reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Zielona mi tez najbardziej podoba sie wóżek trzeci.....ale pamietaj kazda z nas na co inne zwraca uwage i kazda ma inny gust:-) Decyzja nalezy do Ciebie.....
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Zielona ja bym raczej wybrała ten drugi, pierwszy na bank będzie za ciężki. a przy trzecim te rurki wydają mi się trochę mało stabilne (jakby z czasem miały się złamać) Jak dla mnie drugi jest na prawdę bardzo ładny i cena przystępnaDziewczyny pomóżcie, bo mam dylemat wybieram i wybieram i wybrać nie mogę wózek dla mojego synka. Mam 3 typy:
1. ciężki wózek 18-20kg PRODUCENT gabi-3inter-SPORT 6amortyzat. koła pomp (626031349) - Aukcje internetowe Allegro
2. gondola z funkcją regulacji wewnętrznej podparcia pod plecki dla starszych dzieci **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (622943407) - Aukcje internetowe Allegro
3. gondola bez regulacji oparcia Freestyle głęboki + spacerowy (618517637) - Aukcje internetowe Allegro
Mojej mamie i mojemu mężowi podoba się ten pierwszy wózek. Mi co prawda też się ten wózek podoba, bo po wyjeciu nosidełka jest duża przestrzeń dla maluszka, ale pozostałe dwa wózki są leciutkie, a to jest dla mnie bardzo ważne, gdyz mieszkamy na II piętrze i to ja będę musiała go wnosić i znosić. Tylko zastanawia mnie fakt czy dziecko w gondoli bez mozliwości regulacji oparcia, bo ten wózek mi się najbardziej podoba, będzie miało wygodnie, czy nie będzie unosiło główki chcąc coś zobaczyć, a na spacerówkę będzie jeszcze za małe? Poradzcie mamusie bardziej doświadczone.
DZIEWUSZKI ZAKUPKI FAJOWE
zamówiłam dziś z alegro łóżecko i materac , jestem ciekawa co mi przyjdzie , trochu sie obawiam zeby nieprzyszło poobijane czy cóś podobngo. Zamawiałyście może taki sprzęt z neta??
zamówiłam dziś z alegro łóżecko i materac , jestem ciekawa co mi przyjdzie , trochu sie obawiam zeby nieprzyszło poobijane czy cóś podobngo. Zamawiałyście może taki sprzęt z neta??
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
no własnie bo pewnie zupełnie inaczej wyglada to na żywo a inaczej na zdjeciu. normalnie mowie wam ze mala zacznie juz chodzic a wózka nie bedzie miala z moim zastanawianiem.Anulaws-ja mam chicco trio jest bardzo podobny do coneco,właśnie gondola jest nakładana na spacerówkę, też na początku byłam trochę tym rozczarowana, ale po złożeniu okazało się to fajnym rozwiązaniem bo gondola jest dodatkowo zabezpieczona i łatwiej się ją montuje niż na gołym stelażu:-)
Wiesz co ja mialam ciezki wozek ( no w sumie troche podobny do tego pierwszego z Twoich linkow ) i na prawdę nie polecam, fakt ze jest masywny itd ale masakrycznie ciezko sie nim steruje juz nie mowie zeby gdzie kolwiek go wniesc. na spacerze ( szcególnie gdzies w lesie ) wiecej sie nameczyłam niz odpoczełam. oczywiscie przedstawiam Ci tylko moja opinie. tez wówczas jak kupowalam tamten wózek kierowałam sie modą:-)dopiero wtedy weszły wózki z duzymi kolami itd .... a teraz szukam jak najmniejszego i najlzejszego wózeczka heheh pozdrowionka i daj znac co wybrałaśDziewczyny pomóżcie, bo mam dylemat wybieram i wybieram i wybrać nie mogę wózek dla mojego synka. Mam 3 typy:
1. ciężki wózek 18-20kg PRODUCENT gabi-3inter-SPORT 6amortyzat. koła pomp (626031349) - Aukcje internetowe Allegro
2. gondola z funkcją regulacji wewnętrznej podparcia pod plecki dla starszych dzieci **POLSKI, EXLUSYWNY,LEKKI,HIT!!** (622943407) - Aukcje internetowe Allegro
3. gondola bez regulacji oparcia Freestyle głęboki + spacerowy (618517637) - Aukcje internetowe Allegro
Mojej mamie i mojemu mężowi podoba się ten pierwszy wózek. Mi co prawda też się ten wózek podoba, bo po wyjeciu nosidełka jest duża przestrzeń dla maluszka, ale pozostałe dwa wózki są leciutkie, a to jest dla mnie bardzo ważne, gdyz mieszkamy na II piętrze i to ja będę musiała go wnosić i znosić. Tylko zastanawia mnie fakt czy dziecko w gondoli bez mozliwości regulacji oparcia, bo ten wózek mi się najbardziej podoba, będzie miało wygodnie, czy nie będzie unosiło główki chcąc coś zobaczyć, a na spacerówkę będzie jeszcze za małe? Poradzcie mamusie bardziej doświadczone.
wiesz Ewunia22 zaczynam sie zastanawiac czy nie kupic osobno glebokiego wózeczka a pozniej spacerowki... nie wiem mam metlik.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
chocoblok
Aktywna w BB
DZIEWUSZKI ZAKUPKI FAJOWE
Andzia ja kupowałam na allegro łóżeczko używane, od prywatnej osoby, stan naprawdę bdb.
Poza tym my bardzo dużo rzeczy kupujemy na allegro (dziś przyszły szafki kuchenne, czekamy na kuchenkę i okap ;-))i nic jeszcze nie przyszło uszkodzone. Jeśli kupujesz od dobrego sprzedawcy to wszystko powinno być ok :-)
Fajowe zakupy:-)
Ja dzisiaj zakupilam kilka ubranek w Tesco firmy Cheerokee, jutro zrobie fotke to wstawie Zaplacilam za nie mniej niz bylo na metkach...chyba jakas przecena byla a ja nie zauwazylam, ale tym bardziej bylam z tych zakupow zadowolona I krem na podworko z filtrem 30 z Nivea baby kupilam:-)
Hehe Nika, dałaś zarobić "mojej" firmie (niestety tam pracuję...) wydałam tam fortunę, a oni tak robią że przeceniają a to sobie wisi i wisi... ostatnio kupowałam mojej siostrzenicy spodenki na urodzinki... cena 39 zł a na kasie? hehehe 22, głupi to ma zawsze szczęscie :-)
Aniu, ja tak zrobiłam, na początku kupiłam jeden z najzwyklejszych wózków 2 funkcyjnych... mala podrosła zrobilismy spacerniaczka, ale ze jest trochę landarowaty i ledwo włazi do windy, to i tak byśmy go zmienili... a ten byśmy wywalili... a tak będzie miał lokatorkę, a spacerniaczek kupiony niedawno za 3 stówki niecałe, to chyba najlpeszy zakup :-) u Julinka z niego korzysta a jest róznica niebo a ziemia ach jak ja lubię to coneco :-)
reklama
a ja ostatnio robiłam zakupy w realu i przyokazji kupiłam klapki do szpitala takie pod prysznic na sklepie cena 14.99 a na kasie 24.99 skapłam sie dopiero w domu , oszuści ciekawe ile razy sie tak nabrałam.
Podziel się: