reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Carmi bym Cie ten efekt pokazała, ale się wstydzę:zawstydzona/y:;-):-D A tak na poważnie to my zawsze jesteśmy z efektu zadowoleni - kompletne zero, żadnych zacięć, no i dobra zabawa:tak: Także jakbyście chcieli z mężem spróbować, to ja serdecznie polecam:-)

reklama
Carmi bym Cie ten efekt pokazała, ale się wstydzę:zawstydzona/y:;-):-D A tak na poważnie to my zawsze jesteśmy z efektu zadowoleni - kompletne zero, żadnych zacięć, no i dobra zabawa:tak: Także jakbyście chcieli z mężem spróbować, to ja serdecznie polecam:-)

hehehe, to podeslij moze film instruktazowy ;-):-D:-D:-D:-D :-Dpodczas porodu obcym lekarzom sie efektem pochwalisz, a drugiej czerwcowki sie wstydzisz :-p:-D:-D:-D
P.S. i tez zwykla maszynka na zero? hmm...

Ostatnia edycja:
Nika77 mi tez jakos baldachim nie lezy :-p A co do przybornika itp - czy to sie naprawde przydaje? Ja kiepsko sie orientuje jeszcze w kompletach poscieli ale moja kolezanka kupila firmy Ferretti i chwali sobie. Slyszalam tez o firmie Bajkowy Raj (czy cos takiego) ale nie wiem czy jest ok.

Ja mysle ze przybornik moze sie przydac, tym bardziej ze np. przebierajac Maluszka trzeba miec kilka rzeczy pod reka zeby do szafy nie biegac po kazda rzecz....ale nie mam doswiadczenia w tym temacie wiec tak sobie tylko mysle ze moze sie przydac:-D

dziewczyny, baldahim zawsze mozna odsprzedac dalej czy komus sprezentowac, nie trzeba zakladac :)

pewnie ze mozna, ale po co za niego placic skoro i tak go nie wykorzystam:-D A kazdy grosz sie liczy przy tym natloku wydatkow:-)

Carmi jakim lekarzom? W UK to przy porodzie podobno jest tylko położna, póki nic złego się nie dzieje... A o filmie pomyślimy, w sumie może to być interes życia, no nie;-):-D Ale oczywiście dla Ciebie byłaby darmowa próbka, tylko liczę na pozytywne recenzje:-p:-D Aha, i jeszcze jedno, bo widzę, że Cię to bardzo nurtuje - tak zwykłą maszynką na zero:tak: Spróbuj...

A ja sie wacham jesli chodzi o posciel - i nie chodzi tutaj o to jakiej firmy ma byc, czy tez ilu czesciowa. Moj problem to kolor, bo zastanawiam sie nad tymi dzieciecymi, ktore fakt sa slodkie, ale moje malenstwo nie bedzie mialo wlasnego pokoju, wiec tez rozwazam kupno np. bialego kompletu lub bezowego bez motywow dzieciecych.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie ma sprawy, strzele Wam taka recenzje, ze slynny film z paris hilton sie schowa, heheheheh

a tak serio, to nie wiedzialam, ze w uk sa tylko polozne przy porodzie.....w sumie to nawet nie wiem, jak to jest do konca w de :sorry2:

a gdzie w pl masz lekarza przy porodzie? przychodzi patrzy i sobie idzie chyba ze masz oplaconego ale osobiscie uwazam ze sukces lezy w dobrej poloznej Ja nadal nie podjelam ostatecznej decyzji gdzie bede rodzic Kusi porod domowy... tylko boje sie czy bede miala co ze starszymi dziecmi zrobic Niechcialabym aby przedewszystkim najstarsza slyszala i widziala moze to rzutowac na jej poczucie kobiecości w przyszlości...

reklama
Agatko ja też się zastanawiałam nad porodem w domu, ale boję się, że w razie jakichkolwiek komplikacji będzie za mało czasu, żeby dotrzeć do szpitala, do którego mam kawałek drogi. Poza tym ostatnio strasznie się napaliłam na poród w wannie. Wiecie coś może na ten temat, chętnie posłucham kolejnych opinii. Może któraś z Was już rodziła w ten sposób?

Do góry