śliczny jest ten jumper x. Strasznie mi się podoba. Ja zaczęłam się rozglądać za używanymi, bo z kasą dalej u nas krucho, nie ma co liczyć też na rodzinkę. Zwykle te gondole w bardzo dobrym stanie są. Bardzo mi się spodobał Atlantic Espiro na przykład albo Coneco Toledo, mozna już za ok. 400 zł kupić.
reklama
A stanik to nosze bo by mi cycki przeszkazaly w chodzeniu obijając sie o kolana ;-)
hahaha dobre.... poprawiłaś mi humor. Ale nie Ty jedna kochana. Mój wredny mąż mówi o moich: uszy spaniela
Listonosz ? Eeeeeeeeeeeetam, strasznie nieciekawy jest więc mam to gdzieś ;-) A poza tym on nie puka, tylko wpycha przesyłe do skrzynki na chama, albo rzuca o drzwi, dzwoni i szybko ucieka
A stanik to nosze bo by mi cycki przeszkazaly w chodzeniu obijając sie o kolana ;-)
A nic dziwnego że ucieka jak widzi babke z gołym zadkiem i jeszcze te cycki po kolana
hahaha dobre.... poprawiłaś mi humor. Ale nie Ty jedna kochana. Mój wredny mąż mówi o moich: uszy spaniela
Tez dobre , mój tylko stwierdził ze dziwne mam te cycki zaco został skarcony i uświadomiony że to jego wina i już wogóle nic niekomentuje:-):-):-)
O..... zatkało mnie cóż to jest?
a ja zamówiłam dziś 1 zabawke dla małego
owieczka z bijącym serduszkiem dla niemowlat , podobno uspokaja i usypia
Kinder Bajer - przyjazny dzieciom i rodzicom
aga29
Fanka BB :)
My mamy elektroniczny termometr z tych "gadajacych", do mierzenia temperatury rektalnie To jest najdokladniejszy sposiob. Termometry wkladane do uszka lub buzi dzieciaczka sa duzo mniej dokladne.
My mamy wanienke z Ikei po Eryku. Na pierwsze trzy miesiace starczy, bo pozniej i tak przelozymy malego do lezaczka wkladanego do duzej wanny
My mamy wanienke z Ikei po Eryku. Na pierwsze trzy miesiace starczy, bo pozniej i tak przelozymy malego do lezaczka wkladanego do duzej wanny
Dee no to teraz ja doradzę. Podobno lepiej trzymać się z daleka od wózków Coneco. Są składane w Chinach i podobno po miesiącu odpadają wszystkie kółka. Ja się napaliłam na Coneco V3 ale jak się naczytałam opinii to mi sie odechciało mimo że w sklepie to był mój faworyt. A Atlantik Espiro też jest śliczny ale strasznieeee ciężki.śliczny jest ten jumper x. Strasznie mi się podoba. Ja zaczęłam się rozglądać za używanymi, bo z kasą dalej u nas krucho, nie ma co liczyć też na rodzinkę. Zwykle te gondole w bardzo dobrym stanie są. Bardzo mi się spodobał Atlantic Espiro na przykład albo Coneco Toledo, mozna już za ok. 400 zł kupić.
Przyszło mi dziś okrycie kąpielowe. Jest mięciutkie i takie słodkie.W rzeczywistości bardziej mi sie podoba niż na zdjęciu.
Podaje linka jak komuś się podoba:
http://www.allegro.pl/item604884175_okrycie_kapielowe_z_kapturkiem_bobas _promocja.html
Podaje linka jak komuś się podoba:
http://www.allegro.pl/item604884175_okrycie_kapielowe_z_kapturkiem_bobas _promocja.html
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
Ja sie powoli przekonuje do tego koloru, dzieki coreczkom moich znajomych, ktore chca miec wszystko w rozu. Wiec nie ominie mnie to. Male dziewczynki innego koloru nie lubia:-(
Ruda, nie martw się, po fazie różowej małe dziewczynki mają fazę czarną
Lenka, fajny ten ręczniczek. Dla Frysi też miałam podobne, a teraz rozważam rezygnację z tego "bajeru" przy Kseni :-)
Podziel się: