reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Zobaczcie tylko na co sie natknelam :-) Moze przy nastepnym dzidziusiu juz bedzie w sklepach :eek:

USG do użytku domowego - nowość! : Diety i zdrowie - papilot.pl

d76c33585b.jpg

domowe usg ? rewelacja !!

A teraz ja sie pochwale wkońcu tym co kupiłam - to moje 1 zakupki i radocha jakbym w totka wygrała:-D:-D:-D

.

Załączniki

• nnn 003.jpg
    nnn 003.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 45
  • nnn 004.jpg
    nnn 004.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 53
  • nnn 005.jpg
    nnn 005.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 59
  • nnn 006.jpg
    nnn 006.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 59
  • nnn 007.jpg
    nnn 007.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 55
  • nnn 008.jpg
    nnn 008.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 52
  • nnn 009.jpg
    nnn 009.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 45
  • nnn 010.jpg
    nnn 010.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 47
  • nnn 011.jpg
    nnn 011.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 57
  • nnn 012.jpg
    nnn 012.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 46
A oto moje zakupy (ogrodniczki 8 zł a te drugie całe 3 zł kosztowały) :-D tylko będą musiały troszkę poczekać :happy:

Monika super spodenki !!!:-) Majątek widzę wydałaś ;-):-p:-D

Zobaczcie tylko na co sie natknelam :-) Moze przy nastepnym dzidziusiu juz bedzie w sklepach :eek:

USG do użytku domowego - nowość! : Diety i zdrowie - papilot.pl

Super sprawa!!! Czego to ludzie nie wymyślą!!! :-D

A teraz ja sie pochwale wkońcu tym co kupiłam - to moje 1 zakupki i radocha jakbym w totka wygrała:-D:-D:-D

Piękne ciuszki!!! Ciesz się jakbyś w totka wygrała:tak:, te uczucia są takie niepowtarzalne!!

Andzia ale zaszalałaś :-D. Świetne te ciuszki. Mi każdy zakup taką radochę sprawia. Teraz czekam na wózek i od poniedziałku będę pewnie jak na szpilkach siedziała, ale jaka później będzie radocha :-D

I ja w końcy zaszalałam, bo dawno nie kupowałam nic dla Małej. A dziś skusiłam się na śliczny rożek, który - mam nadzieję - fajnie ożywi beżowo-grafitowy wózeczek i doda mu nieco "dziewczęcości" :happy:

Rożek jest w kolorach ecru, grafit i czerwień

Zobacz załącznik 128614

:-D:-D:-D

Dziewczynki, świetne zakupy - gratulacje :-D:-D:-D

Co do domowego aparatu usg, to chyba musi mieć instrukcję obsługi rodem z podręczników do medycyny - skoro lekarz może się pomylić, interpretując "obrazki", to co dopiero zwykły śmiertelnik ;-)

A ja mam pytanie z innej beczki.
Planuję zamówić wyprawkę kosmetyczno-apteczną w aptece internetowej. Czy możecie polecić jakąś dobrze zaopatrzoną i tanią aptekę on-line?

reklama
Andzia, Monika-śliczne macie te ciuszki:-)

Magni-masz fajnego męża tylko pozazdrościć:tak:mój się tylko śmieje, że juz mi całkiem odbija na widok tych wszystkich ciuszków:-D

Do góry