reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

kluseczka ja mysle ze wyjdzie w praniu one napewno sa inne niz w pl nawet orginalne pampersy sie roznia musisz sprobowac poprostu ..
Ja tez tak mysle :tak:

Przy Sandrze probowalam roznych marek i najlepiej spradzaly sie z firmy pampers. Inne albo przemakaly, albo wyplywalo bokiem, albo robily sie odparzenia na pupci mimo, ze czesto zmienialam pieluszke. Tak ze trzeba posprawdzac ;-)

dee gratuluje calej spakowanej juz wyprawki :-)

gumisia u nas tez trzeba miec swoje rzeczy w szpitalu dla dzidziusia. Ubranka, recznik, mydlo, pieluszki i chusteczki. Ja wezme jeszcze rozek i masc do pupy ;-)

Kaska lozeczko bardzo fajne :-):tak:
Dla Sandruni kupilismy bardzo podobne ;-)tylko czerwone :tak:

reklama
Wreszcie zrobiłam pierwsze zakupki dla naszej córci:-)
Kilka ubranek i dwa kocyki bawełniane, do tego kilka pieluszek tetrowych, ręczniczek z kapturkiem, skarpetki... to może niewiele ale zawsze jakiś początek;-).
pozdrawiam

Załączniki

• DSC02011.jpg
    DSC02011.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC02012.jpg
    DSC02012.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC02013.jpg
    DSC02013.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC02015.jpg
    DSC02015.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC02014.jpg
    DSC02014.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC02018.jpg
    DSC02018.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC02016.jpg
    DSC02016.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC02020.jpg
    DSC02020.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC02021.jpg
    DSC02021.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Martusia-jak rodziłam Miśka 7 lat temu w tym samym szpitalu to wolno było mieć swoje rzeczy tylko na wyjście,a teraz wszystko trzeba mieć swoje-wygoda czy kryzys:baffled::confused:, ale ja jestem za tym bo przyznam że brzydziłam się tych szpitalnych rzeczy:baffled:

Wreszcie zrobiłam pierwsze zakupki dla naszej córci

Ciuszki superowe !:-) Mnie powalają pajacyki :tak:.

No jak tak poczytałam te Wasze posty o monitorach oddechu to sie tematem zainteresowalam i wlasnie licytuje taki monitor Respisense - Bezprzewodowy monitor oddechu dla niemowląt - Monitor oddechu, monitory oddechu, monitor, monitor oddechu dla niemowląt, monitor bezdechu, monitory bezdechu, śmierć łóżeczkowa, SIDS, :-)
Uzywany monitor na allegro znalazlam zobaczymy jak sie ta licytacja skończy. Jak przegram to chyba kupię nowy.

Powodzenia w licytacji!

Wreszcie zrobiłam pierwsze zakupki dla naszej córci:-)
Kilka ubranek i dwa kocyki bawełniane, do tego kilka pieluszek tetrowych, ręczniczek z kapturkiem, skarpetki... to może niewiele ale zawsze jakiś początek;-). pozdrawiam

Fajowe zakupy:-)

Ja dzisiaj zakupilam kilka ubranek w Tesco firmy Cheerokee, jutro zrobie fotke to wstawie:-D Zaplacilam za nie mniej niz bylo na metkach...chyba jakas przecena byla a ja nie zauwazylam, ale tym bardziej bylam z tych zakupow zadowolona:-D I krem na podworko z filtrem 30 z Nivea baby kupilam:-)

reklama
Do góry