reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Nie, nic nie wyswietla, kreci sie ma 3 melodyjki, nocne swiatelko i jest na pilota ;-) do wyswietlania mam gwiazdeczke ktora wyswietla misie na suficie
37e6_1.JPG

Dominika- super to lozeczko dla malenstwa. A ta lampke gdzie dostalas bo gdzies mi sie przewinela przed oczyma - fajnie ze wyswietla gwiazdki na suficie.

reklama
Dominika- super to lozeczko dla malenstwa. A ta lampke gdzie dostalas bo gdzies mi sie przewinela przed oczyma - fajnie ze wyswietla gwiazdki na suficie.

Wyswietla misie i gwiazdki :-)
Mam ja jeszcze po Majeczce ale jest na ebay- u, i w sklepach dziececych tych wiekszych.

http://cgi.ebay.co.uk/TOMY-Starlight-Dreamshow-Baby-Cot-Lullaby-Mobile-Toy_W0QQitemZ380097258254QQcmdZViewItemQQptZUK_Toys_Games_Toys_CA?hash=item380097258254&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1688|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Starlight Dreamshow - Tomy

;-);-)

Ale Wam dobrze, ja nie mam ani naklejek, ani baloników... nic... chociaż szczerze marzy mi się lampka, którą widziałam w media markt... bodajże z motywem toy story albo kubusia, nie pamiętam dokładnie, która na boku ma obrazki przez które bije delikatne światełko, a na górze latają księzyce i gwiazdki chyba...
Disney Lampka nocna LULLABY (632024992) - Aukcje internetowe Allegro

to coś podobne do tego,... z tego co widziałam w MM byla za podobną cenę :-D

Ewunia - ja tez nie mam nic takiego - naklejek, projektorow. itp.
Zwykla lampke nocna tylko. Przy Stasiu tez nie mialam i nic sie jemu nie stalo :), aaa przypomnialo mi sie - mialam karuzelke na lozeczkiem ale strasznie krzyczal jak mu ja wlaczalam. Takze moze z tydzien byla na lozeczku potem poszla w odstawke. Takze teraz nawet nie probuje.

Ewunia - ja tez nie mam nic takiego - naklejek, projektorow. itp.
Zwykla lampke nocna tylko. Przy Stasiu tez nie mialam i nic sie jemu nie stalo :), aaa przypomnialo mi sie - mialam karuzelke na lozeczkiem ale strasznie krzyczal jak mu ja wlaczalam. Takze moze z tydzien byla na lozeczku potem poszla w odstawke. Takze teraz nawet nie probuje.

Kasiu, szczerze, ale chciałabym aby było bardziej dziecięco... tu np firanka z kubusiem puchatkiem zasłonki w jakieś misiaczki... ale d*** nie da się mieć wszystkiego... ja też mam lampki nocne, ale mało ich uzywałam bo Julka śpi po ciemku i spała tak od małego... miałam karuzelkę z pluszowymi miśkami, to patrzyła na nią i obserwowała... a teraz jak jest większa, zdjęłam ją z łóżeczka, a te miśki służa małej do obgryzania i ślinienia hehehe :-)

Ewcia - osobiscie uwazam ze te wszystkie naklejki , i pierdoleczki to sa dla rodzicow, nie dla noworodkow. :tak:Dla wiekszych dzieci tak jak Stas to juz tak. Bo on ma swoje ulubione bajeczki i wtedy moge mu cosik fajnego obok lozka nakleic.
Stas tez spi po ciemku i zawsze go tak zasypialismy. Lampka tylko na czas przebierania byla wlaczona. Tak jest najlepiej.

Kasiu, szczerze, ale chciałabym aby było bardziej dziecięco... tu np firanka z kubusiem puchatkiem zasłonki w jakieś misiaczki...

aj tam, dzidzi akurat firanki i zaslonki dlugo jeszcze interesowac nie beda. Ja dostalam ale nawet nie wieszam. Raz, ze okno dachowe mamy, dwa, ze firany, choc piekne, to jednak kurz tylko zbieraja.
Dzidzia ma w oknie rolete, moskitiere czarna i tyle :-D
A na scianach....fakt, jedna kubusiowa naklejke mam, taka duza, a reszte to powycinalam z resztki tapety jaka zostala, zwierzaczki, i ponaklejalam na sciane ;-)tzn. maz naklejal, bo widzialam, ze sprawia mu to przyjemnosc, tak dla corci pokoik szykowac :-)

Ewcia - osobiscie uwazam ze te wszystkie naklejki , i pierdoleczki to sa dla rodzicow, nie dla noworodkow. :tak:Dla wiekszych dzieci tak jak Stas to juz tak. Bo on ma swoje ulubione bajeczki i wtedy moge mu cosik fajnego obok lozka nakleic.
Stas tez spi po ciemku i zawsze go tak zasypialismy. Lampka tylko na czas przebierania byla wlaczona. Tak jest najlepiej.

Niby masz rację Kasiu, bo to w niczym małemu dziecku nie pomoże, ale za to slicznie wygląda ;-);-) marzy mi się dla dziewczyn taki pokoik dzieciecy z prawdziwego zdarzenia... ale to chyba jak pójdziemy na swoje... kiedyś tam... u nas jak mała nie miała jeszcze pól roczku, to mam taką lampkę podłączaną do prądu, teraz też może jej będę używać... a tak to śpimy po ciemku i Julka sie nie boi :-D

ja od początku nie mam kompletnie żadnych ozdób dla dziecka. Gołe ściany pomalowane na waniliowo, najzwyczajniejsze firanki, zwykły niezbyt ładny dywan. Jedyne co kolorowe to jego pościel no i zabawki. Michałek dzieli z nami sypialnie bo inaczej się nie da, więc wszystko ma po "dorosłemu" .Nie mieszkamy jeszcze u siebie tylko u siostry męża, więc nie chce tu nic zmieniać. Lampkę mam najzwyklejszą , taką jak na biurko. Kosztowała mnie jakieś 20 zł :-) w Castoramie. Też myślę że te ozdoby to bardziej ku uciesze rodziców, zwlaszcza że maluszek na początku widzi na odległość jakichs 20 cm o ile się nie mylę.

reklama
Do góry