reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Chcialam Wam za to zaprezentowac pokoik, w ten weekend wykanczalismy. W chwili obecnej wstawilismy jeszcze tu nasze lozko, i 2 biale komodki z szufladami, na jednej z nich bedzie przewijanko, a na sciany gladkie przyjda powycinane zwierzaczki z tej kolorowej tapety. Acha, ten bialo czarny dywan to tylko tak tymczasowo tu lezy, bo jest on z sypialni, ktora uzyczylismy narazie kotom :-p

a to ten pokoik w którym masz pomieszkiwać z sikającym kotkiem?;-);-)
A tak poważnie to sliczny , taki wesolutki a białe komódki będą na tym tle wyglądać prześlicznie:tak::tak::tak::tak:

A ja zakupiłam dziś reczniczek do kompieli i 2 kolorowe flanelowe pieluszki dla małego a dla siebie stanik do karmienia , fuj mogliby te staniki robić choć troszke bardziej ...... seksi ... a nie takie reformowate jakieś:happy::laugh2:

oszpsiakrew!
a my kupiliśmy niedawno 2 malmy - przynajmniej nie są to "pojedyncze" mebelki, ktorych w przyszlosci nie da sie zlozyc w ladna jedna calosc, bo już są całością tak we dwa :-D

a ja właśnie ostatecznie zamówiłam łóżeczko, ściślej - ten oto kojec: *A*GRACO KOJEC CONTOUR ELECTRA+BUTELKA WYS W 24H (616695105) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze GASHA czerwono czekoladowy

najlepsze jest to, może niektóre z Was pamiętają, że martwiłam się o prześcieradełka na nietypowy wymiarowo materacyk, a okazało się, że pani mi chętnie dołoży 2 gratis :-D

tak więc jestem zadowolona na maksa :happy::happy::happy:

Kalina dzisiaj podjęła ostateczną decyzję odnośnie łóżeczka, jak to zrobiłam w zeszłym tygodniu i w związku z tym już dzisiaj mam w domku takie ŁÓŻECZKO DREWEX - HIPPO OP.BOK + MATERAC!TANIO! (604612068) - Aukcje internetowe Allegro. Też zastanawialiśmy się nad różnymi wariantami i początkowo miało być zupełnie inne, ale jak pojechaliśmy do sklepu to oboje zakochaliśmy się w tym :-) (choć przyznam, że zdjęcia nie oddają jego uroku i gdybym nie widziała go na żywo to nie zrobiłoby na mnie takiego wrażenia). A dzięki zakupowi przez internet jestem do przodu o jakieś 60 złotych :-D.

Ari, śliczne łóżeczko. Moja starsza córeczka miała baaaardzo podobne, również białe, tylko że z misiami zamiast hipciów :tak: (i innej firmy - Micuna)

reklama
Ari, śliczne łóżeczko. Moja starsza córeczka miała baaaardzo podobne, również białe, tylko że z misiami zamiast hipciów :tak: (i innej firmy - Micuna)

Ono tak naprawdę jest w takim jaśniutkim kolorku (taka sosenka :sorry: chyba delikatna), ale jest naprawdę słodkie i przede wszystkim super jakościowo wykończone :-).

Do góry