reklama
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Carmi ja mam tę pościel razem z baldachimem firankowym, jak go ładnie nazwałaś;-) i jest śliczna. Wydaje mi się, że ten z materiału pościelowego byłby strasznie ciężki i przytłaczający dla maluszka w łóżeczku. Dlatego ja też polecam ten z firanki
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Ja ostanio szaleje z ciuszkai no i kupilismy ten uzywany wozek. Na lozeczko musimy jenak poczekac i zobaczyc jak rozwinie sie sytuacja - jezeli J nie znajdzie pracy do porodu to wracamy do Pl i niunia bedzie spala w koszyku przez miesiac bo nie mam miejsca na lozeczko a w Polsce kupi sie lozeczko.
Carmi - tutaj z posciela to samo za kolerke + ochroniacz zaplace tyle co w PL za komplet 12 czesciowy.
Carmi - tutaj z posciela to samo za kolerke + ochroniacz zaplace tyle co w PL za komplet 12 czesciowy.
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
KLuseczko pokaz wozek ... i ciuszki tez plizzz
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Kasiu - wozek kupilismy ten uzywany ktory wam wczesniej pokazywala. Jest super lekki niestety trzeba go troche wyczysccic i do porzadku doprowadzic a zdjec ciuszkow nie mam bo ''ostro pracuje dzisiaj'' a ciuszki w domu- hehe
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Carmi ja mam tę pościel razem z baldachimem firankowym, jak go ładnie nazwałaś;-) i jest śliczna. Wydaje mi się, że ten z materiału pościelowego byłby strasznie ciężki i przytłaczający dla maluszka w łóżeczku. Dlatego ja też polecam ten z firanki
dzieki, mysle tez, ze na lato bedzie taka "firanka" lepsza, bo nie bedzie za ciezko i duszno.
reklama
Baldachim zdecydowanie firankowy ja też taki mam po Majci, kupiłam 10-cio częściowy komplet, na szczęście kolor niebiesko żółty więc będzie dobry i dla synusia:-)
A pościel mam w rozmiarze 135x100, pomimo że łóżeczko 120x60, lepiej można opatulić dzidzie kołderką
A pościel mam w rozmiarze 135x100, pomimo że łóżeczko 120x60, lepiej można opatulić dzidzie kołderką
Podziel się: