reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A mi przed chwilą przyszła paczka z allegro udało mi się kupić za jedyne 25zł

8śpioszków
10 kaftaników
4 pajacyki
3czapeczki wiązane
2pary niedrapek
1p skarpetek
ŚPIOSZKI+KAFTANIKI 8 ZESTAWÓW POLECAM!!

mam już tyle ciuszków że wystarczyłoby dla bliźniaków sporo kupionych w lumpeksiorkach bardzo dobrej jakości

Super te zakupy i cena naprawde nic tylko kupic.Super sama kupiłabym taki zestaw za taka cene jakbym spotkała na allegro ale ostatnio nie szukałam wiec nie znalazłam.Tak czy siak gratuluje udanych zakupków:-)

reklama
dzięki tak jakoś się złożyło rzadko grzebię po allegro chciałam dokupić ze trzy kaftaniki a jak natrafiłam na tą aukcje to se pomyślałam że za same 3 kaftaniki zapłace więcej i kupiłam odrazu

reklama
Czy to znaczy ze nasze blizniaki jeszcze urosna kiey sie napelnia mlekiem?

Jasne ze urosna moze nawet jeszcze raz tak jakie sa....ja tak miałam w poprzedniej ciązy jak wyszłam ze szpitala pierwsze co kupiłam biustonosz rozmiar DD .... przydał sie bardzo ale na jakis miesiac potem juz piersi nie były az tak ogromne...

Do góry