reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Gumisia 81 - a czy w tym wózku jest możliwość ustawienia spacerówki przodem do kierującego? Ja myślę też o chicco trio enjoy evolution - to ten sam wózek? Cieszę się że mogę o niego zapytać, bo nie znalazłam do tej pory nikogo kto go używał.

Niestety nie ma mozliwości w przełozenia rączki w spacerówce:no: , mozna tak zamontować tylko fotelik, co do modelu to sprawdzę czy uda mi sie wkleic zdjecie

reklama
Gumisia 81 - a czy w tym wózku jest możliwość ustawienia spacerówki przodem do kierującego? Ja myślę też o chicco trio enjoy evolution - to ten sam wózek? Cieszę się że mogę o niego zapytać, bo nie znalazłam do tej pory nikogo kto go używał.
Ktores nowe modele 2009 maja taka mozliwosc ze spacerowke mozna montowac przodem do kierujacego.:tak:

Ja mialam tak samo w ciazy z Viki,przegladalam ciuszki pare razy na tydzien,maz mowil ze zwariowalam,teraz do konca mi jeszcze ta wariacja:-D nie przeszla moze nie tak czesto no ale niestety czasami czasu brakuje...

Cześć.Ja posiadam wózek-spacerówkę Maclaren XLR w kolorze granatowym poniżej.Jestem bardzo z niego zadowolona.Najważniejsze cechy:to że jest bardzo lekki (7,4 kg):-),nie ma problemu na krawężnikach(BARDZO DOBRZE SIĘ PODBIJA):tak::tak::tak:ma bardzo duzy daszek przeciwsłoneczny(dobrze chroni przed mocnym słońcem i wiatrem)i duże miękkie siedzisko.Kosztował mnie ok.1100 zł ale jest wart tej ceny:-)Jest naprawdę SUPER w prowadzeniu.:tak::tak:
Wózek Maclaren TECHNO XLR 2007 nowy od SS RATY (537027472) - Aukcje internetowe Allegro
Co do wózka wielofunkcujnego -to mogę polecić ten wózek:ACTIVE BABY BREAKER
BabyActive - wózki dziecięce
w zestawie jest nosidełko,ma pompowane koła,torbę na akcesoria,duży kosz na zakupy,ma przekładaną rączkę:-)(bardzo sie przydaje)itp.,jak dziecko juz siedzi to słuzy jako spacerówka.

Ostatnia edycja:
A teraz ja sie pochwale moimi najslodszymi zdobyczami. Przyznam sie, ze ogladam te rzeczy po kilka razy dziennie. Maz twierdzi, ze zwariowalam juz chyba ale mnie to tak uspokaja i pozwala zapomniec o wszystkich problemach i zmartwieniach:happy:.

Anavel, mnie to zawsze powalają butki ;-)
No i ja również swoje ciuszki oglądam co jakiś czas, sprawdzam, dotykam... Chyba to te nasze bachorkowe hormonki :rofl2:

Andzia, stylistycznie te łóżeczka są super - przejrzę tę ofertę dokładniej pod kątem naszych zakupów ;-) A orientujesz się, jak jest z cenami w stosunku do, powiedzmy, średnich cen rynkowych?

niestety kalinko o cenie niemam pojęcia ale wkrótce będzie otwarcie sklepu internetowego tej firmy to obcykam . dla mnie to łużeczko to miłość od 1 wejrzenia mam nadzieje że cena niezwali mnie z nóg. ta pościel z koordynatem do łużeczka kosztuje 250 zł baldachimek 175, wiec mam nadzieje że łużeczko zmieści sie w 1000 więcej niestety niedam chyba że jakaś babcia sie zaoferuje :-D:-D:-D

A ja dzisiaj chcialam kupic kilka rzeczy, ale nic znalezc nie moglam. Tzn kupilam jedne body (wczesniej upatrzone) w Smyku, a tak poza tym nie ma za wiele ubranek dla chlopcow.
A wy gdzie robicie zakupy? Poza allegro:-)

Hurra, byłam w lumpku i kupiłam takie spodnie z golfem,super wygodne,w ekstra stanie granatowe jeansy firmy mothercare:-):-):-):-):-), jeszcze raz dzieki za rady:happy:

reklama
Mi się zawsze podobały ciuszki w coccodrillo, ale jeszcze nie kupuje bo chce najpierw wiedzieć kto u mnie mieszka.... ale coccodrillo na pewno na mnie dużo zarobi :tak:

Do góry