reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Gumisiu jaki jest w dotyku ten kocyk ażurowy, bo chciałabym się na niego skusić, ale nie jestem do końca pewna, czy wybrać właśnie ten.

Tusieńka-naprawdę polecam ten kocyk :tak:wyprałam go w loveli i do tego wypłukałam też w płynie loveli dla niemowląt i przyznam szczerze,że jest tak puszysty i mięciutki,że prasowałam go tylko z jednej strony:-)

Hej,
no właśnie dobrze że zaczęłyście temat kocyków - od dłuższego czasu poszukuje takiego ażurowego, ale nigdzie nie widziałam takich - fakt, że przeglądam głównie internet, bo lekarz kazał leżeć a mężulo się stresuje i rzadko pozwala wyskoczyć na zakupy :(
Ale wszystkie kocyki są "grube i ciepłe" a dla Malutkiej na lato przydałby się taki cieniutki... Poradźcie gdzie można coś takiego dostać - albo w necie albo w jakimś sklepie w W-wie lub okolicy?

ciesze sie bardzo, ze pokoik sie podoba :-) Choc juz sie balam, ze Tricolor dopatrzy sie niedociagniec ;-):-p
Ja tez jestem zadowolona z efektu, choc slonca tak dlugo to po tej stronie mieszkania niestety nie ma.

a to ten pokoik w którym masz pomieszkiwać z sikającym kotkiem?;-);-)
tamten jest odpowiednio wiekszy, bo to dla ciezarowki i wielkiego kocura, do tego oczywiscie bez wykladziny dywanowej :-D

CBardzo mi sie podoba ta tapeta w paski. Kolory super :tak::-)
a wiesz, ze byla to jedna z najtanszych w sklepie :-) zarazem najladniejsza, bo wybor tapet w DE nie powala :baffled: zazdroszcze Wam tych budowlanych sklepow w PL

Dzidzia bedzie od razu mieszkala sama ??

nie, my tam przenieslismy tez nasze lozko (na prawo od okna) i juz od kilku dni tak pomieszkujemy. Takze jak mnie zlapie i wroce ze szpitala, to juz bedzie od razu gdzie z dzidzia polozyc sie i spac :-D taaaaaa.....

Zgadzam się co do staników, wyglądają paskudnie. Znalazłam wprawdzie jakieś z koronką, ale w rozmiarze na jakieś piegi a nie piersi;)

ja ostatnio kupilam bialy, gladki 'Triumpha na ebay za ok 15€, nowy oczywiscie.
NEU~Triumph Still-BH~Mamabel Micro ~ 85D 85 D bei eBay.de: Stillzubehör (endet 12.05.09 10:37:49 MESZ)
Wiadomo, nic pieknego, ale taki tragiczny nie jest. No i przynajmniej gleboko wyciety, a nie z golfem, jak wiekszosc.....
Poza tym patrze tez na brytyjskim ebay, badz w ich sklepach wysylkowych z bielizna, tam mozna juz co nieco bardziej urodziwego znalezc ;-)
http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwiser.asp?term=nursing+bra

A mi przed chwilą przyszła paczka z allegro udało mi się kupić za jedyne 25zł

8śpioszków
10 kaftaników
4 pajacyki
3czapeczki wiązane
2pary niedrapek
1p skarpetek
ŚPIOSZKI+KAFTANIKI 8 ZESTAWÓW POLECAM!!

mam już tyle ciuszków że wystarczyłoby dla bliźniaków sporo kupionych w lumpeksiorkach bardzo dobrej jakości
gumisia mam identyczny kocyk ażurowy też kupiony w ciucholandzie:-)

reklama
Oj a ja juz tak dawno nie bbylam na zakupach dla malej. Czekam az zaczna sie wyprzedaze wtedy kupimy troche wiekszych rzeczy a jak na razie jeszcze tylko pieluszki, wanienka i koszyk o spania. Tutaj nie ma rozkow wiec mam nadzieje ze sie zaopatrze w jakies jak bedziey w PL.

Piekne te wasze zakupy.

Do góry