reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
alek myślę, że nie ma na co liczyć, teraz to wszyscy będą ceny podnosić bo popyt jest większy. Na wózki sezon przychodzi co kilka lat:-):-):-). Tak mi się wydaje, z ekonomicznego punktu widzenia.

Alekas a mi podoba sie wozek, o ktorym wczesniej pisalas :-) Pliko P3 Modular System Tri Fix# szukam takiego tutaj i mam juz cos na oku Silver Cross 3D Pram System, Pistachio - John Lewis

Mi ten Silver Cross się bardzo podobał. Niestety nie było mnie na niego stać dwa lata temu, a szkoda bo świetny wózek:sorry2:. Teraz to już nie opłaca mi się go kupować na raz, bo raczej nie planujemy kolejnego dziecka po tym:-p Zresztą nie ma sensu kolekcjonować kolejnych wózków, bo czas tak szybko leci:tak:

alek myślę, że nie ma na co liczyć, teraz to wszyscy będą ceny podnosić bo popyt jest większy. Na wózki sezon przychodzi co kilka lat:-):-):-). Tak mi się wydaje, z ekonomicznego punktu widzenia.

Aga ale ja nie liczę, że na pewno będą wyprzedaże :-) Wózek i tak przecież kupimy :-D Ale w styczniu :-)

Elwis bombowy ten wózio, masz rację!!! :tak:tak... cena 2 tys + jeszcze dodatkowo śpiworek ok. 200 zł. Wiesz, pamiętaj, ze zawsze możesz sprzadać jak już nie bedziesz potrzebować. ;-)

Elwis_m wozek bardzo fajny, ale czemu przy takiej cenie osobno trzeba placic np. za torbe?:sorry2: Wiesz co, jednak wydaje mi sie, ze ciezko bedzie sprzedac taki wozek, bo chocbys chciala za niego tylko polowe ceny, to i tak bedzie ok. 1000 zl. Ja np. bym nie kupila uzywanego wozka za tyle...;-)

reklama
Elwis_m wozek bardzo fajny, ale czemu przy takiej cenie osobno trzeba placic np. za torbe?:sorry2: Wiesz co, jednak wydaje mi sie, ze ciezko bedzie sprzedac taki wozek, bo chocbys chciala za niego tylko polowe ceny, to i tak bedzie ok. 1000 zl. Ja np. bym nie kupila uzywanego wozka za tyle...;-)

no wiem :-)
ale cholernie ciężko znaleźć wózek, który ma max 57 cm szerokości.

Do góry