reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

z pokojami to tak jak u nas :-)

córeczka będzie z nami w sypialni przez jakiś rok.
potem dzieci będą miały pokój razem. w tej chwili Kuba ma swój pokój, bardzo mały. I jak dzieci będą razem to przeniesiemy się z sypialnią do małego pokoju Kuby, a większy (obecnie sypialnia) będzie pokojem dzieci :-)
nie zamotałam???

reklama
aga - znam dobrze marke Sterntaler - ale raczej w postaci bucikow, kapcioszkow i czapeczek dla dzieci. Nie wiedzialam, ze maja rowniez akcesoria do lozeczka. Bardzo dobra marka, ale niestety droga. :baffled:

Dziewczyny, Wasze posciele tez ladniutkie :happy:, Elwis - cena poscieli i rozka nie do przebicia, tez kupowalas na allegro?
Ewelinka - a Twoj zestaw super, az 11 czesci, musze i ja sobie wreszcie zalozyc konto na allegro, by troche zaoszczedzic:tak:

Nasz synek tez bedzie spal z nami w sypialni przez pierwsze pol roku a moze nawet i rok, a pozniej przeniesiemy go do pokoju Flavii, chyba ze w miedzyczasie kupimy wieksze mieszkanie i wtedy bedzie mial wlasny pokoik :tak:

...

Dziewczyny, Wasze posciele tez ladniutkie :happy:, Elwis - cena poscieli i rozka nie do przebicia, tez kupowalas na allegro?
Ewelinka - a Twoj zestaw super, az 11 czesci, musze i ja sobie wreszcie zalozyc konto na allegro, by troche zaoszczedzic:tak:

...

tak, na allegro :-)
2 poszewki 26 zł, rożek 15 zł. i naprawdę ładna jest :-), no przynajmniej mi się podoba :-)

a ja dziś kupiłam dla syncia ochraniacz, poduszkę, kołderkę i prześcieradło (poduszka, kołderka, prześcieradło dlatego, bo nie można było samego ochraniacza nabyć). Dzięki larce kupiłam coś co mi się naprawdę podobało. Ten Gluck to naprawdę ma fajne rzeczy, ale ceny nie są małe. Za te rzeczy i tak uważam, że dużo nie dałam, bo 190zł. Łużeczko też przyszło, jutro zrobię zdjęcia i wam się pochwalę :-):-):-).

a ja dziś kupiłam dla syncia ochraniacz, poduszkę, kołderkę i prześcieradło (poduszka, kołderka, prześcieradło dlatego, bo nie można było samego ochraniacza nabyć). Dzięki larce kupiłam coś co mi się naprawdę podobało. Ten Gluck to naprawdę ma fajne rzeczy, ale ceny nie są małe. Za te rzeczy i tak uważam, że dużo nie dałam, bo 190zł. Łużeczko też przyszło, jutro zrobię zdjęcia i wam się pochwalę :-):-):-).

pochwal się:tak::tak::tak::tak:, i łóżeczkiem i pościelą!!!

reklama
nimfii - widziałam reklamy w gazetach :) PRZEŚLICZNE i przeurocze te pluszaki :tak::-) Ja też taki chce - owieczka mi się podoba najbardziej. Ale ja jak kiedyś patrzyłam na te pluszaki to cena była 100 czy nawet 120 zł. i żal mi było kasy wydać. Ale teraz wyprawka prawie zakończona. Dziadki zafundowały największe rzeczy to może się skuszę? Ale to po świętach. Najlepiej po następnym przypływie gotówki :-D:-) bo jeszcze prezentów świątecznych nie mamy. :dry:

Do góry