reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
a ja jak do tej pory kupiłam tylko ciuszki dla siebie :-)
bojowki h&m czarne 36, szare do pracy eleganckie h&m 36, dresy welurowe mothercare 8...2 bluzeczki h&m 38, i sukienke mothercare, spódniczke z panelem h&m do pracy czarną :-) reszta ubran z poprzedniej ciazy, ale spodnie 38 miałam wtedy i teraz sa strasznie wielkie..moze do 30tc do nich dorosnę

A to moj wczorajszy zakup...nie moge sie napatrzec tak mi sie podoba :)

Załączniki

• PICT3466.jpg
    PICT3466.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 57
bojowki h&m czarne 36, szare do pracy eleganckie h&m 36, dresy welurowe mothercare 8...2 bluzeczki h&m 38, i sukienke mothercare, spódniczke z panelem h&m do pracy czarną :-) reszta ubran z poprzedniej ciazy, ale spodnie 38 miałam wtedy i teraz sa strasznie wielkie..moze do 30tc do nich dorosnę

Toż to już prawie cała szafa;-);-);-) . Ja mam tylko 1 gatki bojówki z HM i 1 bluzeczke zakupioną pare dni temu w orseju ,no ale ja siedze w domku mało wychodze , wiec i potrzeby mam niewielkie:tak::tak::tak:.

Kalina_malina dzieki za podpowiedz. :-) Naprawde h&m jest tanszy od smyka, bylam pewna ze bedzie drozszy, bo bylam w zarze i tam ceny dosc wysokie. :szok: A poza tym nie mialam pojecia ze Kapphalu i Cubusie sa ciuszki dzieciece. A nie wiesz moze w jakich centrach handlowych je znajde? Jutro sie wybieram do Arkadii to dam znac, co tam znalazlam. Zakupy poprawiaja mi humor. :tak:

Wiesz, dla mnie w tym Smyku to mega naciągactwo ;-) Porównaj sobie ceny jakichś firmowych rzeczy, np. pościeli Drewexu w Smyku i na Allegro.

Ja nie znam tak dobrze Arkadii, bo niezbyt ją lubię z powodu megatłoku :-D W Arkadii to masz duży H&M, ten dolny poziom jest cały dziecięcy. Na pewno jest Mothercare i Chicco. Kapphal jest chyba koło Zary tuż, a Cubus to nie wiem :zawstydzona/y: Jak się upierasz przy Smyku, to też mają :-D:-D:-D

A ja nie mam żadnego ciuszka ciążowego, bo na razie się nie kwalifikuję. Noszę spodnie na ściągaczu, jedne też mam z H&M, z działu dziecięcego na 170 :nerd: Ale zaopatrzyłam się w kilka sukienko-tunik, które się przydadzą nawet, jak już bachorek wyskoczy z brzuszka :-D

Witam... jestem w 5 miesiacu ciąży i bardzo chciałabym kupic kilka rzeczy dla dzidziusia....ponoć mówią że to przynosi pecha.... co wy o tym sądzicie?? Pozdrawiam!

Witam... jestem w 5 miesiacu ciąży i bardzo chciałabym kupic kilka rzeczy dla dzidziusia....ponoć mówią że to przynosi pecha.... co wy o tym sądzicie?? Pozdrawiam!

Kamusia
, wszystkie jesteśmy w podobnym okresie ciąży i robimy zakupy - w końcu kiedyś trzeba :-D:-D

Co do wózków, Dziewczynki, to nie biorę udziału w dyskusji, bo my właściwie dostaliśmy wózek od znajomych. Mamy taki wielofunkcyjny zestaw Graco, jak tutaj GRACO QUATTRO TOUR DELUXE+NOSIDŁO+FOLIA+FOTELIK (540610970) - Aukcje internetowe Allegro, tylko że z inną tapicerką.

Jestem właścicielką małego mieszkania, więc i zwolenniczką wózków wielofunkcyjnych :-D

reklama
kalina_malina muszę powiedzieć, że wózek jest super obecnie jedzi nim mój synek i jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że Ty też będziesz.

Do góry