reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

W sklepie firmowym Glucka są świetne łaszki dla dziewczynek i nietylko w różu są zielone (różne odcienie) z czerwonym , pomarańczem , naprawde szału można dostać i smyk też oferuje fajną game kolorystyczną .

Dzięki Andzia o Smyku zapomniałam ! Mam już tyle różowych ubranek, że powiedziałam rodzince, że mile widziane inne kolory. Będzie śmiesznie jak Małej coś urośnie :-D

A ja nareszcie mam do wyprawki coś innego, niż ciuszki :-D

Dziś byłyśmy z Madziumbą w Biedronce i kupiłam dla Kseni wanienkę ;-) Jest to zwykła miska o lekko podłużnym kształcie, ale ma fajny kolorek i zajmuje znacznie mniej miejsca

Jak tak teraz patrzę na tą "wanienkę" to jeszcze bardziej mi się podoba niż w sklepie :tak:

reklama
Co do smoczkowych termometrow to slyszalam same zle opinie, duzo kolezanek sie wypowiadalo, z edizecko w trakcie goraczki nie zawsze chcialo dlugo ssac takieg termometru smoczka i nie dalo sie temperatury zmierzyc.
:baffled:

Zdaje sobie sprawę,że różne są dzieci i ze smoczkowym może być problem.
Ja dostałam go w prezencie-ale nie radzę opierać się tylko na tym, może dzidzi nie pasować, więc będe miała jeszcze elektroniczny :)
Ale wszystko "wyjdzie w praniu"

A ja zapoluje na tą wanienkę w biedronce:p

No ja też uważam, że to jeszcze za wcześnie:tak: Wiele rzeczy będę miała po Majce, wózek, łóżeczko, fotelik do samochodu. Ciuszki to się zobaczy, jak będzie dziewuszka to niewiele będę musiała dokupić, mam tego stosy;-) ale i tak skuszę się na coś nowego:tak: A dla chłopca to zaszaleję:-)

Sunniva, witam w klubie!!! Julinka dostała tony ubranek, a ja szalona mimo to zostawiłam fortunę w sklepikach z dziecięcą odzieżą :-) prawie wszystko zostało, myślimy z moim A kupić drugie łożko, z którego ja z malutką będziemy korzystać... zobaczymy jeszcze bo na razie pomarzyć sobie możemy o czymkolwiek... mimo, że Julinka miała kupę nowych rzeczy, to i tak pewnie znów wydam fortunę na ubranka, bo to wszystko jest takie ładne i aż korci :-) żeby kupić...

patrzcie jaki smoczek znalazlam :-D

[ame=http://www.amazon.de/Billy-Bob-Schnuller-LIL-VAMPIRE/dp/B000AKB4JG/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=baby&qid=1239124969&sr=1-5]Billy Bob Schnuller LIL' VAMPIRE - no milk please!: Amazon.de: Baby[/ame]

a wanienki prawie tak ladne, jak ta, w ktorej byla kompana Tricolor :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No prosze bardzo co tam sie wyprawia , a jak listonosz zapuka?:-D:-D:-D:-D

Ale widze ze wszystkie takie delikatniutke jestesmy i szmaty na bębenku nam przeszkadzają:-):-) , ja to nawet bez stanika biegam bo każdy mnie a to gniecie a to przeszkadza a tak to mam przewiew:-D:-D:-D

Listonosz ? Eeeeeeeeeeeetam, strasznie nieciekawy jest więc mam to gdzieś ;-):-D A poza tym on nie puka, tylko wpycha przesyłe do skrzynki na chama, albo rzuca o drzwi, dzwoni i szybko ucieka :-D

A stanik to nosze bo by mi cycki przeszkazaly w chodzeniu obijając sie o kolana ;-):-D

reklama
Do góry