reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Pixella te na kolkach mi sie strasznie podobaja. My zdecydowalismy ze jezeli przyjdzie nam wracac to nie bedziemy brac przeciez koszyka ze soba tylko kupimy lozeczko w PL:tak: Jak juz je zakupie i wstawie to soe wam pochwale;-)

reklama
ja łóżeczko kupiłam....myslałam, ze bedzie dla małej ale wice sie tak spodobało, ze sie przesiadła z turystycznego do normalnego ze szczebelkami i znowu były braki meblowe....
kupiłam uzywaną na allegro - szkoda mi było kaski na nową zwłaszcza, że jej za bardzo nie mamy

ooo juz grzebie jak wygrzebie to kupie :) sliczny :)

Gonia, te baldahimy sa w komplecie, nie wiem czy maja osobno takie.

wlasnie spojrzalam w stare aukcje jakie obserwowalam, pojedynczo tez maja, i to do wyboru do koloru :)

BALDACHIM Z SZYFONU OD MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW ! (571655182) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam stad, ale nawet nie rozpakowalam jeszcze swojej, bo na poczatek mam kosz i on mial swoj baldahim.

MY-SWEET-BABY pościel ** tiul hafty** 5cz.135x100 (628894085) - Aukcje internetowe Allegro

Laseczki a co myslicie o tym?

http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1242133598-800x800.jpg

to chyba bedzie nasz dzisiejszy zakup bo lozeczko nawet turystyczne sie do nas niestety nie zmiesci. DO 3 miesiaca wystarczy a pote przeprowadzka albo Welcome Poland!!!
Fantastyczny!

Gonia, te baldahimy sa w komplecie, nie wiem czy maja osobno takie.

wlasnie spojrzalam w stare aukcje jakie obserwowalam, pojedynczo tez maja, i to do wyboru do koloru :)

BALDACHIM Z SZYFONU OD MAMO-TATO - DUŻO WZORÓW ! (571655182) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam stad, ale nawet nie rozpakowalam jeszcze swojej, bo na poczatek mam kosz i on mial swoj baldahim.

MY-SWEET-BABY pościel ** tiul hafty** 5cz.135x100 (628894085) - Aukcje internetowe Allegro
Carmi dzieki za namiary :-) zaraz sobie ustale z kims z PL by mi odebral i przeslal ahhh ale to sliczne :-)

a ja dziś znów byłam na zakupkach kupiliśmy fotelik - bo zupełnie o nim zapomnieliśmy i nalepki na ściane i takie tam pierdołki typu wkładki laktacyjne itp

Załączniki

• miii 021.jpg
    miii 021.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 70
  • miii 022.jpg
    miii 022.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 71
  • miii 023.jpg
    miii 023.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 61
Nie wiem czy w dobrym wątku piszę! Chciałam się zapytać co myślicie o tym wózku ??? GONDOLA-SPACER ESPIRO VECTOR 4 LITE 2009 7,5kg (628173888) - Aukcje internetowe Allegro

Szczerze to mi sie taki typ wózka nie podoba ale to tobie ma sie podobac i ty masz byc zadowolona z uzytkowania a nmie inni.

Laseczki a co myslicie o tym?

http://www.ogloszenia.gazeta.ie/media/Image/mieszkanie/image_1242133598-800x800.jpg

to chyba bedzie nasz dzisiejszy zakup bo lozeczko nawet turystyczne sie do nas niestety nie zmiesci. DO 3 miesiaca wystarczy a pote przeprowadzka albo Welcome Poland!!!

fantastyczne Kluseczko nie ma sie co zastanawiac nad kupnem.

a ja dziś znów byłam na zakupkach kupiliśmy fotelik - bo zupełnie o nim zapomnieliśmy i nalepki na ściane i takie tam pierdołki typu wkładki laktacyjne itp

Super kącik tak kolorowo bardzo mi sie podoba:-)

Kochane - zakupilam i jestem bardzo zadowolona bo wyglada jak nowa. Ja za rozem nie przepadam ale uwazam ze to byla udana tranzakcja. Jak juz rozpakuje i poprzestawiam troszeczke to moze zrobie jeszcze jakas fotke.

Andzia- sliczny ten kacik dla niuni:tak:Tez chce takie fajne naklejki na sciane:-D

reklama

Super te naklejki na ścianę są. Ja mam z tej serii Tygryska z Kubusiem. Ale nakleję nad łóżeczko dopiero za jakiś czas, bo mój Misiek musi jeszcze raz pomalować pokój ;-)

Do góry