reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

KluseczkaS jesli chodzi o pierwszy wozek Mamas & Papas to bylam jakis miesiac temu w sklepie i wydaje mi sie ze testowalam taki wozek. Mi sie podobal, bardzo latwo sie go prowadzilo, wiec uwazam ze za 150 euro warto go wziac.

reklama
Dominika ekstra ciuszki:tak:

Kluseczko co do tych oddzielnych rączek to słyszałam, że ciężko się prowadzi taki wózek jedną ręką a wierz mi, że czasami zajdzie taka potrzeba:tak::sorry2: Oczywiście są to tylko zasłyszane opinie sama nie testowałam:-)

Dominika sliczne cieszki

Troche mnie przestraszylyscie z tymi zakupami przez internet

Co do wozia to sama nie wiem nie dostalam zdjec od tej drugiej babki a obiecala ze przesle w przeciagu 2 dni, wiec pomimo ze to nie powinien byc faktor decydujacy to troche stracilam do niej zaufanie. Wiem ze jedna raczka moze sie ciezko prowadzic ale z drugiej strony to zawsze mozna jakos to obejsc.

Ale mam dzisiaj super nastrój :)
Byliśmy dzisiaj z M w Poznaniu ( najbliższe większe miasto) i oglądaliśmy wózki dla dzidzi :-) I ku mojemu wielkiemu zadowoleniu od razu mieliśmy wspólne zdanie na temat tego zakupu. Będzie zielony Mutsy :tak::tak::tak: Tylko zobaczymy czy uda się taki śliczny zielony zestaw kupić na allegro, bo w sklepie za komplet wyszło ok 3200 PLN a na allegro widziałam zestawy za ok 2100 - 2300...

A to i tak daleko masz do Poznania. Myslalam, że gdzieś bliżej to bym miala przynajmniej jedna czerwcówke z "mojej" okolicy :-)

reklama
Wczoraj zrobiliśmy pierwszy rekonesans i chyba udało nam sie wybrać łóżeczko i wózek :-D:-D:-D

Łóżeczko wybralismy takie: More4kids - Łóżeczka - Łóżeczko dziecięce RADEK VII
Bardzo ładnie wykończone, stabilne i nam sie od razu spodobało. Oczywiście kupować będziemy przez internet bo w "Mama i ja" było sporo droższe.

Wózków ogladalismy sporo. Szukaliśmy takiego, którym można pojeździć i po chodniku i po lesie. Do tego, żeby był łatwy do złożenia i zmieścił się w nie za duzym bagażniku. Sprzedawca nam polecił X lander wersję XA. Fajna jest. Ma skrętne przednie koła (z możliwościa zablokowania), fajnie się prowadzi i po złożeniu można zdemontowac kółka żeby mniej miejsca zajmował. Moja siostra ma wersjię z 2008 roku (bez skrętnych kół) i jest baardzo zadowolona. Całość może nie jest tania, bo ok 1900zł (przez interner bo w sklepie ponad 2 tys nam powiedzieli) za gondolę, spacerówkę i fotelik, Ale myślę że waeto. Zerknijcie i jak macie jakies opinie, to dajcie znać.
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-lander XA głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI

Oglądalismy też wanieniki, leżaczki, butelki, smoczki - ale miałam radochę :tak: już bym wszystko kupiła....

Do góry