reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Kamireszel fajne ma m1 Twoj Filipek :-) :-)
My dzis bedziemy lozeczko rozkladac, ale z posciela sie chyba jeszcze wstrzymamy ;-)

Dziewczyny jak zwykle wszystkie zakupy sa swietne :-)

Ja w sobote dokupilam ostatnie opakowania bodziakow (6szt) tym razem z dlugimi rekawkami i 3 pary skarpetusiow ;-) I narazie sie wstrzymuje z zakupami ciuszkowymi bo nie mam juz nawet miejsca w komodzie ;-)

Teraz szukam karuzeli (macie jakies fajne na oku ??) i niani elektronicznej. I zastanawiam sie o laktatorze :-) A tak to wszytsko juz jest :-) ;-)

reklama
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi :tak:. Tak sobie myślę, że ten puder co dostałam to do paszek wykorzystam i jak Martusia napisała do ewentualnych potówek :-).

Dziewczyny (z Polski) co do bodziaków to będą w biedronce w zestawach po 3 sztuki w przyszły poniedziałek, ale takie z krótkim rekawem:-) po 14,99 zł za komplet

Ostatnia edycja:
Martusia gdzie znalazłaś body z długim rękawkiem? Ja łażę za nimi i łażę i nigdzie ich nie mogę znaleźć. Ostatnio wypatrzyłam body na długi rękaw w Mothercare, ale były tylko dla wcześniaczków:-(
Tusienka ja znalazlam tylko w ASDzie. Nigdzie indziej nie ma z dlugim, sa same z krotkim. Zbytniego wyboru w kolorach tez nie bylo, kupilam jednen trojpak bialych i drugi trojpak blekitnych. Cena tez przyzawoita bo jedne za 2f drugie za 2,50f.

A ja slyszalam ze juz pudru sie raczej nie uzywa i nie zamierzam kupowac. Kupie sudocrem i mam nadzieje ze wystarczy:-)
A ja dzisiaj kupilam kilka gadgetow i ubranek dla Malej, m.in. przewijak na lozeczko, termoopakowanie, kocyk polarowy i ciuszki....a zalacze zdjecie to same zobaczycie:-)

Załączniki

• PICT3931.jpg
    PICT3931.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 53
  • PICT3932.jpg
    PICT3932.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 44
Nika-super ciuszki:tak::-), a te różowe gatki powalające:-D.Mam pytanie co do przewijaka, ja mam podobny tyle że na stojaku, ale też z ceratki-kupujesz może jakąś poszewkę albo prześcieradełko na ten przewijak?

A może inne brzuchatki mają jakieś pomysły co do tego przewijaka?:-)

A ja dzisiaj zachorowalam na X-Landera XA......zwlaszcza w kolorystyce dla chlopca w wersji limitowanej (brazowo-niebieska) tylko kosztuje ok 2700 zl i ma kilka zbednych gadgetow a niestety trzeba caly zestaw kupic. No ale jest tez wersja nielimitowana wiec chyba na tym stanie, tym bardziej ze wyslalam link mojemu K i tez Mu sie podoba:-) Przerazilo mnie tylko to, ze trzeba sie zapisac na niego i nie ma gwarancji ze w dostawie czerwcowej przyjdzie :-( Boje sie ze urodze i zostane bez wozka:wściekła/y: Sama nie wiem co zrobic:szok:

Nika-super ciuszki:tak::-), a te różowe gatki powalające:-D.Mam pytanie co do przewijaka, ja mam podobny tyle że na stojaku, ale też z ceratki-kupujesz może jakąś poszewkę albo prześcieradełko na ten przewijak?

Gumisiu
, tetrowe albo flanelowe pieluszki sprawdzą na przewijaku :-D:-D:-D

Nika, ciuszki cudne, też mi się podobają te różowe galotki :-D

reklama

Gumisiu, tetrowe albo flanelowe pieluszki sprawdzą na przewijaku :-D:-D:-D

Nika, ciuszki cudne, też mi się podobają te różowe galotki :-D

Dzieki....galotki kosztowaly jakies 7 zl i mialy metke, czyli nowka sztuka;-)- to moje dzisiejsze ubrankowe zdobycze z ciucholandu - calosc kosztowala mnie jakies 30 zl:-D

Co do przewijaka to nie kupuje pokrowca na niego tylko bede pieluszki rozkladala - podobno najlepiej sie sprawdzaja;-)

Do góry