reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Andzia, w ciągu 5 dni możesz jeśli masz paragon iśc i zwrócić towar, u mnie w tesco jak ktoś do nich przyjdzie to dostaja podwójną różnicę kasową do zwrotu, czyli zamiast 25 zł, 50 hehehe :-) spróbuj jesli w tym czasie kupiłaś! w realu też oddają pieniądze ale czy x 2 to już nie wiem...

reklama
niezabardzo by mi sie chciało wracać o te pare złoty , więcej na bęzyne wydam niż to jest warte , ale wkurzył mnie sam fakt że tak oszukują pewnie nie tylko na tych klapkach no ale niejesteśmy w stanie tego kontrolować zanim sie zapłaci:no:

lenka no fajny leżaczek a cena jeszcze fajniejsza:-D
Moze uda mi sie w sobote wybrać na zakupki po mój upatrzony leżaczek-bujaczek to też sie pochwale.;-)

Hehe Nika, dałaś zarobić "mojej" firmie (niestety tam pracuję...:baffled::baffled::baffled:) wydałam tam fortunę, a oni tak robią że przeceniają a to sobie wisi i wisi... ostatnio kupowałam mojej siostrzenicy spodenki na urodzinki... cena 39 zł a na kasie? hehehe 22, głupi to ma zawsze szczęscie :-)

Jezeli przelozy sie na twoje zarobki to bardzo dobrze zrobilam:-D No ja cenami tez bylam milo zaskoczona a dodam ze jakosc tych ubranek jak dla mnie super....ponizej fotka z tymi zakupami:-D

a ja ostatnio robiłam zakupy w realu i przyokazji kupiłam klapki do szpitala takie pod prysznic na sklepie cena 14.99 a na kasie 24.99 :baffled: skapłam sie dopiero w domu , oszuści ciekawe ile razy sie tak nabrałam.
Tez juz sie pare razy przejechalam, teraz po odejsciu od kasy sprawdzam rachunek od razu, chociaz wiadomo ze i tak wszystkich cen nie pamietam:wściekła/y: Ale faktycznie w zadnym innym markecie tak sie nie przejechalam jakw Realu:szok: Trzeba ich pilnowac:tak:

Załączniki

• PICT3982.jpg
    PICT3982.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 38
śliczne Martusiu naprawde bardzo udane zakupy:tak::tak::tak:

A powiedzcie mi jak już nasze maluszki sie urodzą i będziemy je zabierać do domciu to w co je spakować:-) fotelik, gondolka, rożek czy co? a i w co tego szkraba najlepiej ubrać ? dresik ? śpiochy?

Fajowe zakupy:-)

Ja dzisiaj zakupilam kilka ubranek w Tesco firmy Cheerokee, jutro zrobie fotke to wstawie:-D Zaplacilam za nie mniej niz bylo na metkach...chyba jakas przecena byla a ja nie zauwazylam, ale tym bardziej bylam z tych zakupow zadowolona:-D I krem na podworko z filtrem 30 z Nivea baby kupilam:-)

Nika77 nie gniewaj sie, ale wiele pediatrów twierdzi, ze do 6 mies życia skóra noworodka jest za słaba by ja na słońce wystawiać....więc krem z filtrem może sie przydac ew. tobie (ja używa kremu wiki-chicco 30 bo ona ma na niego uczulenie).....albo na kolejne wakacje...a dzidzius musi być w cieniu....

Andzia dziewczyny poruszyly ten temat juz na czerwcu ;-)

Ja ubiore maluszka w pieluszke, bodziaka, bluzeczke, spodenki lub spiszki, skarpetusie, czepeczke. U nas napewno bedzie chlodniejw tym czasie niz w PL.

Jak juz pisalam z mojego szpitala nie wypuszcza dzidzisuia bez fotelika samochodowego, a ze mam jakas ponad godzinke drogi do domku, to przyjedziemy wlasnie autkiem. Zapakauje Alanka w fotelik i przyryje kocykiem czy pieluszka. Jakby co to w razie potzreby zawsze mozna odkryc ;-)
Mysle, ze jak ktos mieszka blisko szpitala i bedzie chcial wracac na nogach to wozeczkiem tez mozna jechac. Najlepiej ejdnak zapytac w swoim szpitalu.

reklama
Ja poluje na cos takiego:

64041170.jpg

Albo takiego:

95240951.jpg

Tez poluje na taki lezaczek, znaczy na ten pieerwszy bo drugiego to nie widzialam nigdzie. A ten pierwszy to nawet ma cene przystepna, myslalam ze bedzie drozszy...ciekawe tylko czy faktycznie posluzy na tak dlugi czas...jak bedziesz miala jakies info to daj znac:-D

Nika77 nie gniewaj sie, ale wiele pediatrów twierdzi, ze do 6 mies życia skóra noworodka jest za słaba by ja na słońce wystawiać....więc krem z filtrem może sie przydac ew. tobie (ja używa kremu wiki-chicco 30 bo ona ma na niego uczulenie).....albo na kolejne wakacje...a dzidzius musi być w cieniu....

Ja sie nie gniewam a wszystkie rady potulnie przyjmuje:-) Wiem ze takiego maluszka na slonce sie nie wystawia ale wyczytalam gdzies ze jak maluch rodzi sie w takim okresie jak nasze czyli latem to przed wyjsciem na spacer trzeba go nasmarowac pomimo ze na slonko go nie wystawiamy i dlatego taki krem zakupilam i bede uzywala:-)

Do góry