reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

a materacyk masz ten kokosowo gryczany czy jakiś inny ?( bo muszę kupić, a nie wiem jaki)

ja kupiłam kokosowo gryczano bonelowy , jest jeszcze kokos gryka pianka ale wolałam troszku dołożyć i kupić leprzy - materac zawsze był dla mnie najważniejszy , są jeszcze lateksowe - są najleprze ale i bardzo drogie piankowych raczej niekupuj szybko się odkształcają :baffled:

dziewczynki a wy tu o ciuszkach, wozkach itp...
moze zabrzmie troche glupio ale czy kupowalyscie jakies zabaweczki?

ja kupiłam karuzelke nad łóżeczko z projektorem , wystraszyłam sie trochu tego zeza ale po konsultacji dowiedziałam sie że jest to małoprawdopodobne zez to raczej wada wrodzona i czynniki zewnętrzne niemają na to wpływu tak więc karuzelka zostaje , kupiłam też owieczke z bijącym serduszkiem dla noworodków - podobnoo uspakaja - zobaczymy

...a ja dzis dostałam paczuszkę z PL od mamci:
- sól fizjologiczna
- spirytusik
- linomag
- purelan
:blink::blink::blink::blink:

co to jest purelan??????????

Oto kacik mojego synusia

martusiu kącik śliczniutki , kalina tez polowała na tą pościel :tak:- serdusia robią karjere ;-);-).

reklama
Super, ze Wam sie podoba kacik mojego syncia :tak::-)
Jeszcze jakies ozdobki na sciane by si eprzydaly ale nie znalazlam nic ciekawego. Corcia wymyslila,z eby dac nad lozeczko Myszke Miki (bo ona ma nad swoim lozeczkiem swiecaca w ciemnosciach Myszke Mini ;-)). No i chyba trzebabedzie kupic:-D

a baldachimek po prostu powalajacy, ja mam takie same zabaweczki dla malej:-):-)
Baldachimek chcialam taki zeby mi do drugiej poscieli tez pasowal ;-)
A zabaweczki sa po Sandruni :-D:-)

ja dzis przy okazji zakupów dla meza kupiłam pierwsze rzeczy dla małej i dla siebie czyli - pieluszki poporodowe bella, bepanten i kolejne mydło oilatum dla obu moich córeczek bo mi sie konczy

zastanawiam się jaki laktator sobie zakupić, może coś doradzicie???...w domu bede miała mechaniczny ale w szpitalu chyba przydał by sie reczny jakiś

zastanawiam się jaki laktator sobie zakupić, może coś doradzicie???...w domu bede miała mechaniczny ale w szpitalu chyba przydał by sie reczny jakiś

ja mam taki. nazwyklejszy . kosztował koło 10 zl w aptece. może nie jest to szczyt marzeń, ale przy Michałku byłam z niego zadowolona i jakoś sobie radzilam. Mały na poczatku lezał w inkubatorze i musiałam sciagac ręką bo nie miałam laktatora a potem mama mi taki wlasnie kupiła. Teraz ten profilaktycznie wrzuciłam juz do torby.

Załączniki

• laktator-reczny-gruszka_1337.jpg
    laktator-reczny-gruszka_1337.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama

Ja mam laktator reczny Aventu. Ale ostatnio kolezanka mi powiedziala, ze u niej nie sprawdzil sie wogole. Nic nie chcial sciagac....nie wiem...moze to zalezy od ...cycuszkow;-). Sama przekonam sie juz niedlugo:-)

A mam pytanie- Ile w Polsce kosztuje to mydlo Oilatum?

Do góry