reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Bo ja sie tylko obawiam ze one beda w kiepskim stanie, jakies sprane itp Zdarzyly wam sie takie przypadki? A kupujecie od tej samej osoby kilka rzeczy - pytam bo zazwyczaj przesylka jest dosc droga.

reklama
Bo ja sie tylko obawiam ze one beda w kiepskim stanie, jakies sprane itp Zdarzyly wam sie takie przypadki? A kupujecie od tej samej osoby kilka rzeczy - pytam bo zazwyczaj przesylka jest dosc droga.

Mi sie jeszcze tak nie zdarzylo, wybieram te co pisze, ze sa w idealnym stanie i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam. Nie wiem jak na alegro ale na Ebay- u mozna kupic zestawy ciuszkow i tak tez robilam przy pierwszej dzidzi. Czasem 30 rzeczy od jednej osoby i jedna przesylka.

Angelika - sa tak sliczne, ze sie nie dziwie :tak::tak::tak:

Osobiscie trafialam na ciuszki w stanie idealnym. Teraz czekam az mi przyjda 4 czapeczki ktore wylicytowalam AZ za 1zl :szok:.
Aukcji jest tyle ze naprawde jest z czego wybierac. Zazwyczaj sa to oryginalne fotki ciuszkow juz przygotowanych do wysylki.

4 czapeczki za 1zl? :szok: Podoba mi sie.:tak:
Tylko pewnie przesylka 10 zl :dry:

Ale mimo wszystko sie oplaca, bo w sklepie za jedna czapke min 15 zl...

Oglądałam dzisiaj mnóstwo ślicznych ubranek - na allegro oczywiście, ale te skarpetki przebiły wszystko - jak się okaże że będzie dziewczynka to na pewno będą moje !
skarpety.jpg

Wszystkie ciuszki sliczne :-)
Gratuluje zakupow.

Ja bede buszowac po sklepach dopiero popowrocie an zielona wyspe ;-)
Jakbym zaczela tutaj to obawiam sie ze bym sie do walizek nie pomiescila hehe ;-)

też miałam niedługo pobiegać po sklepach...ale faktycznie może lepiej najpierw na alegro poszperać:-)

Przesylka 7pln, czyli wyszlo mi 2pln za sztuke! :-D. Dwie chyba w ogole nie uzywane, albo zalozone jeden raz. Poki co nic wiecej na ich temat nie powiem, bo czekam az do mnie dotra.
A tak wygladaly na aukcji:

Mi się udało wylicytować 20 czapeczek po 40zł, z przesyłką 9,50 wychodzi 2,50 od czapeczki. W zestawie jest nie wiele kąpielowych, wiekszość wyjściowych, kapelusików, kilka cieplejszych - zestaw obliczony na 0 do 6 miesięcy. Może mi się nie wszystkie przydzadzą, ale będę miała w co małą stroić:).

reklama
Mi się udało wylicytować 20 czapeczek po 40zł, z przesyłką 9,50 wychodzi 2,50 od czapeczki. W zestawie jest nie wiele kąpielowych, wiekszość wyjściowych, kapelusików, kilka cieplejszych - zestaw obliczony na 0 do 6 miesięcy. Może mi się nie wszystkie przydzadzą, ale będę miała w co małą stroić:).
Ale zaszalałaś:-D:-D:-D, mała będzie jak ksieżniczka to pewne:tak:

Do góry