Carmi
Czerwcowa mama 2009
Oglądałam dzisiaj mnóstwo ślicznych ubranek - na allegro oczywiście, ale te skarpetki przebiły wszystko -jak się okaże że będzie dziewczynka to na pewno będą moje !
piekne!! ja tez ostatnio zakupilam pierwsze skarpeteczki :-)
a poza tym to uwazam tak jak Tau, te uzywane niemowlece ciuszki sa bardzo czesto praktycznie jak nowe, moze z raz zalozone. Na niemieckim ebay'u jest tego tyle, ze zaznaczam sobie tylko te nowe od prywatnych osob a i tak mam w czym wybierac za grosze. Dodatkowo moja mama zakupuje uzywane ciuszki na pchlich targach, wybiera co najlepsze, bo tam mozna na zywo ocenic jakosc i stan rzeczy.
i tak zebralam juz pokazna garderobe za naprawde niewielkie pieniadze
troche naszych "nowosci":
sukieneczka GAPa, razem z przesylka cos ok 5€
zestawik mexx'a, nowiutki, nawet z woreczku z materialu, tez ok 5€, ale mnie zauroczyl. Za bezmetkowe ciuchy staram sie placic gora 2€
nowy spiworek za 1€
Niestety po drodze do domu od lekarza mam maly sklepik odziezowy, w ktorym co pare tygodni wymieniaja kolekcje i tam przepadam
sukienka z majteczkami
moja ulubiona rzecz
Acha, i dodam, ze tak jak Tau, nie lubie podzialu na rozowy i niebieski, ja w ogole osobiscie tych kolorow nie lubie, ale ze wiekszosc dziewczecych jest taka, to jeszcze niektore po prostu powalaja na kolanka krojem, pomyslem, kolorystyka...:-)
Ostatnia edycja: