reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Mój jak mnie łapie za biust to jest bardzo zadowolony, a ja go wtedy besztam, że "zawsze wiedziałam, że lubisz duże cycki", a on na to " wcale nie lubię", na to ja "taaaaaaaaaaaaaaaak ?" no i wtedy mój kochany mąz dyplomatycznie stwierdza " Twoje lubię bo sa Twoje niezaleznie w jakim rozmiarze" Kochany męzuś ;-):-D

Tak czy inaczej cycki wiszą, ale dzisiaj doszla ta sukienka ( UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' === (601084449) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ) i bez stanika wyglada OK :-) Naprawde jest super :-)

reklama
Tricolor, zauważyłam, że zamówiłaś kocyk taki w paseczki z zebrą (tak mi się wydaje, że to zebra :-)), a ponieważ sama się nad nim zastanawiam to daj znać czy już go masz, jeśli tak to czy jest milutki i w ogóle ;-).

Tricolor, zauważyłam, że zamówiłaś kocyk taki w paseczki z zebrą (tak mi się wydaje, że to zebra :-)), a ponieważ sama się nad nim zastanawiam to daj znać czy już go masz, jeśli tak to czy jest milutki i w ogóle ;-).

To chyba żyrafa, no ale tak czy inaczej jeszcze nie doszedł. Dam znac jak go dostanę :-)

Tricolor- sliczna ta kiecuchna.

Co do piersi to moje tez takie obwisle i jeszcze na boki sie rozeszly:-(Ale uroki ciazy.

Moje też jakos pod pachy uciekają ;-):-D

Mój jak mnie łapie za biust to jest bardzo zadowolony, a ja go wtedy besztam, że "zawsze wiedziałam, że lubisz duże cycki", a on na to " wcale nie lubię", na to ja "taaaaaaaaaaaaaaaak ?" no i wtedy mój kochany mąz dyplomatycznie stwierdza " Twoje lubię bo sa Twoje niezaleznie w jakim rozmiarze" Kochany męzuś ;-):-D

Tak czy inaczej cycki wiszą, ale dzisiaj doszla ta sukienka ( UROCZE SUKIENECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR ''M/L'' === (601084449) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ) i bez stanika wyglada OK :-) Naprawde jest super :-)
Tricolor- super ta sukienka! Strasznie mi się podobają takie ciuszki , na wzór ciążowych, ale nie koniecznie. Tylko, że ja po pierwsze nie mam ogródka, w którym bym mogła w niej chodzić, a po drugie, wątpię czy pogoda by mi na to pozwoliła ( szczerze wątpię:no:).
Co do cycków, to zawsze chciałam mieć ciut większe, choć mój T zawsze twierdził, że są super. Teraz nawet mi się podobają, choć zwiększyły się o 2 rozmiary:szok:!! Ale jak dla mnie mogłyby zostać, nawet jak nie stoją już tak jak kiedyś ( jakby stały , to bym brzucha nie widziała :-)). A mój T, tak jak Twój twierdzi, że i tak są najładniejsze na świecie, bo moje;-) Ale z nich dyplomaci, nie?

Tricolor-jaki kolorek sukienki wybrałaś. Ja nie umiem się zdecydować. Czerwona jest bardzo ładna -ale nie chcę się rzucać w oczy. Czarna może być zbyt kontrastująca z moją cerą. Białej nie chcę. ???nie umiem podjąć decyzji
A to spódnica, która dzis mi doszła.
SPODNICA CIAZOWA JEANS KONTRAFAŁDAroz(36-46)roz42 (595200407) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Tylko kolor jest ciemny-dużo ładniejsza niż na zdjeciu. Dużo miejsca na brzuszek-regulacja. Spódnica jest cieniutka,wygodna- a jakościowo nie odbiega od tych 3 razy droższych w sklepie ciążowych.

Dodatkowo dostałam dziś śliczną bluzeczkę od mojego S. Aż w szoku,bo jest śliczna. Muszę teraz zrobić sesje w święta,by sie pochwalić.

reklama
do mierzenia temperatury rektalnie:tak:

rektalnie znaczy?

Ja pamietam, jak sama bylam dzieciakiem i na kazdy bal przebierancow mama szyla mi sama jakies ciekawe kostiumy (biedronka, alladyn, itp :-D) a ja zawsze zazdroscilam wszystkim "ksiezniczkom", ze moga w takich slicznych sukienkach wystapic :-D

...do czasu az moj alladyn dostal 2 nagrode za najlepszy kostium :-p

co do koloru rozowego, sama nie lubie, nie nosze i chyba nie mam ani jednej rzeczy w kolorze pastelowym (w ktorych zreszta i tak mi nieladnie), ale takie rzeczy podostawalam i takie najczesciej szyja dla malych, a ja patrzylam zawsze na kroj. A skoro i tak kazda dziewczynka przechodzi faze "rozu", czemu mialabym pozniej odmawiac tych malych przyjemnosci wlasnemu dziecku. I tak z tego wyrosnie i pewnie jeszcze bedzie naciagac mame na glany :-D

Andzia, Sterntaler to bardzo dobra firma z tego co tu czytuje. Ja mam od nich upatrzona pozytywke pluszowa, tylko nigdzie w zwyklych sklepach z ta melodia co chce (osiolek - kolysanka Mozarta) akurat juz nie ma.

Ostatnia edycja:
Do góry