reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Meva, ja przy Oti mialam do wózka tylko kocyk i podusie, nie kupowalam śpiworku bo i tak w okresie zimowych (a mloda też z czerwca)) nie zmieściłaby się do żadnego, ledwo w kombinezonie mieściła się w wózku:) a gondole miałam dużą bo wózek deltim focus, spokojnie na czas zimowy wystarczyla standardowa pokrywa z wózka

reklama
Cześć dziewczynki. Ale szalejecie z tymi ubrankami :-D ja narazie mam tylko 2 bodziaczki i pajacyk:tak: ale jeszcze trochę czasu mam na szaleństwa a i pewnie dostanę ubranka od mojej ciotki (tylko że jej chłopcy urodzili się w zimie więc będę musiała trochę cieńszych ciuszków dokupić).
A oto moje najnowsze zakupy: łóżeczko (niestety przepłaciliśmy jak za mokre zboże :-D bo kupiliśmy w sklepie na allegro by wyszło dużo taniej- ale zaszaleliśmy i kupiliśmy sobie je na walentynki :-)) i pościel

Załączniki

• ChmurkaBezCaly.jpg
    ChmurkaBezCaly.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 30
  • łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 25
Cześć dziewczynki. Ale szalejecie z tymi ubrankami :-D ja narazie mam tylko 2 bodziaczki i pajacyk:tak: ale jeszcze trochę czasu mam na szaleństwa a i pewnie dostanę ubranka od mojej ciotki (tylko że jej chłopcy urodzili się w zimie więc będę musiała trochę cieńszych ciuszków dokupić).
A oto moje najnowsze zakupy: łóżeczko (niestety przepłaciliśmy jak za mokre zboże :-D bo kupiliśmy w sklepie na allegro by wyszło dużo taniej- ale zaszaleliśmy i kupiliśmy sobie je na walentynki :-)) i pościel
Śliczne:tak:

Dziewczyny a to wysylam wam jesli chcecie miec jakac pamieatke po brzuchu. Sa to odlewy z gipsu.
Fajne są te odlewy z gipsu, tylko trzeba mieć miejsce, zeby je gdzieś ładnnie wyeksponować. Ja mam w planie sesje zdjeciową z brzuskziem. Już jestem umówiona z koleżanką. Czekamy tylko aż jeszcze troszke urośnie. Moze uda mi sie też namówić M, zeby sie przyłączył? Robiłyscie sobie takei sesje?

Ekologia :-) Ale ja bym dziecka w czymś takim nei położyła? Co będize jak pieluszka przemoknie...;-)

Monika - my planujemy dokłądnie takie samo łózeczko, tylko, ze jasne. Śliczne one są, zwłaszcza te szczyty. A macie z szufladą?

Fajne są te odlewy z gipsu, tylko trzeba mieć miejsce, zeby je gdzieś ładnnie wyeksponować. Ja mam w planie sesje zdjeciową z brzuskziem. Już jestem umówiona z koleżanką. Czekamy tylko aż jeszcze troszke urośnie. Moze uda mi sie też namówić M, zeby sie przyłączył? Robiłyscie sobie takei sesje?

Ekologia :-) Ale ja bym dziecka w czymś takim nei położyła? Co będize jak pieluszka przemoknie...;-)
Będzie powódź na całą chatę:-D:-D:-D, pół biedy jak tylko siku popłynie:-D:-D:-D

Co do pieluszek, to ja bede uzywac albo pampersow, albo huggiesow. Na oddzial rodzice przynosili nam przerozne i musze wam powiedziec, ze tylko te dwie firmy robily cos sensownego. Cala reszta, to albo szybko przemakala, albo dziecko lezalo w "worku foliowym".
Całkowicie się zgadzam, choc mój mały nie tolerował huggisów, choc jakosciowo są super:tak:

reklama
Do góry