reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Gumisiu jaki jest w dotyku ten kocyk ażurowy, bo chciałabym się na niego skusić, ale nie jestem do końca pewna, czy wybrać właśnie ten.

Tusieńka-naprawdę polecam ten kocyk :tak:wyprałam go w loveli i do tego wypłukałam też w płynie loveli dla niemowląt i przyznam szczerze,że jest tak puszysty i mięciutki,że prasowałam go tylko z jednej strony:-)

Hej,
no właśnie dobrze że zaczęłyście temat kocyków - od dłuższego czasu poszukuje takiego ażurowego, ale nigdzie nie widziałam takich - fakt, że przeglądam głównie internet, bo lekarz kazał leżeć a mężulo się stresuje i rzadko pozwala wyskoczyć na zakupy :(
Ale wszystkie kocyki są "grube i ciepłe" a dla Malutkiej na lato przydałby się taki cieniutki... Poradźcie gdzie można coś takiego dostać - albo w necie albo w jakimś sklepie w W-wie lub okolicy?

ciesze sie bardzo, ze pokoik sie podoba :-) Choc juz sie balam, ze Tricolor dopatrzy sie niedociagniec ;-):-p
Ja tez jestem zadowolona z efektu, choc slonca tak dlugo to po tej stronie mieszkania niestety nie ma.

a to ten pokoik w którym masz pomieszkiwać z sikającym kotkiem?;-);-)
tamten jest odpowiednio wiekszy, bo to dla ciezarowki i wielkiego kocura, do tego oczywiscie bez wykladziny dywanowej :-D

CBardzo mi sie podoba ta tapeta w paski. Kolory super :tak::-)
a wiesz, ze byla to jedna z najtanszych w sklepie :-) zarazem najladniejsza, bo wybor tapet w DE nie powala :baffled: zazdroszcze Wam tych budowlanych sklepow w PL

Dzidzia bedzie od razu mieszkala sama ??

nie, my tam przenieslismy tez nasze lozko (na prawo od okna) i juz od kilku dni tak pomieszkujemy. Takze jak mnie zlapie i wroce ze szpitala, to juz bedzie od razu gdzie z dzidzia polozyc sie i spac :-D taaaaaa.....

Zgadzam się co do staników, wyglądają paskudnie. Znalazłam wprawdzie jakieś z koronką, ale w rozmiarze na jakieś piegi a nie piersi;)

ja ostatnio kupilam bialy, gladki 'Triumpha na ebay za ok 15€, nowy oczywiscie.
NEU~Triumph Still-BH~Mamabel Micro ~ 85D 85 D bei eBay.de: Stillzubehör (endet 12.05.09 10:37:49 MESZ)
Wiadomo, nic pieknego, ale taki tragiczny nie jest. No i przynajmniej gleboko wyciety, a nie z golfem, jak wiekszosc.....
Poza tym patrze tez na brytyjskim ebay, badz w ich sklepach wysylkowych z bielizna, tam mozna juz co nieco bardziej urodziwego znalezc ;-)
http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwiser.asp?term=nursing+bra

A mi przed chwilą przyszła paczka z allegro udało mi się kupić za jedyne 25zł

8śpioszków
10 kaftaników
4 pajacyki
3czapeczki wiązane
2pary niedrapek
1p skarpetek
ŚPIOSZKI+KAFTANIKI 8 ZESTAWÓW POLECAM!!

mam już tyle ciuszków że wystarczyłoby dla bliźniaków sporo kupionych w lumpeksiorkach bardzo dobrej jakości
gumisia mam identyczny kocyk ażurowy też kupiony w ciucholandzie:-)

reklama
Oj a ja juz tak dawno nie bbylam na zakupach dla malej. Czekam az zaczna sie wyprzedaze wtedy kupimy troche wiekszych rzeczy a jak na razie jeszcze tylko pieluszki, wanienka i koszyk o spania. Tutaj nie ma rozkow wiec mam nadzieje ze sie zaopatrze w jakies jak bedziey w PL.

Piekne te wasze zakupy.

Do góry