reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
a u nas sprawdzaly się rewelacyjnie tylko rosmanowskie te bordowe kiedys, teraz to chyba baby dream, w każdym razie tylko te nam nie szwankowały z ułożeniem, byly najbardziej stabilne, przy hugiesach i pampersach zdarzaly się mokre ubranka, a pielucha byla sucha:szok:

Co do pieluszek, to ja bede uzywac albo pampersow, albo huggiesow. Na oddzial rodzice przynosili nam przerozne i musze wam powiedziec, ze tylko te dwie firmy robily cos sensownego. Cala reszta, to albo szybko przemakala, albo dziecko lezalo w "worku foliowym".

Tau, popieram. U nas zdecydowanie sprawdziły się Pampersy i przy nich pozostaniemy również teraz z Maluszkiem:-)

a u nas sprawdzaly się rewelacyjnie tylko rosmanowskie te bordowe kiedys, teraz to chyba baby dream, w każdym razie tylko te nam nie szwankowały z ułożeniem, byly najbardziej stabilne, przy hugiesach i pampersach zdarzaly się mokre ubranka, a pielucha byla sucha:szok:
ell bardzo dziwne... nam się to nigdy nie zdarzyło :szok:

do 5 kg, to to na pierwszy m-c chyba tylko :-D

Ollutka, mi bedzie fotki robil maz, bo on sie tym pasjonuje, z tym ze najmniej fotografuje oczywiscie swoja zone :dry:. Juz zamowilam bielizne (taki zapinany na biuscie polprzezroczysty szlafroczek z falbanka, coby brzuszek jedynie eksponowac), a dla nas zrobimy moze akty :-D Szukam teraz materialu na tlo no i czekamy na pokazniejszy brzuszek :)

Jak przyszedł w paczce to usmiałam sie do łez, bo mój M z Miskiem tak rzucili sie do rozpakowywania

nasz wozio tez dotarl juz do tesciow i jak go ocenil brat meza:
"niezla fura, kola skretne z mechanizmem roznicowym, zdemjowany dach typu Targa, opony slicki na tor, pasy bezpieczenstwa 4 punktowe, kubelkowy fotel;
teraz tylko mocny silnik trzeba wsadzic"

:-D:-D:-D:-D:-D
nooo....tym mocnym silnikiem to bedzie chyba maz :-D:-D

dziewczyny, przesliczne ciuszki!!! ja juz zaczelam sortowanie i ukladanie w tym tygodniu, ale mimo to nie moge oderwac sie od ebay :zawstydzona/y: i czekam teraz na kolejne
do czerwca to my chyba zbankrutujemy jeszcze :-D
mam tez juz jeden recznik z kapturkiem (na otwarcie filii pewnego sklepu zrobili 20% rabatu na wszystko, za 4 € az szkoda bylo nie brac :-D:-D:-D:-D)
przyszly tez ostatnio plyty z muzyka "a baby cd" raimonda lapa (czyli ta polska muzyka bobasa, choc tytuly na cd1 sa chyba inne", oraz vivaldii z serii Baby Einstein (dzieki Dominika za rade :-)) obie bardzo mi sie podobaja. Vivaldi za 2€ jeszcze zafoliowany ;-)

Załączniki

• 2fa9_1.JPG
    2fa9_1.JPG
    13,7 KB · Wyświetleń: 22
  • 0593_1.JPG
    0593_1.JPG
    16,1 KB · Wyświetleń: 27
  • 66c6_1.JPG
    66c6_1.JPG
    28,5 KB · Wyświetleń: 24
  • 9a1e_1.JPG
    9a1e_1.JPG
    31,4 KB · Wyświetleń: 22
reklama
kabaretka - takie ubranka wkładane przez głowę często są za małe i kompletnie niepraktyczne. Jeśli już coś takiego kupujecie, to zwróćcie uwagę, czy mają gdzieś guziczki- najlepiej po bokach, bo z tyłu to też niewygodne. Na początek najlepsze są body i piżamki rozpinane od góry do samego dołu. Choć przyznam, że takich body jest mało, może warto poszukać choćby na allegro. Ja miałam takie z h&m , ale kupowałam je 2 lata temu, nie wiem czy teraz takie jeszcze są. Tak w ogóle to dla mnie h@m to jeden z najlepszych sklepów dla dzieci. Ich ciuszki są śliczne i bardzo trwałe a na wyprzedażach mają dobre ceny.

Do góry