reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No wlasnie w Krakowie jest taki bol, ze wiekszosc szpitali wymaga posiadania majtorek jednorazowych/siatkowych.

No w sumie racja - skoro po porodzie czujemy się wyświechtane, wypompowane i do bani, to nie musimy mieć pięknie wokół tyłka ;-)
Ja nie chcę się od razu rzucać na koronkowe stringi, ale fajnie by było nie czuć do siebie odrazy :tak:

reklama
Carmi - na wklesle brodawki pewna firma ktora zajmuje sie kremami na brodawki, butelkami i laktatorami wypuscila na rynek takie cudenko, ktore pozwala Ci wyciagnac sutki przed karnieniem. Nazywa sie Lansinoh Latch Assist ;-);-)
gI_0_LatchAssist12420.jpg

Chicco tez robi takie "przyssawki", ciekawe czy tak samo dobre.
[ame="http://www.amazon.de/Chicco-Stillhilfe-Leicht-Sicher/dp/B001664DB4/ref=sr_1_37?ie=UTF8&s=baby&qid=1234383234&sr=1-37"]Chicco Stillhilfe "Leicht & Sicher": Amazon.de: Baby[/ame]
Mi polozna polecila nakladki, ktore tez stosuje sie jeszcze przed porodem
Medela - Brustwarzenformer
ale cos nie moge ich kupic, bo co wejde do apteki, to kolejka, a na dodatek ktos sie jeszcze przede mnie wepchie :wściekła/y: (jak taka baba ostatnio :crazy:)...ehhh...kiedy bedzie wiosna i sciagne kurtke :dry:

A teraz to jeszcze mam dylemat, bo nie wiem ktore z tych 3 kupic :-p

No w sumie racja - skoro po porodzie czujemy się wyświechtane, wypompowane i do bani, to nie musimy mieć pięknie wokół tyłka ;-)
Ja nie chcę się od razu rzucać na koronkowe stringi, ale fajnie by było nie czuć do siebie odrazy :tak:

po porodzie to nie bedziesz miala nawet czasu sobie na tylek spojrzec :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry