reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

śliczny jest ten jumper x. Strasznie mi się podoba. Ja zaczęłam się rozglądać za używanymi, bo z kasą dalej u nas krucho, nie ma co liczyć też na rodzinkę. Zwykle te gondole w bardzo dobrym stanie są. Bardzo mi się spodobał Atlantic Espiro na przykład albo Coneco Toledo, mozna już za ok. 400 zł kupić.

reklama
Listonosz ? Eeeeeeeeeeeetam, strasznie nieciekawy jest więc mam to gdzieś ;-):-D A poza tym on nie puka, tylko wpycha przesyłe do skrzynki na chama, albo rzuca o drzwi, dzwoni i szybko ucieka :-D

A stanik to nosze bo by mi cycki przeszkazaly w chodzeniu obijając sie o kolana ;-):-D

A nic dziwnego że ucieka jak widzi babke z gołym zadkiem :-D i jeszcze te cycki po kolana:-D:-D

hahaha dobre.... poprawiłaś mi humor. Ale nie Ty jedna kochana. Mój wredny mąż mówi o moich: uszy spaniela :baffled::crazy:

Tez dobre , mój tylko stwierdził ze dziwne mam te cycki zaco został skarcony i uświadomiony że to jego wina i już wogóle nic niekomentuje:-):-):-)

Ja sie powoli przekonuje do tego koloru:tak:, dzieki coreczkom moich znajomych, ktore chca miec wszystko w rozu:szok:. Wiec nie ominie mnie to. Male dziewczynki innego koloru nie lubia:-(

My mamy elektroniczny termometr z tych "gadajacych":tak::-D, do mierzenia temperatury rektalnie:tak: To jest najdokladniejszy sposiob. Termometry wkladane do uszka lub buzi dzieciaczka sa duzo mniej dokladne.
My mamy wanienke z Ikei po Eryku. Na pierwsze trzy miesiace starczy, bo pozniej i tak przelozymy malego do lezaczka wkladanego do duzej wanny:tak:

śliczny jest ten jumper x. Strasznie mi się podoba. Ja zaczęłam się rozglądać za używanymi, bo z kasą dalej u nas krucho, nie ma co liczyć też na rodzinkę. Zwykle te gondole w bardzo dobrym stanie są. Bardzo mi się spodobał Atlantic Espiro na przykład albo Coneco Toledo, mozna już za ok. 400 zł kupić.
Dee no to teraz ja doradzę. Podobno lepiej trzymać się z daleka od wózków Coneco. Są składane w Chinach i podobno po miesiącu odpadają wszystkie kółka. Ja się napaliłam na Coneco V3 ale jak się naczytałam opinii to mi sie odechciało mimo że w sklepie to był mój faworyt. A Atlantik Espiro też jest śliczny ale strasznieeee ciężki.:baffled:

reklama
Ja sie powoli przekonuje do tego koloru:tak:, dzieki coreczkom moich znajomych, ktore chca miec wszystko w rozu:szok:. Wiec nie ominie mnie to. Male dziewczynki innego koloru nie lubia:-(

Ruda, nie martw się, po fazie różowej małe dziewczynki mają fazę czarną :-D:-D:-D

Lenka, fajny ten ręczniczek. Dla Frysi też miałam podobne, a teraz rozważam rezygnację z tego "bajeru" przy Kseni :-)

Do góry