reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Carmi - podobnie jak Kalinka uważam, że jak dostaniesz wścieklizny z powodu tych kolorowych pasków, to po prostu przykryjesz je stonowaną narzutką i będzie ok:tak: A na moje kanapa może być. A z Twojego opisu, to pokój Małej będzie baaaardzo kolorowy;-) A co do tego, że masz każdy mebel z innej parafii, to się nie martw, bo nie jesteś jedyna - u nas też nic do siebie nie pasuje:eek:

Carmi zgadzam się z Tusienką w 100% :tak:. Kanapę zawsze można przykryć a co do mebli to u mnie też każdy inny :-(.
Kanapa by pasowała u mnie bardzo!!!:-)

reklama
prosze Was o SZCZERE opinie na temat tej kanapy :-) czy nie jest przesadnie kolorowa? zaznaczam, ze sciany tez mam w paski, ale cieniutkie :-D

najtansza jaka w necie znalazlam. Do pokoju Malej, ale i my chcemy na niej spac przez pierwsze m-ce.

Kanapa jest extra, ale chyba "zagęści" ten pokój. Ciemne kolory na ścianach, dodatkowo tapeta w paski...Wydaje mi się, że kanapa w jednolitym kolorze była by lepsza. Ale to tylko moje skromne zdanie;-)
Zresztą nie wiemy jak wyglada pokoik tylko tyle co możemy sobie wyobrazic z Twojego opisu wiec troszeczke ciężko oceniac co pasuje, a co nie :tak:

Ja narazie nie kupuje butelek, sterylizatorow, podgrzewaczy itp. Po pierwsze w moim miescie tego duzo, a po drugie kolezanka ma do odsprzedania ;-)

ja w ogólne nie mam zamiaru kupować podgrzewaczy, sterylizatorów itp .... dla mnie to zbędny wydatek zajmujący za dużo miejsca ...

Ja dopiero teraz po swietach mam zamiar jechac na zakupy po wyprawke do szpitala dla mnie,chyba juz najwyzsza pora:-D:-D

kurcze ja też jeszcze nic dla siebie nie mam !!!!

moj maz akurat koszul rozpinanych nie nosi, chyba ze na jakas okazje, a t-shirtow nie ma tak duzych, by moj brzuch tam jeszcze wcisnac :-D
ja sama tez koszulki zwykle, zapinanych wiekszych rzeczy nie mam zadnych.... nic w szafie opowiedniego do porodu nie znajduje...

ehhh ja też będę musiała zakupić coś nowego :(

kurcze właśnie zdałam sobie sprawę ile jeszcze muszę kupić !!! a ostatnio nawet nie mam czasu na zakupy przez internet ....:szok::szok:

tricolor sliczne łaszki

a mi przyszły wczoraj łaszki zamówione przez neta a potem męż zabrał mie na zakupki i poszaleliśmy aż boje sie że zadużo kupiłam tych małych rozmiarków ale wszystko takie sliczne , porobie focie i sie pochwale , narazie ciągle wyciągam oglądam , chowam i znów oglądam - to moje pierwsze zakuupy może dlatego jestem taka podjarana, jak tylko podładuje mi sie aparat to sie pochwale , kurcze aż mi sie humor poprawił jak patrze na te śliczności.

Ja tez moge otworzyc sklep :) najpierw sie martwilam ze mały ma tylko 3 pary spodenek i okazało sie ze po wizycie na carboot sale mały ma ich uwaga 15 par Pajacyków od groma o bodziakach nie wspomne chyba poprosze ladnie córcie to mi pstryknie fotki :)

Witajcie kochane, ja mam pytanie do dziewczyn przebywających na wyspach
Cały czas się zastanawiam czy kupić kombinezonik dla maluszka jak sie urodzi w Polsce tego problemu nie ma bo czerwiec zazwyczaj gorący ale tu to z pogodą tak różnie i nie wiem czy kupić kombinezon bo nawet się rozglądałam ale nic takiego nie widziałam o tym czasie i nie wiem czy sam sweterek wystarczy i kocykiem najwyżej przykryć maluszka czy jednak poszukać śpiworka
Jak sądzicie??

Do mojego P. chyba w koncu dotarlo ze to juz wcale nie tak daleko do tego wielkiego dnia,obiecal ze w sobote jedziemy obkupic mnie do szpitala,tylko z ubrankami dla dzidzi mnie stopuje bo mowi ze juz w szafie nic sie nie zmiesci a jeszcze pewnie duzo dostane...:-D

Ja dziś kupiłam małemu najmniejsza butelkę jaka była taką antykolkową, smoka i kilka pieluch tetrowych tak na wszelki wypadek-są śliczne w kolorowe zwierzątka:-), już się piorą, brakuje mi tylko pościeli do wózka:baffled: i chyba będzie wszystko, oczywiście jak uda mi sie powstrzymać przed zakupami na allegro:-D:-D

Ja też dzisiaj poszalałam na allegro, i byłam u mnie na osiedlu w taniej odzieży. znalazłam sobie kilka łaszków dla małego i extra sztruksy. Schowałam je sobie i pójdę po nie jutro bo będzie 50% taniej :-D
A jak oglądałam rzeczy dla maluszka to podeszła do mnie dziewczyna i mówi żę widzi że oglądam rzeczy dla maluszków, jak sie dowiedziała że ma być chłopak to powiedziała żebym do niej przyszła to ona mi da dużo ubrań dla małego bo jej synek już wyrósł i ona mi je odda, a ma tego bardzo dużo. Wzieła mój numer kom i ma zadzwonić po mnie. A kobietę pierwszy raz na oczy widziałam. Tak wziąć za darmo to sie wstydzę ale jak nie będzie chciała strasznie dużo kasy to super :-D:-D:-D

reklama
Witajcie kochane, ja mam pytanie do dziewczyn przebywających na wyspach
Cały czas się zastanawiam czy kupić kombinezonik dla maluszka jak sie urodzi w Polsce tego problemu nie ma bo czerwiec zazwyczaj gorący ale tu to z pogodą tak różnie i nie wiem czy kupić kombinezon bo nawet się rozglądałam ale nic takiego nie widziałam o tym czasie i nie wiem czy sam sweterek wystarczy i kocykiem najwyżej przykryć maluszka czy jednak poszukać śpiworka
Jak sądzicie??
Dilajla, jest roznie z ta nasza pogoda ale nie tak tragicznie zeby kombinezon kupowac latem. Moj Stasiu urodzil sie tu w pazdzierniku i kombinezon taki cieplejszy kupilam mu w grudniu, a i tak czasem bylo mu w nim za cieplo.
Sweterek i kocyk napewno wystarcza. Pamietaj ze od przegrzania do przeziebienia jet baaardzo blisko.

Do góry