Tau i dlatego ja zawsze czekam na awizo a nie na paczkę bo i tak wiem że mi jej do domu nie przyniesie (chyba że waży 5 kg - wtedy przynosi kurier z poczty a nie listonosz). A ja znowu zaszalałam i dokonałam zakupu na allegro, ale to będzie już chyba wszystko z "grubszych" rzeczy do kupienia. Moja rodzina mnie potępia za tak wczesne zakupy (chodzi o ten przesąd, no wiecie o który), ale co mi tam mam nadzieję że wszystko będzie ok. No nie? :-( A oto moje zakupy ( a ta pościel jest w kolorze rożka)
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Listonosz nie bierze ze soba ciut wiekszych gabarytowo listow poleconych, zostawia tylko awizo, a i o tym czasami zapomina :-(. Bo na poczcie byly 3 przesylki do odebrania, a w skrzynce tylko dwa awiza.
Wysylajac cos i placac za przesylke oczekujemy od poczty ze dana przesylka zostanie dostarczona pod podany adres. A tu, taka samutna rzeczywistosc :-(. Rozumiem, ze listonosz mial przy sobie, nikogo nie zastal i wtedy trzeba sie osobiscie pofatygowac na poczte, ale z zaleznia nie brac, bo przeciez trzeba to nosic i nie mamy pewnosci czy zastaniemy kogos w domu, to lekka przesada.
hehehe, Tau, mnie listonosz juz chyba nienawidzi, sa dni, ze ma dla mnie nawet 2 przesylki naraz. Juz kiedys marudzil, ze do skrzynki sie nie mieszcza (logiczne, ze jak przyjdzie cos innego niz list, to sie nie zmiesci...), a teraz, zbierajac wyprawke, to pewnie klnie na mnie juz wychodzac z domu do pracy
Monika, piekny komplecik
Zapomnialam tam dorzucic, kupilam na ebay tez plecak brazowy quinny na pieeluszki itp. Fakt, ze starszy model, ale w kolorze wozka i nie uzywany w ogole. Zaplacilam....1,5€ + przesylka
Załączniki
Carmi
Czerwcowa mama 2009
u mnie paczki kurierskie przesylane przez poczte niemiecka, a te wysylane jako list, tez przynosi 2 innych, na szczescie obywdaj zostawiaja je na 1 poczcie Wlasnie teraz czekaja na mnie 2, ale nie jestem pewna jak duze i boje sie isc na piechote, bo mam daleko Prawdopodobnie poradnik do karmienia z amazon a druga to stroj kapielowy dla mamusiek, bo mam w planach w koncu basen zaczac odwiedzac, a i na pozniej sie przyda pewnie
http://www.figleaves.com/uk/product...ci=&size=&colour=&image=r449233-p449249-style
acha, u nas jest jeszcze kurier Hermes, ktory jedyny przyjezdza o ludzkiej porze, ok 19ej
http://www.figleaves.com/uk/product...ci=&size=&colour=&image=r449233-p449249-style
acha, u nas jest jeszcze kurier Hermes, ktory jedyny przyjezdza o ludzkiej porze, ok 19ej
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ostatnio na allegro znalazlam cos takiego E660 LASCANA ŚWIETNY STRÓJ KĄPIELOWY 34/36 B (558447262) - Aukcje internetowe Allegro bardzo mi sie podoba, ale rozmiarowo tak jakby nie na mnie
ten lascany jest boski, ale u nas kosztuja 50€, wiec stwierdzilam, ze na ten krotki czas tak drogiego nie potrzebuje. Ze tez o allegro nie pomyslalam
Nie zmiesciloby sie mnie w niego nawet pol ale moze trafia sie wieksze.
Tau, Ty tez juz masz tak bogaty w opinie profil, jak sklepy allegrowe?
nocanka
Mama Klaudii
Tak wam zazdroszczę tych wszystkich zakupów, ja narazie przystopowałam .
Zamawiałam sobie cały czas na allegro różne ładne rzeczy zapominając o jednej istotnej kwestii - bardzo łatwo znając nicka z allegro przejrzeć co dana osoba kupiła w ostatnim okresie czasu .....
I jakież było moje wielkie zdziwienie gdy moja ukochana Mamusia zaczęła mi głowę suszyć, że jeszcze nie powinnam i że za dużo, że po co, że dostanę .... itp itd.
I mi się odechciało (chwilowo oczywiście :-):-):-))
Zamawiałam sobie cały czas na allegro różne ładne rzeczy zapominając o jednej istotnej kwestii - bardzo łatwo znając nicka z allegro przejrzeć co dana osoba kupiła w ostatnim okresie czasu .....
I jakież było moje wielkie zdziwienie gdy moja ukochana Mamusia zaczęła mi głowę suszyć, że jeszcze nie powinnam i że za dużo, że po co, że dostanę .... itp itd.
I mi się odechciało (chwilowo oczywiście :-):-):-))
nocanka
Mama Klaudii
Ostatnio jedna z moich koleżanek zamieściła na naszej klasie takie zdjęcia z brzuszkiem - widać że gdzieś u fotografa sobie zamówili. Taki prezent na Walentynki
Ona ma chyba termin na końcówkę lutego i z takim wielkim brzuchem extra fotki wyszły. Też myślę o takiej sesji
Ona ma chyba termin na końcówkę lutego i z takim wielkim brzuchem extra fotki wyszły. Też myślę o takiej sesji
Dziewczyny szalejecie na maxa widze...wszystkie rzeczy sa super
Ja juz sobie obiecalam ze tez wezme sie za konkretne szukanie ubranek i innych gadgetow dla Malucha...moze w weekend jak wiecej wolnego czasu bedzie:-)
Ja juz sobie obiecalam ze tez wezme sie za konkretne szukanie ubranek i innych gadgetow dla Malucha...moze w weekend jak wiecej wolnego czasu bedzie:-)
Ollutka
Zadomowiona(y)
Ollutka, mi bedzie fotki robil maz, bo on sie tym pasjonuje, z tym ze najmniej fotografuje oczywiscie swoja zone . Juz zamowilam bielizne (taki zapinany na biuscie polprzezroczysty szlafroczek z falbanka, coby brzuszek jedynie eksponowac), a dla nas zrobimy moze akty Szukam teraz materialu na tlo no i czekamy na pokazniejszy brzuszek
I bardzo fajnie. Uważam, że jeśli jest mozliwość, to trzeba jakoś ten czas upamietnić :-) Ja lubie zdjęcia w każdej sytuacji a zwłaszcza w jakiś ważnych momentach. A duży brzusio do takich należy
reklama
Ollutka
Zadomowiona(y)
Dziewczyny, widzę że zapanowała czerwcowa gorączka zakupów I dobrze, bo lepiej wcześniej niż się potem martwić. Troszke wamz azdroszczę, bo u nas na razie panuje wstrzemięźliwość... Musimy kupic tylko duze rzeczy i kosmetyki, a z tym czekamy do końca marca. Ale powiem szczerze, ze jeśli jutro dzidzia będzie grzeczna isię pokaże, to na pewno sobie nie odmówię przyjemności kupienia chociaż czegoś
P|ytasz o to łóżeczko Radek VII? Widziałam w sklepie i jest fajne. Solidnie wykończone i stabilne. Polecam.Dziewczyny, super ciuszki! I jak tu nie kupować:-)
Ollutka - my właśnie zastanawialiśmy się nad takim łóżeczkiem, ale nie widziałam go jeszcze na żywca. Powiedz mi jakie sprawia wrażenie? Solidnie wykonany?
Podziel się: