reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dziewczeta - mam pytanko - czy mozna gdzies w Polsce kupic bialy azurowy kocyk?? Bo pamietam ze kupowalyscie, tylko nie pamietam gdzie.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
a tak to mamy tylko zegar z Kubusiem, ale on należy do mojego M. i mój kalendarz z Tygryskiem. (...) Ach i mamy na suficie gwiazdki fluorescencyjne, ale to ze względu na mnie
widze ze z zabawkowego potem cala trojka bedzie wychodzic z zabawka dla siebie, maluszek i....mama i tata
Carmi, masz moskitierę na okno dachowe? Jak to wygląda?
no wyglada nieszczegolnie
my zrobilismy do polowy narazie z takiej zwyklej moskitiery "system", ale trzeba bedzie jeszcze wymyslec cos na druga, gorna polowe okna.
Jednak widzialam 2 rozwiazania moskitier dla okien dachowych, jutro w necie poszperam, bo jedno z nich widzialam tylko w sklepie, to podesle jakies linki. Niestety zawsze jakos tak szkoda bylo pieniedzy i odkladalismy zakup, bo to cena pow. 50€ na okno i w koncu zmontowalismy cos sami.
a fotelik kupilismy taki, akurat idealnie podpasowal pod kolor wozka )
blumetka29
Wdrożona(y)
śliczne są te łóżia turystyczne , a kupiłaś dodatkowy materacyk??
.
Andzia kupowałam materacyk podobno najlepszy jaki mieli w tym sklepie i naprawde jest super, no i wiadomo przescieradełka ale sa teraz takie fajne, frotowe na gumkach a maja cos takiego ze nawet jak dzidzia zesika sie na przescieradło nie przemoknie to na materac wiec nawet nie trzeba podkładów uzywac ja jestem bardzo zadowolona.Co prawda przescieradła takie nie sa za tanie ale uwazam ze warto:-)
Dziewczeta - mam pytanko - czy mozna gdzies w Polsce kupic bialy azurowy kocyk?? Bo pamietam ze kupowalyscie, tylko nie pamietam gdzie.
Ja ostatnio kupilam bezowy azurowy kocyk w Mothercare. I byly tam tez biale, rozowe i niebieskie. :-)
madziumba
czerwcowa mama 2009
a ja dziś znów byłam na zakupkach kupiliśmy fotelik - bo zupełnie o nim zapomnieliśmy i nalepki na ściane i takie tam pierdołki typu wkładki laktacyjne itp
świetne te nalepki ale niestety na razie muszę się wstrzymać. Mam coś wymyślić jak Córcia będzie starsza.
A to malutki kacik mojej gwiazdki, dodam wicej fotek jak juz skoncze wszystko ukladac :-)
Ja tez juz naszykowałam miejsce dla naszej niuni:-):-):-)
Dziewczyny kąciki dla Maluszków superowe tez się za jakiś czas pochwalę.
Ufff.. jaka to ulga ze nie jestem odmiencem ;-)
Dee83 - tak, maluszek widzi na odleglosc ok 20 cm i najpiekniejszym widokiem jaki moze zobaczyc to jest Twoja albo tatusia twarz. I wiecej mu nie trzeba.
Kasiu ja też nie mam żadnych ozdóbek tego typu, lampka nocna i kolorowa pościel :-). Zasłonki, firanki klasyczne mam i na razie tak zostanie.
Co do kocyków ażurowych to chyba Annya kiedyś linka wrzucała ale nie jestem pewna.
kalina_malina
Fanka BB :)
mothercare
ja mam z lumpeksu-był na wagę, ale na metce ma mothercare
reklama
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
W UK są na ebayu - prawie połowę tańsze niż w mothercare razem z przesyłką
Podziel się: