reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Lenka super ciuszki :tak:

Sylwiaaa mam taka sama posciel tylko kolor krem :tak::-D

Kalina ja kupilam posciel 120x60 bo takiego rozmiaru mam poszwe i poduszke po Sandrusi no i takie tez mamy lozeczko.

tusienka pisze:
A ja mam tę pościel:tak: właśnie kremową:-D:-D:-D - teraz czeka tylko, aż się ktoś łaskawie nad nią ulituje i zacznie prasować;-)
Mam taka sama :tak:
Widze, ze mamy podobne gusta ;-)
Ciezko sie prasuje :baffled: Narazie lezy w szafie, ale przed zalozeniem pewnie bede musiala jeszcze raz przeprasowac zeby rece i nogi mialo ;-)

Kluseczko to pochwal sie jakie cuda dostalas od kolezanki :-)

reklama
Blumetka29 dzieki za namiary na tego JUMPERa X z TAKO. Kupilismy caly komplet i jestesmy b. zadowoleni. Mam nadzieje ze sie sprawdzi w uzyciu. Nie moglismy sie tylko dogadac z kolorem. On chcial zielony, ja niebieski i wyladowalismy z bezowym. Ale wyglada fajnie no i ta cena za komplet jest rewelacyjna.:tak::-):happy:

Ależ prosze bardzo mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze uzytkował, mi sprzedawca w sklepie powiedział ze jest to ostatnio najlepiej sprzedajacy sie wóziu.My mamy zielony:-):-):-)

Dzięki dziewczyny za rady. Zrezygnowałóam z kołyski- łóżeczka. Teraz będziemy dalej myśleć co wywalić z pokoju by znaleźć miejsce dla łóżeczka :/

Kamireszel a myslalas moze o lozezku turystycznym. Kiedys Agatka pokazywala takie fajne. One sa stosunkowo nie wielkie a kolyski z tego co sie orientuje sa do jakis 6 msc gora.

No właśnie doszliśmy z mężem do wnisku, że turystyczne będzie chyba najlepsiejsze. :tak:
Kurcze chciałabym wrócić już do PL- tam mamy 140m. domku, sama nasza sypialnia chyba ze 40m2 a tu cholera w tych irlandzkich dziuplach wsadzą Ci wyro "superking" do sypialni + szafę i nie masz gdzie się ruszyć :wściekła/y:
Krew mnie zalewa jak czytam o Waszych remontach pod kontem dzidzi- też tak bym chciała, ale muszę jeszcze roczek poczekać i wtedy kiedy nie będzie czasu trzeba będzie się zorganizować i zrobić jakiś przytulny pokoik dla synka :angry:

Kamireszel, ja też Ci polecam łóżeczko turystyczne. Nasze stoi rozłożone od przedwczoraj i niezmiennie mnie zachwyca :tak: Wybraliśmy takie z bajerami - tzn. z wibracjami, melodyjkami i światełkami i pałąkiem z maskotkami, do tego jest na nim przewijak. Najlepsze jest to, że składa się do całkiem zgrabnej torby, tak że wystają tylko kółeczka, więc można je wszędzie zabrać. A rozłożenie jest na kliknięcie.

Jak już wrócicie do PL, bez problemu będziecie mogli takie sprzedać albo zachować właśnie na wyjazdy.

Aha, cenowo wyszło znacznie taniej, niż kupowanie wszystkich rzeczy osobno :-D

Cześć brzuchatki:-), ja dziś opróżniam komodę Miśka i układam w niej rzeczy malucha, Misiek przenosi swoje rzeczy do normalnych szafek- nie wiem jak sie obaj pomieszczą w malutkim pokoju:szok::-D, jeszcze muszę zrobić segregację zabawek-może odrobinę wolnego miejsca jeszcze znajdę- musi być na książki i zeszyty-Misiek od wrzesnia wędruje do szkoły:happy:.

Pozdrawiam:-)

Ja rowniez powoli zaczelam przygotowania. Popralam juz prawie wszystkie ciuszki po Eryku, uprasowalam 1\3 i poukladalam w szafeczkach w pokoju najmlodszego:tak:. Pokoik jest wprawdzie jeszcze nie do konca gotowy, poniewaz musimy go ustroic etc:tak: ale na razie starczy, poniewaz przez pierwsze miesiace maly i tak bedzie spal w kolysce u nas w sypialni:tak:. Nie mam wiec cisnienia:tak:. Jeszcze musze uprac wklad do maxi cosi:tak:

reklama
Ja podobnie jak Kamireszel zazdroszcze wam tych przemeblowan i pokoikow bo my chociaz mieszkamy sami to miejsca jest tak malo ze ledwie sami sie miescimy dlatego nawet z zakupem koszyka dla malej i wanienki czekamy na ostatnia chwile. No coz pozostaje nam sie tylko modlic zeby do konca maja J znalazl prace i miesiac po urodzeniu malej przeprowadzka ale do tej porymusimy sie gniezdzic tutaj:zawstydzona/y:

Do góry