reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Nika ciuszki super :-)
Gumisia ja tez ukladalam na przewijak pieluszki tetrowe czy flanelowe, a jak corcia byla starsza i nie siusiala juz przy zmianie pieluszki to rozkadalam rozek ;-)
Gumisia ja tez ukladalam na przewijak pieluszki tetrowe czy flanelowe, a jak corcia byla starsza i nie siusiala juz przy zmianie pieluszki to rozkadalam rozek ;-)
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Martusia dzięki wielkie U nas w mieście co prawda Asdy nie ma, ale chyba jest w miejscowości, w której pracuje mój M. Wyślę go w takim razie na zakupy - mam nadzieję, że to zadanie go nie przerośnie;-)
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Dziewczyny czy kupujecie coś takiego jak monitor oddechu?
Dziewczyny czy kupujecie coś takiego jak monitor oddechu?
Nie kupuję, kiedyś rozważałam ale po jednym dniu mi przeszło, doszłam do wniosku że to marketingowa ściema i tyle.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja kupuje.Dziewczyny czy kupujecie coś takiego jak monitor oddechu?
Dlatego, ze kolezanka odsprzedaje mi swoja nianie z monitorem za mala kaske. Za te pieniazki to z ledwoscia kupilabym sama nianie ;-)
No i bede spala spokojnie
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
No właśnie też chyba kupię, mimo że drogie jak diabli, wolę spać spokojnie, bo tak pewnie ciągle bym przy małej siedziała
goniap2
Fanka BB :)
Martusia- my zakupilismy laktator Tomme Tippee ktory ma przy okazji pudelko do strerylizacji, znajoma polecala mam nadzieje ze bedzie OK
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-U...e-Tippee-Closer-to-Nature-Breast-Pump(0070485)
a tak w ogole to zaszalam z zakupami i lista sie skonczyla...nie ma co juz kupowac!
komoda pelna ciuszkow, spiszkow, body, kaftanikow, lozeczko i jego wyposazenie tez jest, wozek stoi w kartonie, akcesoria do kapieli i kosmetyki tez sa...najrozniejsze kremy, balsamiki i tym podobne pierdolki tez tylko malenstwa jeszcze nie ma do kompletu, ale cierpliwie czekamy. Dziwczyny chcaialm przy okazji podpytac czym planujecie wyscielic wozek?
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-U...e-Tippee-Closer-to-Nature-Breast-Pump(0070485)
a tak w ogole to zaszalam z zakupami i lista sie skonczyla...nie ma co juz kupowac!
komoda pelna ciuszkow, spiszkow, body, kaftanikow, lozeczko i jego wyposazenie tez jest, wozek stoi w kartonie, akcesoria do kapieli i kosmetyki tez sa...najrozniejsze kremy, balsamiki i tym podobne pierdolki tez tylko malenstwa jeszcze nie ma do kompletu, ale cierpliwie czekamy. Dziwczyny chcaialm przy okazji podpytac czym planujecie wyscielic wozek?
reklama
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Dziewczynki mam pytanie odnośnie czapeczek, których chcę parę dokupić Małemu. Na jaki obwód główki kupujecie?
yyy......eeeeee..... a to sa rozne obwody. NO tak powinny byc chyba. Ja kupilam 3 w sklepie dla noworokow ale szczerze mowiac nie patrzylam czy jest obwod. Zreszta tutaj to na wszystkim napisane o 0-3msc.
Podziel się: