reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Kluseczko świetny zakup, koszyk jest cudny:tak:

Andzia mam te same naklejeczki:-D z tym, że u Majki w pokoju:tak::tak:

A to malutki kacik mojej gwiazdki, dodam wicej fotek jak juz skoncze wszystko ukladac :-)

Załączniki

• lozeczko.jpg
    lozeczko.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 65
Andzia- sliczny ten kacik dla niuni:tak:Tez chce takie fajne naklejki na sciane:-D

W castoramie kupiłam w promocji , cały ten komplecik za 42 zł , jest jeszcze płotek ale mojemu sie złamał:baffled::baffled::baffled: (.Zostawie to bez komentarza)

A to malutki kacik mojej gwiazdki, dodam wicej fotek jak juz skoncze wszystko ukladac :-)

SLICZNIUTKI , karuzelka bardzo mi sie podoba , czekamy na więcej fotek

Kluseczka bardzo fajny ten kosz :tak:bedzie sie bujal jak kolyska no nie :sorry2:
Tez mielismy taki kupowac ale w koncu zdecydowalam sie na gondolke, ktora dostalam od kolezanki ;-)wyglada jak kosz z tym, ze nie ma budki.

andzia super nalepki :tak:my chyba bedziemy mieli Myszke Miki na scianie ;-)
Fotelik tez bardzo mi sie podoba :tak::-)

Dominika super kacik :tak:
Sliczna karuzelka :-) czy ona wyswietla obrazki czy gwiazdki na suficie :confused:

reklama
Do góry