reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Kalina, sliczny ten rozek, tylko nie chce straszyc, ale czytalas dokladnie opis aukcji? ;-)
"PRODUKT JEST SZYTY RĘCZNIE NIE JEST TO MASOWA MASZYNOWA PRODUKCJA.
KAŻDY PRODUKT JEST UNIKALNY - NIE MA DWÓCH IDENTYCZNYCH.
W ZWIĄZKU Z TYM WZÓR KTÓRY PAŃSTWO OTRZYMACIE MOŻE SIĘ RÓŻNIĆ OD TEGO POKAZANEGO NA ZDJĘCIACH. "

tez od nich mialam kupowac, ale balam sie, ze dostane nie wiadomo co i zamowilam ten
vxdj1064350101d.JPG

Carmi, materiał to materiał (a tutaj jeszcze francuski ;-)) - moim zdaniem ten opis oznacza, że rożek może być skrojony w nieco inny sposób, czyli że np. ta dziewczynka może wypaść w innym miejscu. Bardziej się wkurzyłam, jak już płaciłam za towar, niewiarygodnym kosztem wysyłki!

A co do rożka, który wybrałaś, to ja też właśnie się nad takim zastanawiałam :-D
Dam znać, jak dostanę swoją przesyłkę - zawsze można zwrócić towar, jeśli nie spełni moich oczekiwań :-D

Annya, ja też się zakochałam w żółwiku - zaraz pokażę mężowi... :happy:

reklama
A jeśli chodzi o metki, to mięciutkie można zostawić. Tak sądzę :-) Nie wiem, czy możliwe jest wyprucie - kilka razy próbowałam zrobić to w swoich ciuchach i skończyło się rozpruciem :baffled:

A ja jestem genialna w pruciu;-);-) mam nawet specjalne krokodylki do tego uczynku :-p:-p:-p

prosze Was o SZCZERE opinie na temat tej kanapy :-) czy nie jest przesadnie kolorowa? zaznaczam, ze sciany tez mam w paski, ale cieniutkie :-D

najtansza jaka w necie znalazlam. Do pokoju Malej, ale i my chcemy na niej spac przez pierwsze m-ce.

1217014600.jpg

Ja myśle że kanapa fajna , taka orginalna , ale do ścian w paseczki niezadobrze pasuje zrobi ci sie łowicki pokój! do ścian w paseczki polecam gładką koloru jednego z paseczków a można na to rzucić poduche w paseczki i będzie rewelka . no chyba ze przykryjesz ją gładką narzutą a poduchy wyciągniesz na wierzch to też będzie dobrze wyglądać! :tak::tak::tak:

kalinko 10 lat praktyki w wyprówaniu tasm z organtynowych firan :confused2::confused2:

A krokodylki to takie prójki w pasmanterji można kupić za pare zł. a do prucia są idealne.

.

A ja ostatnio natrafiłam na allegro na takie lampki i się skusiłam, bo pomyślałam, że zwykła lampka nocna będzie za ostra , a chciałam coś takiego delikatnego, żeby się nie zabić jak będę po nocy łaziła po pokoju małej. Kubuś ponadto jest na baterie i można go przenosić z pokoju do pokoju czy nawet do samochodu itp.
LAMPKA NOCNA BIEDRONKA ŻÓŁW MAG. KONSTELACJE!!! (598645041) - Aukcje internetowe Allegro
KUBUŚ PUCHATEK i TYGRYSEK - PLUSZOWE LAMPKI 29,99 (609324362) - Aukcje internetowe Allegro

Annaya lampki mnie powaliły :-) !!! Ja już kupiłam jakiś czas temu, szkoda bo bym taką zamówiła.

Ja mam rożek po siostrzenicach ale chyba będę jednak nowy zamawiać i to właśnie identyczny jak Ty :tak:. Już od 2 miesięcy się przymierzam do niego.

moim zdaniem ten opis oznacza, że rożek może być skrojony w nieco inny sposób, czyli że np. ta dziewczynka może wypaść w innym miejscu.
ja mialam na mysli wlasnie wzorek, bo gdzies tam w opiniach ktos sie zalil, ze dostal inny wzor niz zamawial, wiec pomyslalam, ze to moze tylko nie dokladnie wzor, a kolorystyke wybierasz, a czy bedzie to czerwona dziewczynka, czy kotek, czy misiu, to juz losowo. Ja chcialam zamawiac ten ecru/j.roz.
No ale mam nadzieje, ze sie myle :-)

A co do rożka, który wybrałaś, to ja też właśnie się nad takim zastanawiałam :-D
Dam znać, jak dostanę swoją przesyłkę - zawsze można zwrócić towar, jeśli nie spełni moich oczekiwań :-D

moze sie wymienimy po m-cu rozkami, to bedzeimy mialy okazje pomiec obydwa :-D
a tak na serio, to wlasnie go wyciagnelam i poprzytulalam sie do niego i powiem tak, wykonczony jest porzadnie, podusia jest obledna (choc chyba jej nei pouzywam :( ), wszystko cacy, ale liczylam, ze ten material bedzie troche bardziej przyjemny, a jest dosc sztywny. Nie mam doswiadczenia z rozkami, choc mam jeden z froty tez (super przyjmny, ale chyba za cieply na lato), wiec moze wszystkie sa takie sztywne, ale przyjemnosci przytulanie do niego twarzyczki nie sprawia

Ja myśle że kanapa fajna , taka orginalna , ale do ścian w paseczki niezadobrze pasuje zrobi ci sie łowicki pokój! do ścian w paseczki polecam gładką koloru jednego z paseczków a można na to rzucić poduche w paseczki i będzie rewelka . no chyba ze przykryjesz ją gładką narzutą a poduchy wyciągniesz na wierzch to też będzie dobrze wyglądać! :tak::tak::tak:

Andzia, decyzja juz zapadla i narazie stawiamy tam swoje loze, bo zamierzamy w corcia pomieszkac troche z poczatku, a jak sie wyprowadzimy od niej, rozejrzymy za kanapa. Ta jest swietna, ale tych pasow i wzorow faktycznie za duzo bedzie, dlatego tez mebelki zbieralam gladkie i jasne.
Dzieki wszystkim Wam za porady :*

Annaya lampki mnie powaliły :-) !!! Ja już kupiłam jakiś czas temu, szkoda bo bym taką zamówiła.

ten zolwik jest bombowy i jeszcze nie daj boze latem sie na niego skusze :baffled:
poki co kupilam karuzele fisher price, ktora mozna tez ustawic osobno na stoliczku/szafce, ma melodyjki, dzwieki natury, wyswietla motylki na suficie i co najlepsze, jest na pilota :-D
Willkommen bei Fisher-Price.com!
za uzywana zaplacilam 15€ :-p

a ja dorwalam wczoraj okazje rodem z biedronki :-D
dobrze, ze zwlekalam z wanienka, bo w pewnym sklepie wyprzedaja jeden kolorek i zamiast 15-20€, zaplacilam 5,99 :-) Fakt, ze mialam upatrzony inny kolor, ale przy takiej promocji nie warto wybrzydzac, tym bardziej ze miski do prania recznego sa u nas drozsze niz ta wanienka :-D:-D:-D
1239018168-32211.jpg

reklama
Wanienka super i kolorek też!!!:-) U mnie by pasował bardzo:tak:

gdyby promocja byla przed swietami, moglabym Ci nawet podrzucic pod Warszawe taka :-p
w ogole ten sklep ma zabojcze promocje. Teraz jakies maskotki z grzechotka przecenili z 15€ na niecale 2€. Jak bede sie wybierac do rodzinki pod Wawe, to dam znac za wczasu :tak:

Do góry