reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Kochane zyjemy w XXI wieku mamy mozliwość wyboru (czego nie miały nasze matki czy babki) forum jest po to aby wymieniac sie poglądami nikt nikomu niczego nie narzuca i nie sugeruje Kazda z nas jest odpowiedzialna za swoje malenstwo i to jej indywidualna sprawa jak postepuje ...

reklama
Irka ja chcialam podobny ale na 4 kołach jakos nie mam przekonania do tych podwojnych a co kupie to sie okaze narazie poluje na kołyske i łóżeczko bo wczoraj zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni :D juz sie nie moge doczekac ...

a mi własnie przyszły ciuszki zakupione na ebay normalnie jak nowe hehehe moj pierwszy zakup :D wszystko z nexta lub z disney poprawiłam sobie humorek

Hihi widzę ze utworzyły nam się dwa obozy;-)

Ja też uważam że pieluchy tetrowe będą lepsze przynajmniej w pierwszym okresie życia dziecka.Mam zamiar ich używać a pampki tylko na wyjścia.:tak:

Agata - ja juz sie uzaleznilam od ebaya :baffled: maz bedzie musial jakas blokade na komputer zrobic czy cos. gratuluje udanych zakupow. Tak to jest z takimi malymi ciuszkami, miomo, ze sa uzywane nadal wygladaja jak nowe :tak: A zaoszczedzasz fortune :tak:

Hej dziewczyny!
Dostałam od cioci kilka rzeczy dla dziewczynki i właśnie się Wam pochwalę :-)

Załączniki

• DSC00181.jpg
    DSC00181.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00182.jpg
    DSC00182.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
A ja wam powiem że tak się nastawiłam na pampki że nawet dzisiaj zakupiłam sobie taki pojemnik na zużyte pieluszki. Troszkę drogo to wyszło ale w moim malutkim mieszkanku gdzie kuchnię mam prawię w pokoju brzydkie zapachy szybko się rozchodzą. Postanowiłam więc zainwestować :tak:

Załączniki

• 529998195.jpg
    529998195.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 32
Do góry