reklama
malenstwo82
Zadomowiona(y)
Tricolor bluzeczka super !!!!
Mnie to za to uświadomiło, że oprócz zakupów dla małej, trzeba troszkę pomyśleć o sobie i zaopatrzyć się w ciuszki na wiosnę .... a u mie w okolicy ciężko o ładna odzież ciążową, gdzie wy kupujecie ubranka dla siebie ???
Mnie to za to uświadomiło, że oprócz zakupów dla małej, trzeba troszkę pomyśleć o sobie i zaopatrzyć się w ciuszki na wiosnę .... a u mie w okolicy ciężko o ładna odzież ciążową, gdzie wy kupujecie ubranka dla siebie ???
Carmi
Czerwcowa mama 2009
ja kupowalam na ebay, oraz w c&a (w tym koszulke podobna do Tricolor, tez czerwona, ale z wielkim napisem na biuscie "Lady or Gent" ) i w sumie to mam prawie same wiosenne ciuchy, bo latwiej bylo mi znalezc tanio koszulki niz swetry. Jestem wiec chyba juz na cala wiosne wyposazona. Mam nawet 2 sexy czerwone sukienki, jedna typowo ciazowa, druga z wysokim stanem, tyle ze nie ma gdzie i kiedy ich nosic :-(
acha, ciuchy kupowalam nowe, ale od prywatnych osob, wiec wyszukiwalam tylko same okazje (np. bluzeczka, na ktorej metce cena byla po przecenie 35€, upolowalam za 7€ juz z przesylka :-)), by nie wydac majatku na te pare m-cy, a miec w czym wybierac. No i odkupilam wiosenno-letni pakiet od znajomej, ktora urodzila w pazdzierniku.
acha, ciuchy kupowalam nowe, ale od prywatnych osob, wiec wyszukiwalam tylko same okazje (np. bluzeczka, na ktorej metce cena byla po przecenie 35€, upolowalam za 7€ juz z przesylka :-)), by nie wydac majatku na te pare m-cy, a miec w czym wybierac. No i odkupilam wiosenno-letni pakiet od znajomej, ktora urodzila w pazdzierniku.
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
No ja też się właśnie zastanawiam nad X-Landerem (nie podobają mi się takie wielgachne) Spotykam ich bardzo dużo na mieście, więc pewnie są w porządku. Wy też macie już takie zboczenie, że oglądacie się za każdym ciekawszym wózkiem na mieście
No ja też się właśnie zastanawiam nad X-Landerem (nie podobają mi się takie wielgachne) Spotykam ich bardzo dużo na mieście, więc pewnie są w porządku. Wy też macie już takie zboczenie, że oglądacie się za każdym ciekawszym wózkiem na mieście
No oczywiście A potem mętlik w głowie, hahaha
Ja o bluzki i "góry" się nie martwię, bo trochę się obkupiłam. Po prostu kupowałam luźniejsze tuniki, które na mnie wyglądają, jak dopasowane bluzki
Jeśli chodzi i spodnie, to ostatnio się nałaziłam, jak idiotka i oczywiście nic nie znalazłam
Mam wrażenie, że moda ciążowa jakoś mocno odbiega od obecnych trendów
Kupiłam więc w jakimś sklepie młodzieżowym przecenione dżinsy biodrówki, rozciągliwe, w rozmiarze, którego nie produkują normalnie (tak mi się wydawało wcześniej ), bo w biodrach są szerokie na ok. 110-115 cm, a nogaweczki proste i bardzo wąskie
Jedyne, czego nie mogę znaleźć na siebie to rybaczek. Zrobię więc jeszcze jedno podejście w sklepach ciążowych, a jak się nie uda, to będę musiała sobie przerobić jakieś swoje. Ciekawe tylko, z jakim skutkiem
Jeśli chodzi i spodnie, to ostatnio się nałaziłam, jak idiotka i oczywiście nic nie znalazłam
Mam wrażenie, że moda ciążowa jakoś mocno odbiega od obecnych trendów
Kupiłam więc w jakimś sklepie młodzieżowym przecenione dżinsy biodrówki, rozciągliwe, w rozmiarze, którego nie produkują normalnie (tak mi się wydawało wcześniej ), bo w biodrach są szerokie na ok. 110-115 cm, a nogaweczki proste i bardzo wąskie
Jedyne, czego nie mogę znaleźć na siebie to rybaczek. Zrobię więc jeszcze jedno podejście w sklepach ciążowych, a jak się nie uda, to będę musiała sobie przerobić jakieś swoje. Ciekawe tylko, z jakim skutkiem
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
My też w końcu wybraliśmy TAKO jumper
Jumper X TAKO + FOTELIK + GRATIS wys.0 zł (575146208) - Aukcje internetowe Allegro
jest ładny, 3w1 a u nas mało miejsca więc się to mam nadzieję sprawdzi. Nie jest cięzki i nie należy też do najdroższych i ładnie się prezentuje. Poza tym fotelik można wpiąć bezpośrednio do stelaża (co się niestety nie w każdym wózku zdarza) a myślę, że to jednak wygodne. Kolor chyba zielony w kółka ale to kwestia do dogadania. Zresztą najważniejsze, ze wózek wybrany, kolor to pestka
A kiedy kupujecie wózki? Ja bym chciała czekać jak najdłużej się da, ale trochę mnie już nosi i już bym chciała mieć go w domu, pomimo wszystkich "życzliwych" głosów, które mówią, że wózka się nie kupuje przed porodem bo to przynosi pecha
Jumper X TAKO + FOTELIK + GRATIS wys.0 zł (575146208) - Aukcje internetowe Allegro
jest ładny, 3w1 a u nas mało miejsca więc się to mam nadzieję sprawdzi. Nie jest cięzki i nie należy też do najdroższych i ładnie się prezentuje. Poza tym fotelik można wpiąć bezpośrednio do stelaża (co się niestety nie w każdym wózku zdarza) a myślę, że to jednak wygodne. Kolor chyba zielony w kółka ale to kwestia do dogadania. Zresztą najważniejsze, ze wózek wybrany, kolor to pestka
A kiedy kupujecie wózki? Ja bym chciała czekać jak najdłużej się da, ale trochę mnie już nosi i już bym chciała mieć go w domu, pomimo wszystkich "życzliwych" głosów, które mówią, że wózka się nie kupuje przed porodem bo to przynosi pecha
blumetka29
Wdrożona(y)
My dokładnie taki sam wóżek bedziemy kupowali, i raczej bedzie on zielony mi sie bardzo podoba taki żywy.Ja jak byłam oglądac w sklepie te wózki na żywo to pan mi powiedział ze wóżeczek mozna sobie zamówic wczesniej i wybrac kolor a odebrac go dopiero po rozwiązaniu i ja mysle ze to jest dobre.Napewno tak zrobie odpowiednio wczesnie zamówie wózek , kolor a jak juz bede miała Juleczke to mąz poprostu wózek odbierze ze sklepu, jest w komplecie fotelik wiec nie bedzie musiał sie martwic ze cos ma kupic a my w szpitalu.Natomiast łózeczko mam zamiar kupic w maju, mój S napewno poradzi sobie z rozłożeniem jak my bedziemy w szpitalu.Wole sama wszystko pokupic z doswiadczenia wiem ze tak lepiej i zeby to było w domku.
magda19lenka
MTM
Hej dziewczyny, jestem marcówką. mam nadzieję, że nie będziecie złe, że się wam wcinam, ale lubię tematy wózkowe. :-) Widzę, że interesują was wózki z dwoma skrętnymi kołami, osobiście kupiłam Mikado Boston. Komplet prosto od producenta (gondola, spacerówka w dwóch kierunkach, fotelik) kosztował mniej niż 1000zł. :-)
Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości może kogoś zainteresuje :-)
Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości może kogoś zainteresuje :-)
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
ja kupilam 2 pary spodni ciazowych w krate za kolano jeszcze w zeszlym roku, obydwie w c&a na przecenie (12 i 15 euro zdaje sie dalam). Niedawno mialam bezowe streechowe 7/8 do odsprzedania, nawet tu sie oglaszalam ;-)ale kupila je moja znajoma jako normalne spodnie, mimo ze z pasem byly
aaa, mam nawet krotkie spodenki ciazowe po porodzie beda jak znalazl na lato
aaa, mam nawet krotkie spodenki ciazowe po porodzie beda jak znalazl na lato
Podziel się: