reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
No ja wlasnie tez cos takiego gdzies wyczytalam...czyzby w M jak mama :-D
Ale ja zrezygnowalam z nivea baby z filtrem 50+ bo tam z tylu bylo napisane ze stosowac po 6 miesiacu jesli sie nie myle a na tym z faktorem 30 jest napisane ze od pierwszych dni zycia mozna stosowac:-)

Dziewczyny kremem z filtrem 50+ od pierwszych dni życia jest Chicco. Ale niestety dosyć drogi.

Ten pierwszy to bardzo podobny to tego co my mamy, aprocz bujania ma tez opcje ochylenia stablina by malenstwo moglo sobie pospac
Naprawde jest fajny. Kolezanka ma i bardzo fajnie sie sprawdza jak i dla maluszka tak i dla straszego dziecka.

Tez poluje na taki lezaczek, znaczy na ten pieerwszy bo drugiego to nie widzialam nigdzie. A ten pierwszy to nawet ma cene przystepna, myslalam ze bedzie drozszy...ciekawe tylko czy faktycznie posluzy na tak dlugi czas...jak bedziesz miala jakies info to daj znac:-D
Mnie ten pierwszy bardzo sie podoba a na ebayu nie jest w cale taki drogi ;-)bo jakies 25f nowy kosztuje. Kolezanka ma dla rocznej corci, a moja Sandrusoa tez spokojnie w nim siedzi :-) Pisze tam, z edo 5 latek mozna uzywac, a mnie sie wydaje ze nawet dluzej :-) No i ladny kolorystycznie jest.

Ten drugi jest znowu duuuuzo drozszy a ma praktycznie tylko dodatkowa bujawke - hustawke. Tak sie zastanawiam i nie wiem ktory wybrac. Ten drugi mnie bardzo kusi, ale szkoda mi znow tyle kaski :baffled:

Potwierdzam bephanten jest narawde dobry :-)

Jeśli chodzi o Maluszka, to już mam wszystko dla niego z ubranek. Dokupiłam troszkę śpiochów, których mi brakowało i jeszcze zaszalałam i na allegro nabyłam taki oto zestaw morowy (bo mam ostatnio fioła na punkcie moro) :-)

moro.jpg

Może i nie jest zbyt radosny kolorystycznie i taki szaro bury, ale mnie się bardzo podoba i kropka :-)

Z wyprawki brakuje mi tylko takiego właśnie bephantenu i szczotki do włosków - uparłam się na taką z naturalnego włosia. Resztę mam. Czas teraz to wszystko tylko poprać i poprasować. Proszek i płyn do płukania już czekają. Może w weekend zacznę wreszcie :-)
Muszę się rozejrzeć za tymi leżaczkami bujaczkami, bo to podobno świetna sprawa. No i chciałabym jeszcze jakąś karuzelkę na łóżeczko kupić.
A oprócz tego czas teraz na szykowanie wyprawki dla mnie... szpitalnej. Bo nie mam absolutnie nic :-D Nawet porządnej torby :-D

Naprawde jest fajny. Kolezanka ma i bardzo fajnie sie sprawdza jak i dla maluszka tak i dla straszego dziecka.
Mnie ten pierwszy bardzo sie podoba a na ebayu nie jest w cale taki drogi ;-)bo jakies 25f nowy kosztuje. Kolezanka ma dla rocznej corci, a moja Sandrusoa tez spokojnie w nim siedzi :-) Pisze tam, z edo 5 latek mozna uzywac, a mnie sie wydaje ze nawet dluzej :-) No i ladny kolorystycznie jest.

Hmmm no to bardzo mnie ucieszylas tym co napisalas jesli chodzi o wiek dziecka ktore moze z niego korzystac:-) Kolorystycznie tez mi sie podoba, juz go jakis czas temu wypatrzylam tylko czekam ze maz wroci i razem podejmiemy decyzje czy kupujemy:-D A od jakiego momentu Maluch moze w takim lezaczku juz lezakowac? Od urodzenia?

Cypisia- jeśli możesz wyślij linka do tego kompleciku moro:)Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ze zakupiłaś na allegro. Mnie też się bardzo podoba:)

reklama
Do góry