reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama

Kamusia
, wszystkie jesteśmy w podobnym okresie ciąży i robimy zakupy - w końcu kiedyś trzeba :-D:-D

Co do wózków, Dziewczynki, to nie biorę udziału w dyskusji, bo my właściwie dostaliśmy wózek od znajomych. Mamy taki wielofunkcyjny zestaw Graco, jak tutaj GRACO QUATTRO TOUR DELUXE+NOSIDŁO+FOLIA+FOTELIK (540610970) - Aukcje internetowe Allegro, tylko że z inną tapicerką.

Jestem właścicielką małego mieszkania, więc i zwolenniczką wózków wielofunkcyjnych :-D

Ja tez mam ten wozek,i ogolnie bylam zadowolona z niego byl leciutki i fajnie sie go prowadzilo,tapicerke ma taka szara w kratke tak ze nie widac ze mala czasami pobrudzila,teraz rozgladam sie za podwojnym,chyba tez z tej firmy bo moge dopasowac nosidelko

Ja tez mam ten wozek,i ogolnie bylam zadowolona z niego byl leciutki i fajnie sie go prowadzilo,tapicerke ma taka szara w kratke tak ze nie widac ze mala czasami pobrudzila,teraz rozgladam sie za podwojnym,chyba tez z tej firmy bo moge dopasowac nosidelko

Beatka, my też mamy szaro-beżową kratkę :tak:

Dziewczyny, slyszalyscie cos o produktach Tommee Tippee? Ja ostatnio czytalam o butelkach/smoczkach/laktatorach sporo dobrych opinii (rozne fora), ale chcialam skonsultowac to z wami :-).
Smoczki maja podobno imitowac piers matki. Teoretycznie mozna dokarmiac dziecko, nie martwiac sie ze dziecko odzwyczai sie od karmienia piersia itd. Napisalam teoretycznie, bo poki co nie testowalam :-D:-D:-D.

Tau - ja uzywalam ich przez jakis czas z moja Mayeczka ale jakos sie do nich nie przekonalam bo ten smoczek sie jakos dziwnie zapadal do srodka jak ona ssala mocniej :no: Konczylo sie, ze nalykala sie powietrza i miala kolki oraz jej sie dosc troche ulewalo. Wygladaly tak.
230453702

Teraz kupilam z MAM bo czytalam duzo pozytywnych opini.
A jak sie sprawdza to sie zobaczy.
mamgroupstartersetsulitventbottles.jpg

Beatka, my też mamy szaro-beżową kratkę :tak:
No to Kalinko pewnie masz ten sam co ma moja Viki,:-):-):-)

Sorry ze kolka takie brudne ale wrocilysmydopiero ze spacerku....Nosidelko,mam w schowku tak ze n razie zdjecia nie zrobie,,,

Załączniki

• Picture 10327.jpg
    Picture 10327.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 47
  • Picture 10345.jpg
    Picture 10345.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Co do zakupów dla siebie, to mój mężulek wczoraj zaszalał i kupił mi dwie śliczne bluzeczki w Next. Szukam teraz kostiumu kąpielowego, bo w starym moje piersi wyglądają na "sprasowane":-). Już jeden wstępnie znalazłam tylko kolor mi nie pasuje, ale jak nie znajdę innego.... no i już niedługo będę gotowa na urlop:).​

Bodajże w Mamo to ja czytałam pozytywne opinie o tych butelkach imitujących pierś matki ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam iż nie będę cudować tylko zostanę przy butelkach i smoczkach avent - jakoś przypały mi do gustu....

reklama
Nocanka zgadzam się z Tobą:-). Ja też stawiam na Avent lub Nuk ( z naciskiem na pierwszą firmę), co prawda nie czytałam opinii w tej gazecie ale kieruje się opiniami koleżanek, które mają już dzieci.

Do góry