reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Mam pytanie...bo tak ogladam posciel do lozeczek i sie zastanawiam w jakim rozmiarze najlepiej kupic bo widze ze sa dwa 120x90 i 135x100....jakie wy macie doświadczenia w tym zakresie?:-)

Carmi ja mam tę pościel razem z baldachimem firankowym, jak go ładnie nazwałaś;-) i jest śliczna. Wydaje mi się, że ten z materiału pościelowego byłby strasznie ciężki i przytłaczający dla maluszka w łóżeczku. Dlatego ja też polecam ten z firanki:-D

Ja ostanio szaleje z ciuszkai no i kupilismy ten uzywany wozek. Na lozeczko musimy jenak poczekac i zobaczyc jak rozwinie sie sytuacja - jezeli J nie znajdzie pracy do porodu to wracamy do Pl i niunia bedzie spala w koszyku przez miesiac bo nie mam miejsca na lozeczko a w Polsce kupi sie lozeczko.
Carmi - tutaj z posciela to samo za kolerke + ochroniacz zaplace tyle co w PL za komplet 12 czesciowy.

ja kupię pościel w rozmiarze 120x90 bo będzie pasaowała do łóżeczka 120x60. ta druga byłaby chyba za duża.

Kasiu - wozek kupilismy ten uzywany ktory wam wczesniej pokazywala. Jest super lekki niestety trzeba go troche wyczysccic i do porzadku doprowadzic a zdjec ciuszkow nie mam bo ''ostro pracuje dzisiaj'' a ciuszki w domu- hehe

Carmi ja mam tę pościel razem z baldachimem firankowym, jak go ładnie nazwałaś;-) i jest śliczna. Wydaje mi się, że ten z materiału pościelowego byłby strasznie ciężki i przytłaczający dla maluszka w łóżeczku. Dlatego ja też polecam ten z firanki:-D

:-D:-D:-D
dzieki, mysle tez, ze na lato bedzie taka "firanka" lepsza, bo nie bedzie za ciezko i duszno. :tak:

reklama
Baldachim zdecydowanie firankowy:tak: ja też taki mam po Majci, kupiłam 10-cio częściowy komplet, na szczęście kolor niebiesko żółty więc będzie dobry i dla synusia:-)

A pościel mam w rozmiarze 135x100, pomimo że łóżeczko 120x60, lepiej można opatulić dzidzie kołderką:tak:

Do góry