reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

śliczne są te bujaczki , też planuje taki zakup bo podobno można maleństwo w tym trzymać od samego początku , mam juz taki upatrzony na baterje i samo będzie młodego bujało. nieznalazłam fotki w necie więc wkleje jak zakupie.

reklama
oj Ewunia rozgladamy sie a czasu coraz mniej:tak: widzialam u nas w jednej hurtowni calkiem fajny -bo taki malutki ale nie pamietam nazwy- no i nie drogi, jednak wciaz mysle nad tą kariną corrado. a co do komisow to tez z mężem patrzelismy i powiem Ci ze ceney sa zblizone do cen nowych wozkow wiec nie oplaca sie zupełnie- zreszta nie ma nic ciekawego( bynajmniej u nas w komisach), .jak sie tak bede zastanawiac to mala sie urodzi i zostanie bez wozka:-D

Aniu, moja mała będzie z goła pieluchą latać chyba, bo się zastanawiam, kiedy przywieźć wyprawkę od mojej mamy i zrobić z nią porządek :-D a zawsze zapominam :-) ja głęboki wózek mam lipny niestety... póki co się nie rozwalił jeszcze, za to spacerówkę mam coneco i Julka jest wniebowzięta, najchętniej by z niego nie wyłażiła :-D

Ja nadal pozostanę przy Jedo Bartatina, na aluminiowym stelażu i zawieszeniu na pasach. W poniedziałek byłam w hurtowni, ale bartatina akurat się wyprzedała , więc mogłam sobie "pobujać" podobną Pati. Mam nadzieję używać początkowo gondoli jako kołyski, a duże koła na pewno sprawdza się na leśnych ścieżkach.
Wózek jest duży, więc na zakupy będzie opcja fotelik albo wiązana chusta.

Mam pytanie kobietki czy ktoras z was kiedys uzywala pieluszek - TESCO??? Wyslalam meza po pampersy do Tesco- mowie zolte opakowanie Pampers od 2-5 kg no i przynios- zolte od 2-5 tylko TESCO a nie Pampers. Ja jako nie oswiaczona mamusia nie wiem czy one sa ok. Wygladaja niby normalnie i maja oslonke na pepuszek ale...

kluseczka ja mysle ze wyjdzie w praniu one napewno sa inne niz w pl nawet orginalne pampersy sie roznia musisz sprobowac poprostu ..

Aniu, moja mała będzie z goła pieluchą latać chyba, bo się zastanawiam, kiedy przywieźć wyprawkę od mojej mamy i zrobić z nią porządek :-D a zawsze zapominam :-) ja głęboki wózek mam lipny niestety... póki co się nie rozwalił jeszcze, za to spacerówkę mam coneco i Julka jest wniebowzięta, najchętniej by z niego nie wyłażiła :-D
ja wlasnie dzisiaj ogladalam na allegro wozeczki coneco i to jest chyba to o co mi chodzi:)dzieki za podpowiedz. z braku laku mam jeszce wozek po starszej córce (8lat) ale to taka landara i ciezki jak diabli ze do samochodu nie ma szans zeby wszedł:):-):-Djak kupie juz wozeczek dla Nadi to ten stary oddam - nie wiem moze do pck:happy2: a to jest wozeczek z allegro- tez nie drogi wiec musze sie jeszcze skonsultowac z mezem i uzbierac pieniadze:):-) Wózek wielof. Galaxy CONECO SUPER WYPRZEDAŻ HIT (624575696) - Aukcje internetowe Allegro nie podoba mi sie tylko ze gondola jest nakladana na spacerowke:///// hmmmmm....wybredna jestem na maskre nie?
a co do wyprawki to mam juz prawie wszystko hmm chyba:)))) a na kiedy masz termin - ja na 15 czerwca - chociaz mam nadzieje ze predzej....pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Hmm czyli zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. W kazdym badz razie J wczoraj cwiczyl na misiu i do dzisiaj jest sucha wiec moze bedzie ok;-)

Kluseczko to 30sztuk spokojnie starczy Ci na miesiac ;-), tak dla wlasnego dobra i nie wyjscia z wprawy proponuje profilaktycznie zmieniac raz dziennie mimo tego ze wciaz jest sucha! ;-)

Alez oczywiscie dzisiaj miskowi tez zmienie a za jakies 2 tyg moze kupie juz wieksze jak mu pepek odpadnie;-):-D

ja wlasnie dzisiaj ogladalam na allegro wozeczki coneco i to jest chyba to o co mi chodzi:)dzieki za podpowiedz. z braku laku mam jeszce wozek po starszej córce (8lat) ale to taka landara i ciezki jak diabli ze do samochodu nie ma szans zeby wszedł:):-):-Djak kupie juz wozeczek dla Nadi to ten stary oddam - nie wiem moze do pck:happy2: a to jest wozeczek z allegro- tez nie drogi wiec musze sie jeszcze skonsultowac z mezem i uzbierac pieniadze:):-) Wózek wielof. Galaxy CONECO SUPER WYPRZEDAŻ HIT (624575696) - Aukcje internetowe Allegro nie podoba mi sie tylko ze gondola jest nakladana na spacerowke:///// hmmmmm....wybredna jestem na maskre nie?
a co do wyprawki to mam juz prawie wszystko hmm chyba:)))) a na kiedy masz termin - ja na 15 czerwca - chociaz mam nadzieje ze predzej....pozdrowionka

Aniu, ja mam termin na 17, ale liczę że 9 będzie po wszystkim... co do coneco, ja kupiłam spaceróweczkę coneco polo, jestem bardzo zadowolona bo mało zapłaciłam (raptem 280 zł) a wózeczek jest super :-) a z tego co pamiętam, ten coneco galaxy jest z fotelikiem /:-D więc wybór jak dla mnie trafiony :-D ja mam mały fotelik dla noworodka coneco i tez jest super!!! jedynie mi brakuje głębokiego wózeczka coneco i będe mieć wszystko z tej firmy ;-) ale kogo znajomego nie spotakm, to jeździ coneco, więc to mówi chyba samo za siebie :-)

http://www.allegro.pl/item617959764_wozek_wielofunkcyjny_coneco_v3_wys0zl_ok_kapi.html#gallery
może tu jeszcze zajrzyj????

Ostatnia edycja:
reklama
Jak mu pepek odpadnie i jak bedziesz go dobrze karmic! Dobrze - znaczy lepiej niz siebie chudzino jedna!:-D

Ale ja na prawde nie jestem chuda. musze dodac jakies fotki normalne:cool2:- waze 74 kg przy wzroscie1.65- a misia dokarmia tatus bo jest na przymusowowym taciezynskim nie wiem tylko czy piersia czy butelka:-D

Do góry