reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Monika_M jak dla mnie ten drugi kolor przecudny. Rzeczywiście weselszy.

Ja jestem przeszcześliwa bo mam w końcu w domu wózeczek glęboko-spacerowy. Wydaliśmy więcej niż pierwotnie zakładaliśmy ale męzuś w koncu dostał pracę i postanowiłam kupić porządny wózek.
A to nasze cudo. Makalu4 Quatro Prowadzi się dosłownie sam, lekki, możliwość montażu w obu kierunkach..

Załączniki

• P1020614.jpg
    P1020614.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 58
  • image_func.jpg
    image_func.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Monika_M jak dla mnie ten drugi kolor przecudny. Rzeczywiście weselszy.

Ja jestem przeszcześliwa bo mam w końcu w domu wózeczek glęboko-spacerowy. Wydaliśmy więcej niż pierwotnie zakładaliśmy ale męzuś w koncu dostał pracę i postanowiłam kupić porządny wózek.
A to nasze cudo. Makalu4 Quatro Prowadzi się dosłownie sam, lekki, możliwość montażu w obu kierunkach..

Ooooo, Dee, fajny wózio :-)

mam pytanko dot. tej NoseFridy, na jakiejs aukcji wyczytalam, ze filtry nalezy wymieniac raz dziennie, jak jest w uzyciu, prawda to? Nie wiem czy mi sie oplaca w pl kupowac bo jest taniej, jak potem co chwila filtry bede musiala sprowadzac...

mam pytanko dot. tej NoseFridy, na jakiejs aukcji wyczytalam, ze filtry nalezy wymieniac raz dziennie, jak jest w uzyciu, prawda to? Nie wiem czy mi sie oplaca w pl kupowac bo jest taniej, jak potem co chwila filtry bede musiala sprowadzac...
Carmi, w zestawie masz bodajże 5 tych filterków, ale one się tak bardzo nie zużywają... u mnie z jeszcze są... i na razie nie myślę i kupnie dopiero jak się druga dzidzia urodzi...

Carmi, w zestawie masz bodajże 5 tych filterków, ale one się tak bardzo nie zużywają... u mnie z jeszcze są... i na razie nie myślę i kupnie dopiero jak się druga dzidzia urodzi...

no to chyba lepiej kupie w PL, wychodzi jakas polowe taniej :eek:

a teraz kolejne pytanko, w jaki sposob wyprac wozek? Tzn. czy mozna w pralce, jesli tak to jak najlepiej, czy tylko recznie? W instrukcji cos wspominaja o praniu recznym i troche mnie to przeraza :baffled:

reklama
I ja w końcy zaszalałam, bo dawno nie kupowałam nic dla Małej. A dziś skusiłam się na śliczny rożek, który - mam nadzieję - fajnie ożywi beżowo-grafitowy wózeczek i doda mu nieco "dziewczęcości" :happy:

Rożek jest w kolorach ecru, grafit i czerwień
:-D:-D:-D

Kalina, świetny rożek. Udaje Ci sie wyszukiwac takie nietypowe rzeczy tzn nie seryjnej produkcji :-)

A ja ostatnio natrafiłam na allegro na takie lampki i się skusiłam, bo pomyślałam, że zwykła lampka nocna będzie za ostra , a chciałam coś takiego delikatnego, żeby się nie zabić jak będę po nocy łaziła po pokoju małej. Kubuś ponadto jest na baterie i można go przenosić z pokoju do pokoju czy nawet do samochodu itp.

Świetny pomysł z ta lampką. zółwik jest super :tak::-)

... tez od nich mialam kupowac, ale balam sie, ze dostane nie wiadomo co i zamowilam ten

Tez bardzo ładny :tak::-)

Tez mam ta karuzelkę i byłam z niej bardzo zadowolona :-)

Do góry