reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Tau i dlatego ja zawsze czekam na awizo a nie na paczkę bo i tak wiem że mi jej do domu nie przyniesie (chyba że waży 5 kg - wtedy przynosi kurier z poczty a nie listonosz). A ja znowu zaszalałam i dokonałam zakupu na allegro, ale to będzie już chyba wszystko z "grubszych" rzeczy do kupienia. Moja rodzina mnie potępia za tak wczesne zakupy (chodzi o ten przesąd, no wiecie o który), ale co mi tam mam nadzieję że wszystko będzie ok. No nie? :-( A oto moje zakupy ( a ta pościel jest w kolorze rożka)

Załączniki

• rozek.jpg
    rozek.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 28
  • przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 41
  • posciel2.jpg
    posciel2.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 32
  • pieluszki.jpg
    pieluszki.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 28
  • kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Listonosz nie bierze ze soba ciut wiekszych gabarytowo listow poleconych, zostawia tylko awizo, a i o tym czasami zapomina :-(. Bo na poczcie byly 3 przesylki do odebrania, a w skrzynce tylko dwa awiza.
Wysylajac cos i placac za przesylke oczekujemy od poczty ze dana przesylka zostanie dostarczona pod podany adres. A tu, taka samutna rzeczywistosc :-(. Rozumiem, ze listonosz mial przy sobie, nikogo nie zastal i wtedy trzeba sie osobiscie pofatygowac na poczte, ale z zaleznia nie brac, bo przeciez trzeba to nosic i nie mamy pewnosci czy zastaniemy kogos w domu, to lekka przesada.

hehehe, Tau, mnie listonosz juz chyba nienawidzi, sa dni, ze ma dla mnie nawet 2 przesylki naraz. Juz kiedys marudzil, ze do skrzynki sie nie mieszcza (logiczne, ze jak przyjdzie cos innego niz list, to sie nie zmiesci...:dry:), a teraz, zbierajac wyprawke, to pewnie klnie na mnie juz wychodzac z domu do pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monika, piekny komplecik :)

Zapomnialam tam dorzucic, kupilam na ebay tez plecak brazowy quinny na pieeluszki itp. Fakt, ze starszy model, ale w kolorze wozka i nie uzywany w ogole. Zaplacilam....1,5€ + przesylka :-p

Załączniki

• 446d_1.JPG
    446d_1.JPG
    17,4 KB · Wyświetleń: 29
u mnie paczki kurierskie przesylane przez poczte niemiecka, a te wysylane jako list, tez przynosi 2 innych, na szczescie obywdaj zostawiaja je na 1 poczcie :-D Wlasnie teraz czekaja na mnie 2, ale nie jestem pewna jak duze i boje sie isc na piechote, bo mam daleko :) Prawdopodobnie poradnik do karmienia z amazon a druga to stroj kapielowy dla mamusiek, bo mam w planach w koncu basen zaczac odwiedzac, a i na pozniej sie przyda pewnie :tak:
http://www.figleaves.com/uk/product...ci=&size=&colour=&image=r449233-p449249-style
acha, u nas jest jeszcze kurier Hermes, ktory jedyny przyjezdza o ludzkiej porze, ok 19ej :-D

Dziewczyny, super ciuszki! I jak tu nie kupować:-)
Ollutka - my właśnie zastanawialiśmy się nad takim łóżeczkiem, ale nie widziałam go jeszcze na żywca. Powiedz mi jakie sprawia wrażenie? Solidnie wykonany?

Ostatnio na allegro znalazlam cos takiego E660 LASCANA ŚWIETNY STRÓJ KĄPIELOWY 34/36 B (558447262) - Aukcje internetowe Allegro bardzo mi sie podoba, ale rozmiarowo tak jakby nie na mnie :-D:-D

ten lascany jest boski, ale u nas kosztuja 50€, wiec stwierdzilam, ze na ten krotki czas tak drogiego nie potrzebuje. Ze tez o allegro nie pomyslalam :dry:
Nie zmiesciloby sie mnie w niego nawet pol :-Dale moze trafia sie wieksze.
Tau, Ty tez juz masz tak bogaty w opinie profil, jak sklepy allegrowe? :-D

Tak wam zazdroszczę tych wszystkich zakupów, ja narazie przystopowałam :wściekła/y:.
Zamawiałam sobie cały czas na allegro różne ładne rzeczy zapominając o jednej istotnej kwestii - bardzo łatwo znając nicka z allegro przejrzeć co dana osoba kupiła w ostatnim okresie czasu :baffled: .....
I jakież było moje wielkie zdziwienie gdy moja ukochana Mamusia zaczęła mi głowę suszyć, że jeszcze nie powinnam i że za dużo, że po co, że dostanę .... itp itd.
I mi się odechciało (chwilowo oczywiście :-):-):-))

Ostatnio jedna z moich koleżanek zamieściła na naszej klasie takie zdjęcia z brzuszkiem - widać że gdzieś u fotografa sobie zamówili. Taki prezent na Walentynki :baffled:
Ona ma chyba termin na końcówkę lutego i z takim wielkim brzuchem extra fotki wyszły. Też myślę o takiej sesji :sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny szalejecie na maxa widze...wszystkie rzeczy sa super:-D
Ja juz sobie obiecalam ze tez wezme sie za konkretne szukanie ubranek i innych gadgetow dla Malucha...moze w weekend jak wiecej wolnego czasu bedzie:-)

Ollutka, mi bedzie fotki robil maz, bo on sie tym pasjonuje, z tym ze najmniej fotografuje oczywiscie swoja zone :dry:. Juz zamowilam bielizne (taki zapinany na biuscie polprzezroczysty szlafroczek z falbanka, coby brzuszek jedynie eksponowac), a dla nas zrobimy moze akty :-D Szukam teraz materialu na tlo no i czekamy na pokazniejszy brzuszek :)

I bardzo fajnie. Uważam, że jeśli jest mozliwość, to trzeba jakoś ten czas upamietnić :-) Ja lubie zdjęcia w każdej sytuacji a zwłaszcza w jakiś ważnych momentach. A duży brzusio do takich należy :tak:

reklama
Dziewczyny, widzę że zapanowała czerwcowa gorączka zakupów:-D I dobrze, bo lepiej wcześniej niż się potem martwić. Troszke wamz azdroszczę, bo u nas na razie panuje wstrzemięźliwość... Musimy kupic tylko duze rzeczy i kosmetyki, a z tym czekamy do końca marca. Ale powiem szczerze, ze jeśli jutro dzidzia będzie grzeczna isię pokaże, to na pewno sobie nie odmówię przyjemności kupienia chociaż czegoś :tak:
Dziewczyny, super ciuszki! I jak tu nie kupować:-)
Ollutka - my właśnie zastanawialiśmy się nad takim łóżeczkiem, ale nie widziałam go jeszcze na żywca. Powiedz mi jakie sprawia wrażenie? Solidnie wykonany?
P|ytasz o to łóżeczko Radek VII? Widziałam w sklepie i jest fajne. Solidnie wykończone i stabilne. Polecam.

Do góry