reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

No dobra :) Opłacało się mieć skurcz przepowiadający bo szybko mężuś się zmobilizował do zakupów.
Jakoś dziwnym trafem doszło dzisiaj do niego, że gdyby dzidzia się pospieszyła na świat to nawet nie ma gdzie spać :) Popędziliśmy dzisiaj na zakupy.
I łóżeczko, które wcześniej koniecznie mąż chciał mieć, a na które czeka się 4 tygodnie już mu się nie podobało. Teraz spodobało mu się takie, które jest do wzięcia na już. :-D Tak oto nieplanowane zakupy dzisiaj osiągnęły apogeum :-D
Mamy łóżeczko i materac już w domku, wózek czeka w sklepie (bo dzisiaj strasznie spieszyłam się na SR i nie miałam czasu na pakowanie do auta i upychanie wszystkiego) no i pościel, kocyk i rożek również do odbioru jutro. :-):-D:-):-D
Nastawiłam kolejną pralkę - tym razem sam róż! (myślałam, że różowe zmieszczę w jednej pralce a nie dałam rady i jednak będą dwie. A najlepsze jest, że JA kupiłam tylko kombinezon + butki i jeden sweterek różowy. więcej bym się nie odważyła, bo mój mąż dostaje agresora na widok różu. A połowa pudla z ciuchami jakie dostałam od AbEjki to róż! :)) więc mąż nie ma nic do gadania haha! Może się oswoi z różem :-D)

reklama
aga, masz rację pościel jest śliczna ale droga !!! sama nie wiem czy kupię taką. Pewnie skończy się na zwykłej, gładkiej bo 200 zł wydać na komplet pościeli to mi się nie uśmiecha.

ja jak pisałam wcześniej mam tylko ubranka i nic więcej. Po świętach zacznę wszystko kompletować.

A ja wlasnie zakochalam sie w poscieli Feretti i pokaze Wam co kupilam dla synka :-)

mamaflavii bardzo ładne, mi się podoba z tej firmy pościel, ale troszkę drogo ona kosztuje *K* STERNTALER Ochraniacz Owieczka Stella (503795812) - Aukcje internetowe Allegro

piękna ta pościel jest, ale droga :szok::szok::szok::szok:

ja kupiłam 1 komplet bocianki zielone
tylko poszewki, do turystycznego łóżeczka ochraniacza nie potrzebuję.
2 elementowa pościel orginalna**BABY-RAJ**135x100 (500461771) - Aukcje internetowe Allegro, taki sam rożek :-)

ja jakoś staram się nie kupować różu, nie wiem dlaczego.
w tej pace ciuszków z allegro jest tego sporo. ostatnio wolę żółty, zielony :-)
ale różowy rożek chyba moja mamuśka Gabince kupiła :-)

Dziewczyny pościel przeurocza :-D... Ewelinka komplecik ładniusi :-)
Ja niestety nie zakupie nowej ..bo mam po Kubie w bdb. stanie aż trzy komplety....ale pewnie sobie odbije na czymś innym ;-)a że jest ona raczej uniwersalna to nie koliduje że teraz będzie dziewczynka

reklama
Pościel piękna ale nie da się ukryć że dość droga. ja podobnie jak lajfik mam chyba z 5 kompletów pościeli no i mama ma zakupić jeszcze jeden nowy a że będzie synuś więc z kolorem nie będzie problemów

Do góry