reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Ja kupiłam ręczny Avent isis, a czy dobry? Bladego pojęcia nie mam :-) przekonam się już za jakiś czas :-)
tez mam isis, a kupilam, bo akurat byl w promocji, no i w necie ma same pozytywne opinie.
Ja też mam taki. Świetnie sprawdził się przy synku. Dokładnie i dużo odciąga i nie ma się przy nim przykrych odczuć. Próbowałam u koleżanki elektrycznego, ale był dla mnie za mocny.

i nie ma się przy nim przykrych odczuć. Próbowałam u koleżanki elektrycznego, ale był dla mnie za mocny.

wlasnie tego typu opinie czytalam, ze bardzo delikatny ale dobrze odciaga :tak:

do szpitala jednak nie biore, bo musialabym go wysterylizowac, a wole trzymac zamkniety i nieuzywany, by w razie czego, jakbym nie potrzebowala, sprzedac dobrze

licz, ze szpital mi uzyczy, GDYBY byla potrzeba, a jak nie to maz do domu skoczy :)

no i przyszedł fotelik, duzo ładniejszy niż na zdjeciu i to przetarcie w ogóle niewidoczne:-):-):-) to teraz jeszcze wózek- ale to na drugi tydzien. tez na allegro kupuje hehheh:-):-):-D:-D:-D

Nie wiem czy w dobrym wątku piszę! Chciałam się zapytać co myślicie o tym wózku ??? GONDOLA-SPACER ESPIRO VECTOR 4 LITE 2009 7,5kg (628173888) - Aukcje internetowe Allegro
mnie sie podoba. a popatrz u siebie w miescie gdzies moze znajdziesz podobny zebys chociaz mniej wiecej wiedziala jak sie prowadzi itd.albo napisz do tych osob co juz go kupily o opinie. ja tak robiłam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry