reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

A ja dzisiaj kupiłam wanienke i przewijak. Nasza Zosia ma już wszystko:) Tylko jej mama nie ma wyprawki do szpitala. Chciałam dzisiaj kupiść podkłady poporodowe i majtki jednorazowe. Byłam w 2 aptekach ale nie było. Przez internet nie chce zamawiać, bo boję się, że nie zdążą przyjść. Tak to jest jak się na takim zadupiu mieszka:crazy:

reklama
kasikk a gdzie mieszkasz? Wcześniej we Wrocku a teraz?
a te podkłady i majtki - u nas oprócz aptek, dostępne są jeszcze w sklepach (hurtowniach) dziecięcych.

Mieszkam teraz koło Świdnicy. Musze chyba właśnie się do świdnicy wybrać po te [podkłady. Jade jutro z mężem do marketu budowlanego to od razu o apteki zahaczę;-)

Załączniki

• 111.JPG
    111.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
larkaa - fajnie Ci się udało. Ja pytałam w kilku sklepach o materace piankowe i znalazłam tylko jeden rodzaj. Po dotknięciu stwierdziłam, że to coś podobnego do karimaty :confused: i sama spać na takim badziewu bym nie chciała. Grubość tej pianki też była porówywalna z karimatą więc stwierdziłam, że jednak wolę grykę-piankę -kokos. Niuńka pośpi na tym jakieś 2 lata. Myślę, że nie będzie narzekać ;-):-D
Tylko nie wiem, na której stronie na początku układać niunię. Na gryce czy na kokosie :dry:

no i ja już skąpletowałam wszystko dla Niusi i dla mnie do szpitala również... dziś WIELKIE PRANIE, później poprasueje i będę w pełnej gotowości i oczywiście w spokoju oczekiwać na Alę :)

zastanawiam sie nad kupnem pasa elastycznego na brzuch po porodzie, ma podobno pomagac w "powrocie do formy" :nerd: co o czyms takim myslicie?

reklama
Ja nie używałam tego pasa, a brzusio zniknął jak zaczęłam na aerobik chodzić. Ciekawe kiedy teraz zniknie...

Czy któraś z Was ma jeszcze nie przyszykowaną wyprawkę??? Jeszcze nic nie przyszykowałam dla małej, mam zamiar dopiero w połowie stycznia. Mam nadzieję, że do tego czasu nic nie przewidzianego się nie wydarzy, bo powoli zaczynam się denerwować.

Do góry