kalinko 10 lat praktyki w wyprówaniu tasm z organtynowych firan
A krokodylki to takie prójki w pasmanterji można kupić za pare zł. a do prucia są idealne.
.
Dziś o 5 rano, jak się obudziłam, nie było nic ciekawego w tv, więc zaczęłam dalej analizować to wypruwanie
Andzia, bo ja się obawiam, że taki krokodylek to rozpruwa szew, którym metka jest przymocowana do ubrania. A problem w tym, że najczęściej jest to ten sam szef, który łączy części ubrania ze sobą
Popraw mnie, jeśli się mylę, PLIZ
ja mialam na mysli wlasnie wzorek, bo gdzies tam w opiniach ktos sie zalil, ze dostal inny wzor niz zamawial, wiec pomyslalam, ze to moze tylko nie dokladnie wzor, a kolorystyke wybierasz, a czy bedzie to czerwona dziewczynka, czy kotek, czy misiu, to juz losowo. Ja chcialam zamawiac ten ecru/j.roz.
Carmi, w PL na szczęście są takie przepisy, że przy zakupach netowych masz 2 tygodnie na zwrot i nie musisz nawet podawać przyczyny. Więc jak coś będzie nie tak, to mogę rożek odesłać. Inna sprawa, że sporo zainwestowałam w wysyłkę, więc nie wiem, na ile mi się opłaca taka operacja ;-) Mam nadzieję, że będę zadowolona
Kalina- JA zakupilam jakies ultra cienkie w sklepie Mothercare dla ciezarnych. Obawiam sie ze nie ma ich w Pl ale nawet nie potrafilabym Ci powiedziec czy sa ok bo jeszcze nie uzywalam. Zreszta tutaj lato jest takie ze na te cienkie bluzki to nie ma co za bardzo liczyc.
Ups- wpadaka z tym Mothercare. Wlasnie zauwazylam w innym watku ze pisalas ze odwiedzilas mothercare
Gapa ze mnie
Kluseczko, w Wawie jest Mothercare i muszę Ci powiedzieć, że mają dużo fajniejsze rzeczy dla bobasów, niż np. popularne H&M. Pokutuje opinia, że Mothercare jest drogie, ale ceny są porównywalne z innymi sieciówkami, za to asortyment - dla mnie fajniejszy
Rozważałam zakup wkładek laktacyjnych Mothercare i ogólnie całej tej wyprawki dla początkującej mamy, ale postanowiłam najpierw zbadać opinie innych dziewczyn
Kalina ja kupilam jonson&jonhson 3 lata temu byly dobre to i moze teraz tez beda sie dobrze sprawowaly ;-)
Martusia, ja również używałam J&J. Są chłonne, ale przede wszystkim - bardzo dobrze wyprofilowane. Tzn. najgrubsze są w środkowej części, która przykrywa sutki i łagodnie przechodzą w bardzo cieniutkie na brzegach, dzięki czemu nie odznaczają się na piersiach. Mają jedną wadę - troszkę się czasami potrafią przykleić, ale da się z tym fukcjonować ;-)
A tutaj wątek o wkładkach:
https://www.babyboom.pl/forum/karmienie-piersia-f21/wkladki-laktacyjne-5504/