reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Kasiu - wozek kupilismy ten uzywany ktory wam wczesniej pokazywala. Jest super lekki niestety trzeba go troche wyczysccic i do porzadku doprowadzic a zdjec ciuszkow nie mam bo ''ostro pracuje dzisiaj'' a ciuszki w domu- hehe
Kochana nie pracuj zbyt ciezko;-);-);-)bo sobie rekawy powyrywasz :) a zdjecia mozesz w domlu zrobic i przeslac, no problem, poczekam. Jakis promocje znalazlas, czy bierzesz jak leci ;-);-)

reklama
Kochana nie pracuj zbyt ciezko;-);-);-)bo sobie rekawy powyrywasz :) a zdjecia mozesz w domlu zrobic i przeslac, no problem, poczekam. Jakis promocje znalazlas, czy bierzesz jak leci ;-);-)
Promocje oczywiscie. Chociaz te kilka ciuszkow z Gap to i po promocji nie najtansze wiec chyba zaprzestac kupowania sukienek i skupic sie na najwazniejszych rzeczach. No i jeszcze w H&M nas Dundrum mmieli super wyprz- 3 euro za sponie czy sukieneczke - troche zaluje ze wiecej nie wzielam. No i jeszcze jakies uzywane kupilam chociaz moj m sie buntuje troche co do uzywanych spioszkow wiec nie wiem jak to bedzie.

A pościel mam w rozmiarze 135x100, pomimo że łóżeczko 120x60, lepiej można opatulić dzidzie kołderką:tak:

No wlasnie tez mi sie tak wydaje ze lepiej zeby byla wieksza. Ale dzieki za podpowiedzi:-) Na razie to nie wiem jaki wzor wybrac i ilu-czesciowa kupic...fajne sa te duze zestawy ale tam wszedzie jest baldachim a mi sie to raczej nie podoba wiec..... szukam kompletu bez baldachimu ale np. z rozkiem, przybornikiem itd....jak znajdziecie cos takego to dajcie znac, bede wdzieczna...bo ja na razie nie znalazlam:-( :-D

No wlasnie tez mi sie tak wydaje ze lepiej zeby byla wieksza. Ale dzieki za podpowiedzi:-) Na razie to nie wiem jaki wzor wybrac i ilu-czesciowa kupic...fajne sa te duze zestawy ale tam wszedzie jest baldachim a mi sie to raczej nie podoba wiec..... szukam kompletu bez baldachimu ale np. z rozkiem, przybornikiem itd....jak znajdziecie cos takego to dajcie znac, bede wdzieczna...bo ja na razie nie znalazlam:-( :-D

Nika77 mi tez jakos baldachim nie lezy :-p A co do przybornika itp - czy to sie naprawde przydaje? Ja kiepsko sie orientuje jeszcze w kompletach poscieli ale moja kolezanka kupila firmy Ferretti i chwali sobie. Slyszalam tez o firmie Bajkowy Raj (czy cos takiego) ale nie wiem czy jest ok.

Ja depilatora nie uzywam zawsze mnie to bolało a maszynki jednorazowe jak najbardziej ale niestety juz od jakiegos czasu potrzebuje lusterka bez niego ani rusz nie widze nic brzuszek wszystko zasłania. A ja zawsze goliłam sie na " zero" wszedzie.!!

ja tak samo od zawsze maszynka. Do depilatora robilam podchody 2 razy. Ale mimo wszystko nigdy nie moglam sie odwazyc i zrobic calkiem na "zero" :-p

Tusienka, a jaki jest efekt pomocy meza? :-)

Dominika, sliczne lozeczko :tak:
ja musze w koncu sfotografowac swoje, to od razu pokoik bym Wam pokazala, ale stoi w nim wciaz wielka szafa, ktora czeka na wystawienie na ebay :dry:

Ostatnia edycja:
Co do golenia "małej" to ja też wykorzystuje męża :tak: I już się nauczył iż najpierw obowiązki a później przyjemności ;-).
Jeżeli chodzi o nogi to na szczęście owłosienie mam znikome i raz na jakieś 3-4 tygodnie depilacja woskiem wystarcza :tak:

Właśnie siedzę na allegro i oglądam różne łóżeczka, ale jeszcze sie na żadne nie zdecydowaliśmy :baffled:

reklama
Do góry