reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a u nas sprawdzaly się rewelacyjnie tylko rosmanowskie te bordowe kiedys, teraz to chyba baby dream, w każdym razie tylko te nam nie szwankowały z ułożeniem, byly najbardziej stabilne, przy hugiesach i pampersach zdarzaly się mokre ubranka, a pielucha byla sucha
Co do pieluszek, to ja bede uzywac albo pampersow, albo huggiesow. Na oddzial rodzice przynosili nam przerozne i musze wam powiedziec, ze tylko te dwie firmy robily cos sensownego. Cala reszta, to albo szybko przemakala, albo dziecko lezalo w "worku foliowym".
Tau, popieram. U nas zdecydowanie sprawdziły się Pampersy i przy nich pozostaniemy również teraz z Maluszkiem:-)
ell bardzo dziwne... nam się to nigdy nie zdarzyłoa u nas sprawdzaly się rewelacyjnie tylko rosmanowskie te bordowe kiedys, teraz to chyba baby dream, w każdym razie tylko te nam nie szwankowały z ułożeniem, byly najbardziej stabilne, przy hugiesach i pampersach zdarzaly się mokre ubranka, a pielucha byla sucha
Carmi
Czerwcowa mama 2009
do 5 kg, to to na pierwszy m-c chyba tylko
Ollutka, mi bedzie fotki robil maz, bo on sie tym pasjonuje, z tym ze najmniej fotografuje oczywiscie swoja zone . Juz zamowilam bielizne (taki zapinany na biuscie polprzezroczysty szlafroczek z falbanka, coby brzuszek jedynie eksponowac), a dla nas zrobimy moze akty Szukam teraz materialu na tlo no i czekamy na pokazniejszy brzuszek
Ollutka, mi bedzie fotki robil maz, bo on sie tym pasjonuje, z tym ze najmniej fotografuje oczywiscie swoja zone . Juz zamowilam bielizne (taki zapinany na biuscie polprzezroczysty szlafroczek z falbanka, coby brzuszek jedynie eksponowac), a dla nas zrobimy moze akty Szukam teraz materialu na tlo no i czekamy na pokazniejszy brzuszek
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Jak przyszedł w paczce to usmiałam sie do łez, bo mój M z Miskiem tak rzucili sie do rozpakowywania
nasz wozio tez dotarl juz do tesciow i jak go ocenil brat meza:
"niezla fura, kola skretne z mechanizmem roznicowym, zdemjowany dach typu Targa, opony slicki na tor, pasy bezpieczenstwa 4 punktowe, kubelkowy fotel;
teraz tylko mocny silnik trzeba wsadzic"
nooo....tym mocnym silnikiem to bedzie chyba maz
Carmi
Czerwcowa mama 2009
dziewczyny, przesliczne ciuszki!!! ja juz zaczelam sortowanie i ukladanie w tym tygodniu, ale mimo to nie moge oderwac sie od ebay i czekam teraz na kolejne
do czerwca to my chyba zbankrutujemy jeszcze
mam tez juz jeden recznik z kapturkiem (na otwarcie filii pewnego sklepu zrobili 20% rabatu na wszystko, za 4 € az szkoda bylo nie brac )
przyszly tez ostatnio plyty z muzyka "a baby cd" raimonda lapa (czyli ta polska muzyka bobasa, choc tytuly na cd1 sa chyba inne", oraz vivaldii z serii Baby Einstein (dzieki Dominika za rade :-)) obie bardzo mi sie podobaja. Vivaldi za 2€ jeszcze zafoliowany ;-)
do czerwca to my chyba zbankrutujemy jeszcze
mam tez juz jeden recznik z kapturkiem (na otwarcie filii pewnego sklepu zrobili 20% rabatu na wszystko, za 4 € az szkoda bylo nie brac )
przyszly tez ostatnio plyty z muzyka "a baby cd" raimonda lapa (czyli ta polska muzyka bobasa, choc tytuly na cd1 sa chyba inne", oraz vivaldii z serii Baby Einstein (dzieki Dominika za rade :-)) obie bardzo mi sie podobaja. Vivaldi za 2€ jeszcze zafoliowany ;-)
Załączniki
reklama
Loree
Fanka BB :)
kabaretka - takie ubranka wkładane przez głowę często są za małe i kompletnie niepraktyczne. Jeśli już coś takiego kupujecie, to zwróćcie uwagę, czy mają gdzieś guziczki- najlepiej po bokach, bo z tyłu to też niewygodne. Na początek najlepsze są body i piżamki rozpinane od góry do samego dołu. Choć przyznam, że takich body jest mało, może warto poszukać choćby na allegro. Ja miałam takie z h&m , ale kupowałam je 2 lata temu, nie wiem czy teraz takie jeszcze są. Tak w ogóle to dla mnie h@m to jeden z najlepszych sklepów dla dzieci. Ich ciuszki są śliczne i bardzo trwałe a na wyprzedażach mają dobre ceny.
Podziel się: