rację!!! tak... cena 2 tys + jeszcze dodatkowo śpiworek ok. 200 zł. Wiesz, pamiętaj, ze zawsze możesz sprzadać jak już nie bedziesz potrzebować. ;-)
Elwis bombowy ten wózio, masz rację!!! tak... cena 2 tys + jeszcze dodatkowo śpiworek ok. 200 zł. Wiesz, pamiętaj, ze zawsze możesz sprzadać jak już nie bedziesz potrzebować. ;-)
w sumie wiem :-)
właśnie sprzedałam wózek po Kubusiu, jutro go odbierają :-)
Elwis_m wozek bardzo fajny, ale czemu przy takiej cenie osobno trzeba placic np. za torbe? Wiesz co, jednak wydaje mi sie, ze ciezko bedzie sprzedac taki wozek, bo chocbys chciala za niego tylko polowe ceny, to i tak bedzie ok. 1000 zl. Ja np. bym nie kupila uzywanego wozka za tyle...;-)
reklama
Elwis_m wozek bardzo fajny, ale czemu przy takiej cenie osobno trzeba placic np. za torbe? Wiesz co, jednak wydaje mi sie, ze ciezko bedzie sprzedac taki wozek, bo chocbys chciala za niego tylko polowe ceny, to i tak bedzie ok. 1000 zl. Ja np. bym nie kupila uzywanego wozka za tyle...;-)
no wiem :-)
ale cholernie ciężko znaleźć wózek, który ma max 57 cm szerokości.
Podziel się: