Nie wiem czy w dobrym wątku piszę! Chciałam się zapytać co myślicie o tym wózku ??? GONDOLA-SPACER ESPIRO VECTOR 4 LITE 2009 7,5kg (628173888) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ja kupiłam ręczny Avent isis, a czy dobry? Bladego pojęcia nie mam :-) przekonam się już za jakiś czas :-)
tez mam isis, a kupilam, bo akurat byl w promocji, no i w necie ma same pozytywne opinie.
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja kupiłam ręczny Avent isis, a czy dobry? Bladego pojęcia nie mam :-) przekonam się już za jakiś czas :-)
Ja też mam taki. Świetnie sprawdził się przy synku. Dokładnie i dużo odciąga i nie ma się przy nim przykrych odczuć. Próbowałam u koleżanki elektrycznego, ale był dla mnie za mocny.tez mam isis, a kupilam, bo akurat byl w promocji, no i w necie ma same pozytywne opinie.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Kupilam na allegro jak bylam w lutym w Polsce.Martusia- a moge spytac skad masz taki sliczny baldachimek?jest cudny tez bym soebie taki sprawila
Carmi
Czerwcowa mama 2009
i nie ma się przy nim przykrych odczuć. Próbowałam u koleżanki elektrycznego, ale był dla mnie za mocny.
wlasnie tego typu opinie czytalam, ze bardzo delikatny ale dobrze odciaga
do szpitala jednak nie biore, bo musialabym go wysterylizowac, a wole trzymac zamkniety i nieuzywany, by w razie czego, jakbym nie potrzebowala, sprzedac dobrze
licz, ze szpital mi uzyczy, GDYBY byla potrzeba, a jak nie to maz do domu skoczy
kamireszel
kamireszel
Kupiliśmy dziś z mężem detektor oddechu dla Filipka
MONITOR ODDECHU+NIANIA ANGELCARE AC401 +++ gratis (629825794) - Aukcje internetowe Allegro
co prawda chciałam inny ale irlandzki upośledzony kraj jeszcze nie wie o istnieniu takiego czegoś
Bezprzewodowy, mobilny Monitor Oddechu SNUZA (625856812) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któraś z Was używała ten z matkami??? Co o nim myślicie???
MONITOR ODDECHU+NIANIA ANGELCARE AC401 +++ gratis (629825794) - Aukcje internetowe Allegro
co prawda chciałam inny ale irlandzki upośledzony kraj jeszcze nie wie o istnieniu takiego czegoś
Bezprzewodowy, mobilny Monitor Oddechu SNUZA (625856812) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któraś z Was używała ten z matkami??? Co o nim myślicie???
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Kami moja szwagierka używa właśnie z Angelcare od grudnia i jest bardzo zadowolona. Dlatego my chyba też się na taki właśnie skusimy.
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
no i przyszedł fotelik, duzo ładniejszy niż na zdjeciu i to przetarcie w ogóle niewidoczne:-):-):-) to teraz jeszcze wózek- ale to na drugi tydzien. tez na allegro kupuje hehheh:-):-)
mnie sie podoba. a popatrz u siebie w miescie gdzies moze znajdziesz podobny zebys chociaz mniej wiecej wiedziala jak sie prowadzi itd.albo napisz do tych osob co juz go kupily o opinie. ja tak robiłam:-)Nie wiem czy w dobrym wątku piszę! Chciałam się zapytać co myślicie o tym wózku ??? GONDOLA-SPACER ESPIRO VECTOR 4 LITE 2009 7,5kg (628173888) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
goniap2
Fanka BB :)
Kupilam na allegro jak bylam w lutym w Polsce.
ooo juz grzebie jak wygrzebie to kupie sliczny
Ostatnia edycja:
reklama
irka252
Czerwcowa mama 2009
a jaki kupujesz?to teraz jeszcze wózek- ale to na drugi tydzien. tez na allegro kupuje hehheh:-):-)
Podziel się: