reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Jasne ze urosna moze nawet jeszcze raz tak jakie sa....ja tak miałam w poprzedniej ciązy jak wyszłam ze szpitala pierwsze co kupiłam biustonosz rozmiar DD .... przydał sie bardzo ale na jakis miesiac potem juz piersi nie były az tak ogromne...
Czyli jak najlepiej zrobic z tymi biustonoszami? opiero po porodzie do sklepu czy zaopatrzyc sie w wiekszy rozmiar przed? No i o ile wiekszy - hehe

reklama
a ja tam wolę staniki sportowe brubeck - są niedrogie, mają dużą tolerancję na zmieniający się rozmiar biustu; poza tym w moim przypadku zupełnie nie sprawdziło się odpinanie i zapinanie miseczek w stanikach do karmienia (bluzka do góry, stanik - odpiąć i w dół, potem to wszystko układać na nowo, do tego wkładka... obłęd :baffled:)

a ja tam wolę staniki sportowe brubeck - są niedrogie, mają dużą tolerancję na zmieniający się rozmiar biustu; poza tym w moim przypadku zupełnie nie sprawdziło się odpinanie i zapinanie miseczek w stanikach do karmienia (bluzka do góry, stanik - odpiąć i w dół, potem to wszystko układać na nowo, do tego wkładka... obłęd :baffled:)
Ja podzielam Twoje zdanie Kalina:tak: co do wygody tych staników do karmienia, nie dość że beznadziejnie wyglądają, po pierwszym praniu to już całkiem koszmar, to cała ta gimnastyka z rozpinaniem i zapinaniem-masakra:no:, ja kupiłam tylko jeden taki do szpitala, żeby pielęgniarki sie nie burzyły, a tak kupiłam 3 większe koronkowe, piersi miałam tylko znaczaco powiększone przez 2 tyg, później wróciły do rozmiaru ciążowego.Niestety takich sportowych nie mogę używać, bo mam za duży biust:szok::-(

Ja podzielam Twoje zdanie Kalina:tak: co do wygody tych staników do karmienia, nie dość że beznadziejnie wyglądają, po pierwszym praniu to już całkiem koszmar, to cała ta gimnastyka z rozpinaniem i zapinaniem-masakra:no:, ja kupiłam tylko jeden taki do szpitala, żeby pielęgniarki sie nie burzyły, a tak kupiłam 3 większe koronkowe, piersi miałam tylko znaczaco powiększone przez 2 tyg, później wróciły do rozmiaru ciążowego.Niestety takich sportowych nie mogę używać, bo mam za duży biust:szok::-(
No to ladna mi banke zrobilyscie. Ja juz nie wie sama bo te rozpinane tutaj sa nawet ok ale jak am sie z nimi meczyc to nie wiem czy nie kupic tanszych, ladniejszych i moze jeszcze sie okaza praktyczniejsze.

Ja myslę, że ważniejsza jest bluzka na wierzchu, czy łatwo ją rozpiąć lub rozchylić,żeby podać pierś-bo inaczej trzeba będzie rozbierać się w parku do połowy:-D:szok::-D

reklama
Do góry